Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Sehic ispada bolji iz razloga jer nam je odbrana u njegov vakat slabija i neuigranija. Posljedicno ga vise resetaju ...
hahaha cuj nikad bolja atmosfera, nema teorije da bih moze biti prva u skupini, a da nekim cudom osvoje drugo mjesto i plasiraju se u baraz, nema teoretske sanse da ce moci proci baraz, jer svaka repka koja bude na drugom mjestu u ostalim skupinama ce biti jaca od bih. I budimo realni, Ukrajina je za nas Brazil. Bice dobro ako budemo treci u grupi. Nema potrebe se koncentrisati na nogomet, dok u pozadini stakori vladaju. Prvo treba eliminisati stakore i stavit prave ljude u savez, da bi se moglo koncentrisat na nogomet.
Svako ko slijepo navija za ovakvu reprezentaciju samo daje podrsku cetnicima i balijanderima koji vladaju reprezentacijom. Svi dobronamjerni i pametni ljudi moraju bojkotirati reprezentaciju, a pored toga raditi ogromne proteste, ali nismo mi narod koji se zna pobuniti... tako da ce Vico i slicni vladati bh nogometom dok god protektorat BiH bude postojao.
Svako ko slijepo navija za ovakvu reprezentaciju samo daje podrsku cetnicima i balijanderima koji vladaju reprezentacijom. Svi dobronamjerni i pametni ljudi moraju bojkotirati reprezentaciju, a pored toga raditi ogromne proteste, ali nismo mi narod koji se zna pobuniti... tako da ce Vico i slicni vladati bh nogometom dok god protektorat BiH bude postojao.
Prije dva dana smo pobjedili u utakmiciJuventinisimo je napisao/la: ↑06 sep 2021, 19:33Jeste li vi svjesni realnosti da mi nismo pobjedili utakmicu par godina...HALOOOO!!!

- Chapman1886
- Kontakt:
Podvala obična,najgori golman od rata pa na ovamoSwanfilter je napisao/la: ↑06 sep 2021, 19:36Sehic ispada bolji iz razloga jer nam je odbrana u njegov vakat slabija i neuigranija. Posljedicno ga vise resetaju ...
Samo Sloboda | COYG
Begovic najbolji golman svi vremena u našu reprezentaciju.
Bravo Asmire puna podrska nisi lizac muda ovim ublehama po savezu i laznim patriotama
- Juventinisimo
- Kontakt:
Izvini, nisam znao da je Kuwait u nasoj grupi...odlicno onda...Pavard je napisao/la: ↑06 sep 2021, 19:43Prije dva dana smo pobjedili u utakmiciJuventinisimo je napisao/la: ↑06 sep 2021, 19:33Jeste li vi svjesni realnosti da mi nismo pobjedili utakmicu par godina...HALOOOO!!!
![]()

Treba poceti brojati i one treninge kad se skupe pa igraju protiv Zeljinih omladinaca i ostalih...

Bice bodEva, nije da nece...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kakva komedija na portalu Crna hronika, fol prepiska između asmirovog oca i husarića, i sad kao govori asmirov otac husariću "napraviću im veliku aferu pred kazahstan, glavni sa N1 mora uraditi šta mu ja kažem, moramo ih zaustaviti inače će otići na svjetsko" hahahah znači asmirov otac je husariću rekao da će ga baciti pod autobus hahahahha
Smiješno kako Husarić pokušava podvaliti Asmiru da bi se izvukao iz ove priče o plaćanju. Komedija.
Smiješno kako Husarić pokušava podvaliti Asmiru da bi se izvukao iz ove priče o plaćanju. Komedija.
Šta kaže "ako mu pustimo 100% će napraviti rezultat" i "ovo **** od selektora je odlično rješenje" hahahaha pa ovo je yebena komedija 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tvrdnja ti je nedovršena. Nije korektno da spomeneš jedan dio a drugi, čak i bitniji, zanemaris.
Vidim da čudnim jezikom govoriš pa evo sad ću ti ja na tvom jeziku objasniti o čemu se radi, možda ćeš razumjeti.
Inače prvi put koristim ovaj tvoj jezik pa zanemari neke "gramaticke" greske. Dakle, evo tvojim jezikom kazano:
Problem je sto je Asmir bio lizac godinama...sve dok mu nisu zabranili da liže pa se onda našao uvrijeđen.
Jadnik se vjerovatno nadao da će kod novog selektora možda ipak moći ponovo biti lizac ali nakon što je i nakon 3.spiska ostao bez poziva shvatio je da je izgubio svaku nadu da se vrati u lizajuci položaj pa je udario kontru kao uvrijeđena...
Jesi li sad možda razumio? - trebalo bi...
... ... ...
To je tvoj jezik, način. Sad da se vratim "svom" jeziku:
Asmiru nisu smetali olosi u Savezu i menadžerske igre dok je bio član reprezentacije i Jedinica. Sada posto mu ne daju da bude dio reprezentacije, smeta mu ono što mu inače nije smetalo i što mu ne bi smetalo da su mu se smilovali i pozvali ga opet za ove zadnje utakmice. U protivnom bi davno reagovao.
DA JE ASMIR DOBIO POZIV ZA OVE SEPTEMBARSKE UTAKMICE NIKADA NESTO SLICNO NE BI NAPISAO NA DRUSTVENIM MREZAMA NITI BI BILO KOGA PROZIVAO!!!
Sta nam to govori?!
Neka svako sebi odgovori.
...
Begovic je mnogo toga dao reprezentaciji...istina.
Begovic je s posljednjom reakcijom na društvenim mrežama i prozivkama zakasnio najmanje 4,5 godina, licemjerni cin - možda ako se ovo više puta ponovi neki napokon skontaju poentu.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 07 sep 2021, 00:55, ukupno mijenjano 2 puta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ali ne mogu da vjerujem da je ovako napravljen tekst, zapravo preofirno nahvali Vicu i Peteva, ni rođena mater ih ne bi ovako nahvalila

Msm da se razumijemo Vicu ko yebe, Peteva podržavam kao selektora i njegove taktičke zamisli, za Asmira vjerujem da govori istinu.
Ako moram birati stranu biram Asmirovu, ali svakako smatram da ovo nije način borbe protiv saveza.
Sto i dalje ne mjenja cinjenicu da su Asmirove tvrdnje istina. Ne razumijem kakve veze ima kad je izjavio?hurem je napisao/la: ↑07 sep 2021, 00:46Tvrdnja ti je nedovršena. Nije korektno da spomeneš jedan dio a drugi, čak i bitniji, zanemaris.
Vidim da čudnim jezikom govoriš pa evo sad ću ti ja na tvom jeziku objasniti o čemu se radi, možda ćeš razumjeti.
Inače prvi put koristim ovaj tvoj jezik pa zanemari neke "gramaticke" greske. Dakle, evo tvojim jezikom kazano:
Problem je sto je Asmir bio lizac godinama...sve dok mu nisu zabranili da liže pa se onda našao uvrijeđen.
Jadnik se vjerovatno nadao da će kod novog selektora možda ipak moći ponovo biti lizac ali nakon što je i nakon 3.spiska ostao bez poziva shvatio je da je izgubio svaku nadu da se vrati u lizajuci položaj pa je udario kontru kao uvrijeđena...
... ... ...
Asmiru nisu smetali olosi u Savezu i menadžerske igre dok je bio član reprezentacije i Jedinica. Sada posto mu ne daju da bude dio reprezentacije, smeta mu ono što mu inače nije smetalo i što mu ne bi smetalo da su mu se smilovali i pozvali ga opet za ove zadnje utakmice. U protivnom bi davno reagovao.
Begovic je s posljednjom reakcijom na društvenim mrežama i prozivkama zakasnio najmanje 4,5 godina, licemjerni cin - možda ako se ovo više puta ponovi neki napokon skontaju poentu.
Posto nije iznio taj stav dok je aktivno igrao, zanemarit cemo to sto prica. Ima smisla.
-
- Kontakt:
Znaci, Asmir je licemjer jer je progovorio, a sta cemo s ostalim igracima, koji sute a gledaju sklapanja talova? Popisam se ja na glavu svakom igracu koji je bio dio ili znao za kriminal a sutio ili suti
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Jel to proslo u onom pravom SDA fazonu „jedan nastup za mog Kenana!“? 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Vidim odlicno razumijes moj jezik cim si me citirao.hurem je napisao/la: ↑07 sep 2021, 00:46Tvrdnja ti je nedovršena. Nije korektno da spomeneš jedan dio a drugi, čak i bitniji, zanemaris.
... ... ...
DA JE ASMIR DOBIO POZIV ZA OVE SEPTEMBARSKE UTAKMICE NIKADA NESTO SLICNO NE BI NAPISAO NA DRUSTVENIM MREZAMA NITI BI BILO KOGA PROZIVAO!!!
Sta nam to govori?!
Neka svako sebi odgovori.
...
Samo ti buraz i dalje vjeruj ovim ublehama u savezu i laznim patriotama kao sto sam napisao gore.
Drzava je u raspadu i kriminalna sto se odnosi i na repku a nazalost polovina vas napacenih bosnja misli da nije tako.
Pozdrav
Da se prisjetimo. Nazalost danas imamo golmana nivo Luksemburga koji nas je u 3 kola ostetio za 3 boda.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.