Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AshburtonG
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la AshburtonG » 05 sep 2021, 02:03

Sve super. Apsolutno se slazem s njegovim misljenjem i podrzavam ga u ovoj borbi protiv kompanije iz saveza. Medjutim, par pitanja mi se namece. Uzevsi u obzir cinjenicu, da je ovakvo stanje, mozda cak i gore bilo tokom cijele zadnje 2 decenije, zbog cega Asmir nije iznio protiv tadasnjih selektora i ljudi u, i oko, saveza bilo sta? Zbog cega je odlucio bas sad da se oglasava, kad imamo realne sanse da napravimo nesto u ovoj grupi? Zbog cega bas sad, kad nije vise dio ove ekipe?

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 05 sep 2021, 08:29

AshburtonG je napisao/la:
05 sep 2021, 02:03
Sve super. Apsolutno se slazem s njegovim misljenjem i podrzavam ga u ovoj borbi protiv kompanije iz saveza. Medjutim, par pitanja mi se namece. Uzevsi u obzir cinjenicu, da je ovakvo stanje, mozda cak i gore bilo tokom cijele zadnje 2 decenije, zbog cega Asmir nije iznio protiv tadasnjih selektora i ljudi u, i oko, saveza bilo sta? Zbog cega je odlucio bas sad da se oglasava, kad imamo realne sanse da napravimo nesto u ovoj grupi? Zbog cega bas sad, kad nije vise dio ove ekipe?
Zato sto su **** od ljudi. I on i Barbarez. Izgleda da im je krivo sto je prekinut niz bez pobjede, pa nemaju vise cime mahati. Begovic nicim izazvan bas sinoc da se oglasi.
Oni samo ovime narusavaju atmosferu, jeste pokerašu- atmosferu, pred nastavak kvalifikacija. Takav odnos prema bivsim kolegama od strane Begovica je bas prizeman, isto kao i odnos Barbareza prema igracima koje je potencijalno trebao voditi. Zamisli kakvo ponizenje kao mogao sam i ja obuci dres. :crazy:

Ako sam ih i postovao, sada je to znatno manje. Oni su zanimljivi jos samo simpltonima.
Kao da mi ne znamo kakva nam je drzava i Savez, ali i znamo da se ne mijenja tako kako to oni rade.
Uostalom, ono sto je bitno je na terenu i te momke treba podrzati i zastiti ih od bivsih "kolega".

Napuniti Bilino i to svi ljiljanke da ponesu. :njanjanja:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 05 sep 2021, 08:41

Ma ja, daj kruha i igara, a to sro je kriminal u svakoj pori drustva nema veze. Toliko se je ta bolest usidrala kod nas, da nam je to normalno postalo. I onda kad covjek ukaze na istu pljuje se.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 05 sep 2021, 08:54

Profesor je napisao/la:
05 sep 2021, 08:41
Ma ja, daj kruha i igara, a to sro je kriminal u svakoj pori drustva nema veze. Toliko se je ta bolest usidrala kod nas, da nam je to normalno postalo. I onda kad covjek ukaze na istu pljuje se.
Volio bih da mi neko objasni kako je to on mislio da promijeni sve sto si nabrojao tako sto ce napisati i optuziti nekoga javno pred nastavak kvalifikacija i jako bitnu utakmicu?
Umjesto da pricamo o utakmici od sinoc ili ovoj koja nam slijedi, pricamo o dvije uvrijeđene mlade.

sotomayor
Kontakt:

Post Postao/la sotomayor » 05 sep 2021, 09:19

Bili su kriminalci i to i veci dok je Begic bio, zasto je sutio, jer nisu Srbi, pravoslavci? Kasni Asmir, tako je kasnio i na kljucne lopte kada je branio, pusionicar klasicni.

sotomayor
Kontakt:

Post Postao/la sotomayor » 05 sep 2021, 09:19

Bili su kriminalci i to i veci dok je Begic bio, zasto je sutio, jer nisu Srbi, pravoslavci? Kasni Asmir, tako je kasnio i na kljucne lopte kada je branio, pusionicar klasicni.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 sep 2021, 10:15

h1a2s3o4 je napisao/la:
05 sep 2021, 08:54
Profesor je napisao/la:
Volio bih da mi neko objasni kako je to on mislio da promijeni sve sto si nabrojao tako sto ce napisati i optuziti nekoga javno pred nastavak kvalifikacija i jako bitnu utakmicu?
Umjesto da pricamo o utakmici od sinoc ili ovoj koja nam slijedi, pricamo o dvije uvrijeđene mlade.
Mediji po svijetu prenose Begoviceve riječi, bit ce pritiska ma savez sad sigurno.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 05 sep 2021, 10:29

A eto uradili bi kao nesto da nije bilo ovog :rol: pricamo o timu kojem je prva pobjeda u dvije godine protiv Kuvajta, i to minimalno. Podrska za najveceg golmana repke ikad :bih:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 05 sep 2021, 10:30

h1a2s3o4 je napisao/la:
Profesor je napisao/la:
Nije on tu da mijenja, on je ukazao na to. Covjek je bio dio sistema i njegove rijeci su relevantnije nego nase piskaranje po forumu. Mi svi znamo da to postoji kod nas, ali to dobiva na tezini tek kad ljudi poput Asmira to napisu/kazu. Zasto nije prije izasao? Ne znam, mozda mladost, neiskustvo, mozda nije imao dovoljno hrabrosti, kad si vidio negdje nekog whisperera da je zvizdao u gnijezdu kriminala?

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 sep 2021, 10:32

Sto su se p.ickice poznate kao dudlaci slaufova nakotili na temi da brane savez i kriminalce. Oni se brinu sad o atmosferi.
Krezubasi jedni…
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 sep 2021, 10:32

Nas Savez od UEFE treba traziti hitnu suspenziju Begovica radi iznosenja lazi i kleveta protiv nacionalnog Saveza.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 05 sep 2021, 10:34

nerkolfc je napisao/la:
05 sep 2021, 10:15
h1a2s3o4 je napisao/la:
Profesor je napisao/la:
Mediji po svijetu prenose Begoviceve riječi, bit ce pritiska ma savez sad sigurno.
:D

Druze, pritiscu i Asada vec godina pa nista. Nema od toga fajde. On da je htio konkretno nesto da uradi mogao je napravit tuzbu, ako nije dovoljno pametan onda ima advokate. Sebe prijavi kao svjedoka i idemo. Ovako samo kenja.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 sep 2021, 10:41

Begoviću care!!!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 sep 2021, 10:42

Semper je napisao/la:
05 sep 2021, 10:32
Nas Savez od UEFE treba traziti hitnu suspenziju Begovica radi iznosenja lazi i kleveta protiv nacionalnog Saveza.
Nas savez kad vidi UEFIN broj sav se ospe, kakvi oni i tuzbe nemoj me nasmijavati.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 05 sep 2021, 11:28

h1a2s3o4 je napisao/la:
05 sep 2021, 08:29
Zato sto su **** od ljudi. I on i Barbarez. Izgleda da im je krivo sto je prekinut niz bez pobjede, pa nemaju vise cime mahati. Begovic nicim izazvan bas sinoc da se oglasi.
Oni samo ovime narusavaju atmosferu, jeste pokerašu- atmosferu, pred nastavak kvalifikacija. Takav odnos prema bivsim kolegama od strane Begovica je bas prizeman, isto kao i odnos Barbareza prema igracima koje je potencijalno trebao voditi. Zamisli kakvo ponizenje kao mogao sam i ja obuci dres. :crazy:

Ako sam ih i postovao, sada je to znatno manje. Oni su zanimljivi jos samo simpltonima.
Kao da mi ne znamo kakva nam je drzava i Savez, ali i znamo da se ne mijenja tako kako to oni rade.
Uostalom, ono sto je bitno je na terenu i te momke treba podrzati i zastiti ih od bivsih "kolega".

Kakav niz je prekinut, protiv reprezentacije koja je u rangu malo jacih ekipa iz 1. Federalne? Na tome ti ne moze pozavidjeti ni San Marino. Da, sramota je da nasa rezervna ekipa (mada tu ima i onih koji nerijetko pocinju najbitnije utakmice) ne moze zabiti minimalno 3 gola i Sergej s pravom kaze da bi i on u ovim godinama onako mogao igrati. Sto se tice odnosa Begovica prema bivsim kolegama, samo bih te upitao kakav je nedavno bio odnos Misimovica prema bivsem kapitenu Spahicu?

Kad ne razumijes neke osnovne stvari jer si balavac, bolje ti da ih ni ne komentarises.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 05 sep 2021, 11:33

Ghuraba je napisao/la:
05 sep 2021, 11:28
h1a2s3o4 je napisao/la:
05 sep 2021, 08:29

Kakav niz je prekinut, protiv reprezentacije koja je u rangu malo jacih ekipa iz 1. Federalne? Na tome ti ne moze pozavidjeti ni San Marino. Da, sramota je da nasa rezervna ekipa (mada tu ima i onih koji nerijetko pocinju najbitnije utakmice) ne moze zabiti minimalno 3 gola i Sergej s pravom kaze da bi i on u ovim godinama onako mogao igrati. Sto se tice odnosa Begovica prema bivsim kolegama, samo bih te upitao kakav je nedavno bio odnos Misimovica prema bivsem kapitenu Spahicu?

Kad ne razumijes neke osnovne stvari jer si balavac, bolje ti da ih ni ne komentarises.

Branis nekoga ko bi trebao da preuzme liderstvo nad ovim mladim momcima, a prije toga ih ismijava? A Spaha neka vidi moze li kako u politiku u Hrvatskoj.
Idi igraj pokera sa Barbarezom, ili pisi po Twiteru sa Begovicem, za bolje i nisi. :)

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 05 sep 2021, 11:42

h1a2s3o4 je napisao/la:
05 sep 2021, 11:33
Branis nekoga ko bi trebao da preuzme liderstvo nad ovim mladim momcima, a prije toga ih ismijava? A Spaha neka vidi moze li kako u politiku u Hrvatskoj.
Idi igraj pokera sa Barbarezom, ili pisi po Twiteru sa Begovicem, za bolje i nisi. :)
Da, branim najveceg lidera u historiji ove reprezentacije, kojeg su pokusali poniziti cetnici i otvoreni mrzitelji ove drzave. Idi ti obidji stadione s jaranom Vicom i provjeri kako napreduju radovi na novim travnjacima. :wave:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 sep 2021, 11:48

Ghuraba je napisao/la:
05 sep 2021, 11:42
h1a2s3o4 je napisao/la:
05 sep 2021, 11:33
Da, branim najveceg lidera u historiji ove reprezentacije, kojeg su pokusali poniziti cetnici i otvoreni mrzitelji ove drzave. Idi ti obidji stadione s jaranom Vicom i provjeri kako napreduju radovi na novim travnjacima. :wave:
:bih:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 sep 2021, 11:52

Ne bi se složio da je najveći lider.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 05 sep 2021, 11:54

Barba je najveći kojeg je ova reprezentacija ikad imala.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Micron i 23 gosta.