FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Devetomjesto
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sutra registracija igraca, Svi u vrabcice
-
- Kontakt:

Nadam se da ne trolas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
U koliko je sutra trening na Koševu i hoce li ga biti uopšte ?

Našao na fb: Eldan Spahija član AB1GK priključen treninzima prve ekipe FK Sarajevo, a utakmicu protiv FK Novi Pazar je bio na klupi.
Zna li neko nešto više?
Zna li neko nešto više?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Drugi golman nase u19 ekipe.
Hvala
Došao iz ove akademije kod naših u19 ili je od početka kod nas?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
On je 15.08.2019 dosao kod nas.
-
- Kontakt:
Eldan je bio u top gol kod emira obuce , Asim Ferhatović skoli pa u akademiji
- Devetomjesto
- Kontakt:
Koju poziciju igra taj eldar
- ElCartel11
- Kontakt:
............................... Dizdarevic
...................Ševelj - Dupovac - Lazic
Sabanovic - Oremus - Djokanovic - Kapic - Pidro
............................... Bodul - Bagaric
Najslabije karike ovdje vidim ove wing bekove to jest Sabanovica i Pidru. Ne znamo kakvi ce biti Ševelj i Lazic te Oremus po povratku, Kapic kako ce se snaci. Puno je nedoumica ali mislim, da je ovo trenutno nasa najjaca postava.
...................Ševelj - Dupovac - Lazic
Sabanovic - Oremus - Djokanovic - Kapic - Pidro
............................... Bodul - Bagaric
Najslabije karike ovdje vidim ove wing bekove to jest Sabanovica i Pidru. Ne znamo kakvi ce biti Ševelj i Lazic te Oremus po povratku, Kapic kako ce se snaci. Puno je nedoumica ali mislim, da je ovo trenutno nasa najjaca postava.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Brat moj kada budemo pratili potencijale u našoj lig, nećemo se sekirati tko će igrati, jel mu plata 15 milja, a kurcem ne mrdne za vrijeme boravka u klubu i sl.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 sep 2021, 19:07Ma brt kakve smo mi kloceve sve imali u napadu Bilbija je zlatan bionapoleon72 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 18:44Kako dobra statistika Bilbije, u 51 utakmici u svim takmicenjima 10 golova i dvije asistencije za nas. Igrao spica i poluspica. A pogledaj ga i u Borcu i Zrinjskom. Ne pricam o kvalitetu opcenitom nego strogo o bordo dresu. Saric se nije pokazao, ocajna statistika, vise upamcen po promasenim penalima nego po nekim nastupima. Vecinu sezone 16/17 mu mjesto uzimali Rustem i Ivetic. Todorovic nije dosao iz lige, kao ni Husejinovic. Poceli su karijeru ovdje pa otisli vani, to nije igrac kojeg pokupis iz lige. Dulja okej, mada je dosao vise kao talenat a ne kao pojacanje od kojeg se odmah ocekivala bomba. Handzic et tu i tamo, al on je poceo kod nas.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 sep 2021, 18:25Bgm i Bilbija i Okic kod nas imali i vise nego pristojnu statistiku(pogotovo ovaj prvi)
Tako da ne znam kako mogu biti promasaji
Osim ovi igraca sto si naveo bilo je jos par igraca iz nase lige koji su se pokazali kao pojacanja kao:Fanimo(jos tu),Saric,Husejnovic,Duljevic(nije poceo karijeru kod nas),Ognjen Todorovic,pa i Handzic jedno vrijeme itd.
Siguran sam da je bilo tu jos dosta igraca koji ne mogu da se sjetim
Svakako da ima i sada igraca u nasoj ligi koji mogu biti fina pojacanja,za male pare naravno
Momak gore napisao,samo sa 2 asistencije protiv Haugensunda i 2 gola u Atini on se 100% isplatio.Bilo je jos tu bitni golova gdje nam je direktno donio bodove,a onaj gol protiv Slobode za 3:1 meni licno dosta znaci i dan danas
43 utakmice,10 golova i 3 asistencije i vise nego solidno po meni,dosta utakmica cak nije bio ni starter vec je ulazio sa klupe a tada je u klubu bio i Benko,Velkoski(u
prime),Bekic,Okic itd.Dosta jaka konkurencija
Saric kod nas u 65 utakmica,9 golova i 11 asistencija
Po meni strasna statistika za centralnog veznog.Takodjer dobru vecinu utakmica ulazio sa klupe
Uglavnom,nije bitno.Poenta svega je da ima itekako igraca u nasoj ligi koji se mogu pokazati kao pojacanja
Kao npr. ona dvojica iz Rudara,Santos i Amoah
Vidi se da su ok igraci,a mladi.Sljedece ljeto obojici istice ugovor,dovedes ih(siguran sam da ne bi trazili nikakve velike uslove)i napravis igrace od njih
Ili ako ovako nastave,Bgm ne bi mi bilo zao ni platiti 50k eura max na zimu za obojicu.Mislim cak da bi ih mogli i za manje dobiti
Bojan Markovic iz Radnika,21 godina,do sada 3 gola.Ugovor istice na zimu,treba pratiti i njega
Kenan Šaric,23 godine.Po meni jako solidan igrac,samo da ima da igra sa nekim
Itd itd.Ima jos bar 10 igraca sa nekim potencijalom(za male pare sto ce igrati),samo treba pratiti
Neke stvari su toliko jednostavne za i implementirati ali opet ništa od toga.
Treba u klubu postaviti B1 poster sljedeće sadržaja: Ko hoće naći će način, a ko neće naći će razlog!!!
- SjevernaKoreja
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Eldan je golman
𝐃𝐚𝐧𝐚𝐬 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐢𝐫𝐚 𝐒𝐚𝐫𝐚𝐣𝐞𝐯𝐨
#BordoPorodica 

18:00
TC Butmir
Zbog istrošenosti terena na stadionu Asim Ferhatović Hase, otvoreni trening naše ekipe održati će se u TC Butmir. Trening će biti otvoren za sve navijače koji će imati priliku gledati trening, ali i porazgovarati sa igračima i stručnim štabom, a za najmlađe posjetitelje pripremili smo posebna iznenađenja.
Zbog istrošenosti terena na stadionu Asim Ferhatović Hase, otvoreni trening naše ekipe održati će se u TC Butmir. Trening će biti otvoren za sve navijače koji će imati priliku gledati trening, ali i porazgovarati sa igračima i stručnim štabom, a za najmlađe posjetitelje pripremili smo posebna iznenađenja.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ima li te registracije ?
treba danas to pitati momke na treningu i dat im podrsku
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
SVI NA TRENING
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, N3R3D, napoleon72, plisek i 41 gost.