90% njih nemaju pojma zasto pljuju i misle da je barbarez uspjesan trener.harden je napisao/la: ↑05 sep 2021, 01:02Sviju mi mislim da dobar dio ljudi procita neku izjavu i samo krene pljuvati a nije sekunde razmislio o icemDevetomjesto je napisao/la: ↑05 sep 2021, 01:00Trebo je ko propali kockar reci da bi on bio bolji od njih![]()
Da je svasta lose, jeste ali treba malo odvaditi jbt ne moze se sada po svima redom pljuvati zbog nekoga drugog.
Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Devetomjesto
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Ma hajd da nije to rekao naslo bi se nesto drugo, ko da je izjava bitna kad mrzis onog ko je daje.Arvid je napisao/la: ↑05 sep 2021, 01:04Ma dobro valjda je pod tim mislio da bi drugačijim nabojem igrači igrali, veći ulog i bitnija utakmica. Klasična floskula koju većina trenera koristi nakon prijateljskih utakmica.
Mada sumnjam da bi išta drugačije bilo, par igrača od večeras su stvarno žalosno izgledali na terenu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Petev i fudbalsko znanje istoga je nula. Ovu ekipu vodi Dzeko bez daljnjeg. Petev je ljigavac i vjerovatno se najmanje namece neznanjem prvoj ekipi i manje nervira igrace u odnosu na prijosnje selektore. Nista se ovaj lik nepita.
Qatar treba europsku ekipu za nabijanje. Tu smo i dalje ozbiljan kandidat kao 2014 za Nigeriju.
Osim toga nema ove reprezentacije nigdje.
Sinoc dva krilna ljevonoga igraca igrali duplu sestorku. Ako ih je on selektirao treba se sam skinuti gol.
Qatar treba europsku ekipu za nabijanje. Tu smo i dalje ozbiljan kandidat kao 2014 za Nigeriju.
Sinoc dva krilna ljevonoga igraca igrali duplu sestorku. Ako ih je on selektirao treba se sam skinuti gol.
Covjek drugi dosao u HNL sa Dinamom koji nema konkurenciju toliko o njegovom znanju, bugari mi skinuli dres i to na presici jer su znali o kakvo se krimosu i neznalici radi BOJKOT DO DALJNJEGsamoposmatram je napisao/la: ↑05 sep 2021, 08:57Petev i fudbalsko znanje istoga je nula. Ovu ekipu vodi Dzeko bez daljnjeg. Petev je ljigavac i vjerovatno se najmanje namece neznanjem prvoj ekipi i manje nervira igrace u odnosu na prijosnje selektore. Nista se ovaj lik nepita.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- JohnCleese
- Kontakt:
Glavni razlog zašto smo sinoc izgledali mlitavo i mlohavo jeste promašena taltika i odabir igraca od strane selektora.
Pri tome ne mislim da je glavna greska promjena formacije dosadašnja tri na dva stopera.
Pri tome ne mislim da je glavna greska promjena formacije dosadašnja tri na dva stopera.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ma koga briga za sinoćnju utakmicu, dobro došla samo da se raskrinkaju pojedini panjevi koje treba udaljiti od reprezentacije do daljnjeg.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa prijateljske valjda i služe za to da se proba i vidi nešto drugačije. Vjerujem da će se protiv Kazahstana opet vratiti na 3-5-2.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Haha yebote led komentara ovdje
bas neki ni ne zele razmisljati glavom nego samo uzmu sta se servira.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Devetomjesto
- Kontakt:
Kako petev se nista ne pita, dzeko vodi reprezentaciju, a petev kriv za sve?samoposmatram je napisao/la: ↑05 sep 2021, 08:57Petev i fudbalsko znanje istoga je nula. Ovu ekipu vodi Dzeko bez daljnjeg. Petev je ljigavac i vjerovatno se najmanje namece neznanjem prvoj ekipi i manje nervira igrace u odnosu na prijosnje selektore. Nista se ovaj lik nepita.

-
- Kontakt:
Vidi ga Petev. Nemas preceg posla?Devetomjesto je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:04Kako petev se nista ne pita, dzeko vodi reprezentaciju, a petev kriv za sve?samoposmatram je napisao/la: ↑05 sep 2021, 08:57Petev i fudbalsko znanje istoga je nula. Ovu ekipu vodi Dzeko bez daljnjeg. Petev je ljigavac i vjerovatno se najmanje namece neznanjem prvoj ekipi i manje nervira igrace u odnosu na prijosnje selektore. Nista se ovaj lik nepita.
Sinoc dva krilna ljevonoga igraca igrali duplu sestorku. Ako ih je on selektirao treba se sam skinuti gol.![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
Ti evo danima koristis glavu i satra se pravdati Peteva, Vicu, pljuvati izjave Barbareza i Asmira, i eto ti fakultet, drugi budale. Jahh
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne znas citati. Peteva pravdam jer se bez razloga pljuje, po nikom nikad se nije sral.o ko po njemu a nikakvih argumenata za to.
Vicu nigdje ne branim nit pravdam, nisu ova dvojica okrili toplu vodu kako savez ne valja. Njih dvojicu moram napadati jer su mi se zgadili zbog hinjskog ponasanja.
Problem je sto su ovi igraci koji su sinoc vec davno oprobani i vec davno se ustolicila cinjenica da su nesposobni da igraju za reprezentaciju. Stoga zaista, ne vidim razlog da se pojedini pozivaju. Pri tome mislim na loncara, cipetica i gojaka koji nicim ne zasluzuju da se nadju na narednom spisku
naprijed rejal
Mislim da je Cipetiću rampa od idućeg prozora, Gazibegović se vraća (otpao ovo okupljanje zbog bolesti) a Sušić je pokazao da je Dani Alves za ovog panja. Gojak isto, ne vjerujem da će biti pozivan. E sad sa Lončarom je fazon što on u klubu uvijek igra dobro ali ni 30% toga ne pokazuje ovdje, zato vjerujem da će ga i dalje nastaviti pozivati pod tim opravdanjem. Mada, u Ferencu je više na klupi nego na terenu otkako je stigao.Sveti je napisao/la: ↑05 sep 2021, 22:54Problem je sto su ovi igraci koji su sinoc vec davno oprobani i vec davno se ustolicila cinjenica da su nesposobni da igraju za reprezentaciju. Stoga zaista, ne vidim razlog da se pojedini pozivaju. Pri tome mislim na loncara, cipetica i gojaka koji nicim ne zasluzuju da se nadju na narednom spisku
U svakom slučaju Vrančić treba dobiti poziv umjesto recimo Gojaka.
"Koga briga za sinosnju utakmicu". Rece i osta ziv.
Sto je najtuznije, to nije samo mentalitet pojedini navijaca vec i naseg strucnog staba (ovi sad nisu nikakav izuzetak, mozemo ici koliko god u nazad).
Pa briga je onoga kome je stalo da Bosna i Hercegovina i A2 repka Kuvajta nisu rame uz rame. Briga je nas koji bi volili da savez i nas strucni stab i igrati (kao i navijaci) shvate SVA reprezentativna okupljanje sa najvecom dozom ozbiljnoscu i da se sto vise uigravaju i poboljsaju da kada dodje pravi protivnik da ne izgledamo ko kokosi bez glave vec kao prava klapa. Kada imas par treninga zajedno i x dana skupa da trenirate morate svo vrijeme shvatiti kao da je zadnje, a ne zayebavati se tamo vamo, slati pozive kojekakvim antitalentima i mlatiti praznu slamu nakon utakmica kao da su razbili protivnika a ne na guzove uzeli ekipu kojoj bi i 11 forumasa moglo da izvuce remi ako ne 1-0 pobjedu. I tako jos bi mogao 10 razloga nabrojati iz glave zasto su bitne utakmice sve pa i ova "nebitna". Ali kad neko nece da razumije nesto, djabe ti sva prica i argumenti.

Pa briga je onoga kome je stalo da Bosna i Hercegovina i A2 repka Kuvajta nisu rame uz rame. Briga je nas koji bi volili da savez i nas strucni stab i igrati (kao i navijaci) shvate SVA reprezentativna okupljanje sa najvecom dozom ozbiljnoscu i da se sto vise uigravaju i poboljsaju da kada dodje pravi protivnik da ne izgledamo ko kokosi bez glave vec kao prava klapa. Kada imas par treninga zajedno i x dana skupa da trenirate morate svo vrijeme shvatiti kao da je zadnje, a ne zayebavati se tamo vamo, slati pozive kojekakvim antitalentima i mlatiti praznu slamu nakon utakmica kao da su razbili protivnika a ne na guzove uzeli ekipu kojoj bi i 11 forumasa moglo da izvuce remi ako ne 1-0 pobjedu. I tako jos bi mogao 10 razloga nabrojati iz glave zasto su bitne utakmice sve pa i ova "nebitna". Ali kad neko nece da razumije nesto, djabe ti sva prica i argumenti.
@igrajlopte 🐦
Idi pred zgradu saveza i bojkotuj do daljnjeg.HarisZe je napisao/la: ↑05 sep 2021, 11:49Covjek drugi dosao u HNL sa Dinamom koji nema konkurenciju toliko o njegovom znanju, bugari mi skinuli dres i to na presici jer su znali o kakvo se krimosu i neznalici radi BOJKOT DO DALJNJEGsamoposmatram je napisao/la: ↑05 sep 2021, 08:57Petev i fudbalsko znanje istoga je nula. Ovu ekipu vodi Dzeko bez daljnjeg. Petev je ljigavac i vjerovatno se najmanje namece neznanjem prvoj ekipi i manje nervira igrace u odnosu na prijosnje selektore. Nista se ovaj lik nepita.
Mani se šuplje priče.
+100
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- Beduin
- Kontakt:
De ba, nisi realan pa prosipas demagogiju druze. Ja itekako znam citati, ali i znam prepoznati supljiranje. Ti da si realan prvo bi priznao pokvaren i prepreden sam cin njegovog dovodjenja, a onda bi se prisjetio, ili ako nisi upratio onda na netu nadji, njegove prve izjave i obecanja po pitanju vodjenja ekipe i poziva igracima, zatim se prisjeti ili pronadji njegovu prvobitnu spiku o nepozivanju Begovica i Vrancica pa se obojica javno ogradili o njegove lazi. Dakle, plese kako Vico svira, pravi ustupke pojedinim menadzerima, nista bolji od svojih prethodnika samo jos vise laze.harden je napisao/la: ↑05 sep 2021, 21:09Ne znas citati. Peteva pravdam jer se bez razloga pljuje, po nikom nikad se nije sral.o ko po njemu a nikakvih argumenata za to.
Vicu nigdje ne branim nit pravdam, nisu ova dvojica okrili toplu vodu kako savez ne valja. Njih dvojicu moram napadati jer su mi se zgadili zbog hinjskog ponasanja.
Da je sutio, a ne onako srao pa sve to polizao, prvi ja mu ne bih nista uzeo za zlo jer dobro vodi reprezentaciju, spreman je praviti promjene i podrediti formaciju igrackom kadru i mogucnostima ekipe, ali njegova prva obracanja su susta suprotnost od danasnjice, umjesto da se ogradio i pitanja o problemima oko nepozivanja igraca i javne ispade preusmjerio na adresu Saveza i osoba kompetentnih da odgovore na to. A ustvari on odlicno zna zasto nije pozvao i jos uvijek ne poziva pojedince, jer mu je tako naredjeno. Sigurno bi i on volio gledati Begovica umjesto jednog Pirica ili Hotica umjesto Nukica, pa i Vrancica umjesto npr. Loncara/Milosevica/Danilovica i slicnih, i tako dalje... znaci, Vicin segrt, kao i njegovi prethodnici garnituri prije Vice.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nažalost to je neminovnost i mora se prihvatiti kao činjenica sa kojom se izgleda mora živjeti. Pa Bajević koji važi za čvrst karakter i gvozdenu pesnicu je isto imao menadžerskih vratolomija u onih svojih par spiskova. Nakon toga sam se pomirio do daljnjeg sa tim.
Meni je jedan od najgorih na spisku Adnan Kovačević i kenan pirić pa onda Cipetić, Lončar itd