FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kraj prvog 1:1. Kazu da smo dobro igrali prvih pola sata onda tanko kad su ovi i izjednacili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Uzgred, pogledajte teren na Marakani (Srbija-Luksemburg).
Dugo sam odsutan od mreže pa nisam skroz u toku; zašto su u Srbiji?
Fleka do fleke
Koliko skontah ima i Mozzart veze sa ovim. Oni su i njima sponzor kao nama i vidim da su posvetili nekoliko objava ovoj utakmici i spominjali su neka iznenadjenja za ljude koji budu na tekmi danas, a i ko pogodi tacan rezultat. Ispunjavas ovim pripremama obaveze prema sponzoru. Pravo su i prihvatili poziv Takova da ucestvuju u njihovoj proslavi rodjendana.

1:1 na kraju.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... kim/46361/
Protiv Sirokog 12.9. (nedjelja) u 21h.
-
- Kontakt:
Zdunić probio po desnoj strani i asistirao Boji.
Mislim da on treba igrati na desnom krilu i da moramo koristiti njegovu brzinu. Isto tako, Bojo je izgleda jedini gol igrač u ovoj ekipi (uz Juričića) tako da i on mora igrati.
Mislim da on treba igrati na desnom krilu i da moramo koristiti njegovu brzinu. Isto tako, Bojo je izgleda jedini gol igrač u ovoj ekipi (uz Juričića) tako da i on mora igrati.
Željezničar za život cijeli!
Izjava Ivkovica vezana za tekmu i pripreme.
Vala baš brate,sve trener do treneraveljaca16 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 15:32Evo nešto interesantno za sve trenere, menadžere i ostale. Vidi se ovdje na forumu da ima potencijala.
https://bs-ba.soccermanager.com/games/s ... ager-2021/

Podrška najboljem treneru Želje u zadnjih 4 godine

Samo naprijed Tomo i Marenci

BOSANSKA KRAJINA
Reci "hin" muki sad !5Korpus je napisao/la: ↑04 sep 2021, 19:46Vala baš brate,sve trener do treneraveljaca16 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 15:32Evo nešto interesantno za sve trenere, menadžere i ostale. Vidi se ovdje na forumu da ima potencijala.
https://bs-ba.soccermanager.com/games/s ... ager-2021/![]()
Podrška najboljem treneru Želje u zadnjih 4 godine![]()
Samo naprijed Tomo i Marenci![]()

Rodjeni su pitarske picke!

Simic je bio na tekmi danas, izveo pocetni udarac. Provodio je i vrijeme sa nasima otkad su tamo u Kragujevcu. Bio na treninzima, u hotelu i slicno.

Tako je mukice,nego haj nabroj Zeljine trenere zadnje 4 godine5Korpus je napisao/la: ↑04 sep 2021, 19:46Vala baš brate,sve trener do treneraveljaca16 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 15:32Evo nešto interesantno za sve trenere, menadžere i ostale. Vidi se ovdje na forumu da ima potencijala.
https://bs-ba.soccermanager.com/games/s ... ager-2021/![]()
Podrška najboljem treneru Želje u zadnjih 4 godine![]()
Samo naprijed Tomo i Marenci![]()

💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Ovaj neki Kovačević što treba potpisati, vidim piše da je dečko lijevi bek, može li odigrati i desno, jer ne ide mi u glavu da u ekipi imamo tri lijeva beka i jednog desnog.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Bersaga
- Kontakt:
Ma prijatelju, nema šta da te čudi kod nas. Na 4 zadnja vezna, nama dođe i 5. Vjerovatno da igra samo na lijevoj poziciji, malo je danas univerzalaca da ih možeš premjestiti na drugu poziciju a da zna dostojno odigrati.
Kod nas ti je situacija oko balansa u ekipi ko u Žikinoj dinastiji kad Žika kaže "Drž' se prijooo, ja ću da balansiram!"
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Bersaga je napisao/la: ↑05 sep 2021, 17:11Ma prijatelju, nema šta da te čudi kod nas. Na 4 zadnja vezna, nama dođe i 5. Vjerovatno da igra samo na lijevoj poziciji, malo je danas univerzalaca da ih možeš premjestiti na drugu poziciju a da zna dostojno odigrati.
Kod nas ti je situacija oko balansa u ekipi ko u Žikinoj dinastiji kad Žika kaže "Drž' se prijooo, ja ću da balansiram!"

I meni se čini da je Žikina rečenica dobar opis balansa u ekipiBersaga je napisao/la: ↑05 sep 2021, 17:11Ma prijatelju, nema šta da te čudi kod nas. Na 4 zadnja vezna, nama dođe i 5. Vjerovatno da igra samo na lijevoj poziciji, malo je danas univerzalaca da ih možeš premjestiti na drugu poziciju a da zna dostojno odigrati.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mislim da su se protiv Takova mnogi ispisali iz konkurencije za prvi tim.Jednostavno nemaju kvalitet o tome sam i pisao i oni što su gledali juniore znaju o čemu pričam.Nisu mi jasni,dobiješ priliku života,umjesto da ujedaš sa 18-19 godina,ti se vučeš ko slina.Bersaga je napisao/la: ↑05 sep 2021, 17:11Ma prijatelju, nema šta da te čudi kod nas. Na 4 zadnja vezna, nama dođe i 5. Vjerovatno da igra samo na lijevoj poziciji, malo je danas univerzalaca da ih možeš premjestiti na drugu poziciju a da zna dostojno odigrati.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.