Ljubomoran na sta? Na karijere dudlaca shisha kur.cina?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ljubomoran na sta? Na karijere dudlaca shisha kur.cina?
Zasto taj shisha dudlac ne moze dobaciti dalje od turkiye? Pogledati karijere jednog i drugog i onda mozes opet o ljubomori.
Ne pratim Sehica u klubu, ali u reprezentaciji svakako pokazao da je bolji od kiksera Begovica.Fanatico89 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 17:47
Ne brukaj se allahti...dovoljno CV kaze ko je kakav golman. Sehic turska to mu je plafon. On premier ligu moze samo gledati preko TV i sanjati...
Bolji Šehić od Begovića kiksera u reprezentaciji, naravno, pa to je i budali jasno.Maestro je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:19Zasto taj shisha dudlac ne moze dobaciti dalje od turkiye? Pogledati karijere jednog i drugog i onda mozes opet o ljubomori.
250 nastupa epl
Prvak epl-a
Liga sampiona
Jedini bh golman na sp-u
I na sta da bude ljubomoran?
Ali samo vi dalje sa nepravdom, kriminalom i ostalim „casnim“ radnjama. Zato i jeste wc solja evrope. Odlagaliste za otpad i migrante.![]()
Idi dudlaj shisha kurcinu sa dudlacem shishe.Daduli je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:33Bolji Šehić od Begovića kiksera u reprezentaciji, naravno, pa to je i budali jasno.Maestro je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:19Zasto taj shisha dudlac ne moze dobaciti dalje od turkiye? Pogledati karijere jednog i drugog i onda mozes opet o ljubomori.
250 nastupa epl
Prvak epl-a
Liga sampiona
Jedini bh golman na sp-u
Ali samo vi dalje sa nepravdom, kriminalom i ostalim „casnim“ radnjama. Zato i jeste wc solja evrope. Odlagaliste za otpad i migrante.![]()
A jbt kikseru je toliko teško palo da mu je kosa otpala, trebaš mu dat malo sa jaja da polijepi.
Idi peri wc šolje i strane guzice sa svojim idolom dijasporcem i njegovim taticom... hebali vas Begovic, Vrancic i Prcic.Maestro je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:34Idi dudlaj shisha kurcinu sa dudlacem shishe.Daduli je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:33Bolji Šehić od Begovića kiksera u reprezentaciji, naravno, pa to je i budali jasno.Maestro je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:19
Zasto taj shisha dudlac ne moze dobaciti dalje od turkiye? Pogledati karijere jednog i drugog i onda mozes opet o ljubomori.
250 nastupa epl
Prvak epl-a
Liga sampiona
Jedini bh golman na sp-u
A jbt kikseru je toliko teško palo da mu je kosa otpala, trebaš mu dat malo sa jaja da polijepi.![]()
Idi placaj pdv da te moze dodin vico i dalje k.arati.
**** mater i Vici i Begovicu, ne povezuj me s Vicom . Kad ces doc da zube popravljas, dijasporac?
Znaci pored toga sto je kiksara je i ckapi.Hare1902 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:27Kada je Asmir napustio pripreme, zadnji put kada je bio pozvan dok je jos Bajevic bio selektor, nije bilo zbog neigranja vec zato sto je Buric dosao na pripreme sa pozitivnim testom i to se skrivalo, a nisu imali nikakve zastitne mjere te se plasio da se to ne prosiri. (Info mi je rekao jedan novinar koji je razgovarao sa Asmirom)
Cuti i placaj redovno obaveze svoje da vico, dodo i ostala bagra prima platu. Za to ste i stvoreni samo. Usput gutaj shisha kur.cinu i to je to.
Ili odgovoran covjek. Sve je do percepcije.Justin je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:40Znaci pored toga sto je kiksara je i ckapi.Hare1902 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:27Kada je Asmir napustio pripreme, zadnji put kada je bio pozvan dok je jos Bajevic bio selektor, nije bilo zbog neigranja vec zato sto je Buric dosao na pripreme sa pozitivnim testom i to se skrivalo, a nisu imali nikakve zastitne mjere te se plasio da se to ne prosiri. (Info mi je rekao jedan novinar koji je razgovarao sa Asmirom)
Pa gledaj, evo ja sam radio dosta godina vani, bio u Afganistanu preko pola decenije, u Afganistanu mozes dosta napredovati i plata drasticno skace ako kad god dobijes promociju na poslu, a dobices je najcesce kao dobar radnik, jos bolja ulizica ili da te tvoj neko pogura.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 08:54Volio bih da mi neko objasni kako je to on mislio da promijeni sve sto si nabrojao tako sto ce napisati i optuziti nekoga javno pred nastavak kvalifikacija i jako bitnu utakmicu?
Umjesto da pricamo o utakmici od sinoc ili ovoj koja nam slijedi, pricamo o dvije uvrijeđene mlade.