Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Zverev ima po meni daleko najtezi put do titule, vcrs Sock,pa onda Sinner,pa Shapo pa Novak i onda eventualno Medo,ako to sve nanize onda je bas trenutno u strasnoj formi,ma da kad se i gleda kako igra isto da igra neko igricu 

- Felixians4
- Kontakt:
Kakva bi to priča bila. Ljeto iz najljeoših snova, a usred težih privatnih optužbi na njegov račun. Nikada DO TOP10 POBJEDE na GS, lani izgubio finale UO nevjerojatnim chokeom i sada da kad ima daleko teži ždrijeb nego što mu obično biva na GS, u slučaju da svih potaraca, može u penziju,ehhe.
-
- Kontakt:
Ne nipodastavam , stavise gotivim lika. Odlican igrac , al djeluje mi nespremno da moze otic toliko daleko. Dosta slabije izdanje nego prije 2 godine kad je umalo uzeo prvi set Rafi u polufinalu.Felixians4 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 21:56Matteo nije na 100 %,ponavljam ti,nema potrebe za nipodaštavanjem top igrača. 0/7 Kei BP drugi set, nakon što je izvukao game na 4-2, Nole pojačao,sada da vidimo nastavak.
- Felixians4
- Kontakt:
Pa kad jest nedovoljno spreman fizički. Dođe li do četvrtfinala,a trebao bi, ispunio je svoje i onda što bude. Kei drži pritisak, doima se da je popio istu "vakcinu" ko Murray pred turnir. Iako, tek je začetak trećeg seta,a mora dobiti još dva za veću senzaciju nego 2014. kad ga je skinuo u 5 u polufinalu. Break, Nole točno dovoljno se podignuo da ispada rutinski. Hajde sredi to u 4. Gotivim Nishija, al ipak, nek bude apsolutni spektakl s trenutno najboljima od četvrtfinala. Sjajan turnir, neprestano moram ponavljatiMukiMuki02 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:09Ne nipodastavam , stavise gotivim lika. Odlican igrac , al djeluje mi nespremno da moze otic toliko daleko. Dosta slabije izdanje nego prije 2 godine kad je umalo uzeo prvi set Rafi u polufinalu.Felixians4 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 21:56Matteo nije na 100 %,ponavljam ti,nema potrebe za nipodaštavanjem top igrača. 0/7 Kei BP drugi set, nakon što je izvukao game na 4-2, Nole pojačao,sada da vidimo nastavak.
-
- Kontakt:
U 4 ga je skinuo u polufinalu. Evo izgleda da nema vise snage , to je to.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
a jest,istina. bijah tad u pragu na salvia-hajduk, vidim kei tukao noleta,a onda rano ujutro u nekom discu,barmen bio srbin i na ekranu Čilić razbio feda, milina. za finale došao umoran,prespavao set i pol i onda se uključio za Mrnjinu životnu diplomu zbog koje svatko tko mu išta prigovorio nakon je irelevantan.MukiMuki02 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 22:21U 4 ga je skinuo u polufinalu. Evo izgleda da nema vise snage , to je to.
Od 40-0 , kako jedna loptica promijeni sve. Lets prešao za 40-15 i onda sijaset returna i kontri za BP. Nole se izvuče 1-2 kombinacijom s BH paralelom,no nedovoljno. Servisom premalo dobija, Goran očigledno utječe kad je tu u blizini,a ne vidim ga u boxu.
Publika na strani Japanca,no nisu toliko nekorektni.
-
- Kontakt:
J.ebe ga sto rizikuje sa drugim servisom. Nema on zivaca prebacivat se 3 sata pa pokusava da to malo ubrza. Al Kei pozitivno iznenađenje , nije poklanjao ko sto zna. Cini mi se da nijednu duplu nije imo.
-
- Kontakt:
10-11 ja mislim
- Felixians4
- Kontakt:
Ne proglašava se meč riješenim na 2-0, ne protiv Monfilsa, ne od strane neiskusnog mladca,ne na ovom Grand Slamu. E,Sinnere,mijenjaj team. Break prednosti na 4-3 pri 2-0 u setovima,a u četvrtom 4-0 u 4-6. Bez servisa ne mereš.
Ovaj duel Đokera podsjeća me na obračun u 1/4 RG protiv PCB lani.
Ovaj duel Đokera podsjeća me na obračun u 1/4 RG protiv PCB lani.
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 04 sep 2021, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sinner imao 4-0 u 4-om setu i izgubi set 6-4.
Il je povreda ili je Geal u onom svom ludom modu
Il je povreda ili je Geal u onom svom ludom modu
- Felixians4
- Kontakt:
Nijedno. Razlog od nekontroliranog,nekonzistenog servisa dalje tražiti ne treba. Na betonu ne možeš ti 4-0 u 4-6pretvoriti da ti je suparnik hibrid Nadala i Noleta ukoliko ne zajebeš. Promijenio je stance iz pinpoit u platform ovo ljeto,ne znam dal je mogao nastupati na OI, no proveo je radeći na manama isto, i hajd, bolji je nego u prvom dijelu godine.
Evo, i u petom stiže do breaka, 4-2 je, hajde sad to završi nekako.
Đokeru je ovaj tip matcha taman idealno sjeo da ga našpana, a Keiju svaka čast, pokazuej naznake da može u top20 ponovno
- Felixians4
- Kontakt:
Monfilsa vile nosale kako vi kažete, trebao je i peti izgubiti 6-2,al dobro. Janiče,izvrstan karakter nakon toliko chokeiranja, prijetili golemi problemi i u decideru, no izvukao se odvažno.
Nije mi jasno da gotovo u svakom matchu opredijeljenje publike 80 % i više za jednog igrača, kakvo jednoumlje šugavo. No čak je i to prihvatljivo samo da ne ometaju i provociraju onog za kog ne drukaš,a to je generalno u redu osim kad igra domaćin.
Jedino što je loše ozljeda je Čilića, al moralo se i to dogoditi da i on preda jednom. Sve ostalo da sam htio slagati,ne bih bolje. Svi najdraži Newgeneri u Osmini, 3 glavna favorita da ne ureknemo Saschu također uz kvalitetan nivo.
Oduševljen sam toliko prateći ovaj turnir da imam problem sa spavanjem,valjat će to regulirati za drugi tjedan da mogu uživati i nervirati se istovremeno, odmoran i svjež.
Nije mi jasno da gotovo u svakom matchu opredijeljenje publike 80 % i više za jednog igrača, kakvo jednoumlje šugavo. No čak je i to prihvatljivo samo da ne ometaju i provociraju onog za kog ne drukaš,a to je generalno u redu osim kad igra domaćin.
Jedino što je loše ozljeda je Čilića, al moralo se i to dogoditi da i on preda jednom. Sve ostalo da sam htio slagati,ne bih bolje. Svi najdraži Newgeneri u Osmini, 3 glavna favorita da ne ureknemo Saschu također uz kvalitetan nivo.
Oduševljen sam toliko prateći ovaj turnir da imam problem sa spavanjem,valjat će to regulirati za drugi tjedan da mogu uživati i nervirati se istovremeno, odmoran i svjež.
- akisarajevo92
- Kontakt:
naslov na B92
toliko ih je razmazio da gubitak jednog seta smatraju ponoromĐoković od ponora do osmine finala
Don't believe the hype.
- Felixians4
- Kontakt:
Nikako mi nisu jasne njihove ankete. Tsitsipas uvjerljivo drugi bio za osvajanje UO i to 10x više glasova od trećeg. Bar je tako stajalo početkom turnira. A što se Đokera tiče, kako napisah, kiks će smatrati sve osim titule, i tad će isturena biti teorija da je najveća greška karijere bila što je nastupao na OI. Toliko su ljudi nenormalno podešeni u tom dokazivanju intelektualne premoći. A tek vojska hatera koja mudro se ne oglašava. Slavit će poraz u kojoj god rundi se dogodi, vidjet ćemo okupaciju takvih likova u tom slučaju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 00:11naslov na B92
toliko ih je razmazio da gubitak jednog seta smatraju ponoromĐoković od ponora do osmine finala
Nego,hebemu, kakvo uključenje od četvrtfinala,pa jel recentno približno moćan prvi tjedan bio,a vas nigdje, prozborite pokoju. Subota je, nije da se nije moglo pogledati štagod programa.
Bez Thiema,Feda,Nadala,Ćorića,delPa,Stana - Čilić i Murray nesretno out u prvoj rundi, nitko nije mogao zamisliti da će do osmine finala i m i ž turnir držati stalnu erekciju...
realno jedina dva konkurenta novaku ovdje su zverev i medo, ako uopšte ima konkurenta u best of five na GS. sve ostalo je šuplja
-
- Kontakt:
Mnogo bi igraca posustalo poslije ovoliko propustenih prilika. Al Nizozemac gazi ko da je tek pocetak. Tek sad vidim da sam jedini tipovo na njeg , jos cu rezultat pogodit.
-
- Kontakt:
Medvedeva ne prenose na ES , koji debilizam.
Ma najgori moguci kanal ima pravo na 3 od 4 GS to je jedna velika katastrofa. Ne znam kad ce im neko to uzeti da na miru gledamo meceve koje zelimo
Najbolje bi bilo da Arena otvori jedno 4 Arena Tennis kanala i da uzivamo ko ljudi.
Hoces da uzivas u Grand Slam mečevima a 70% prenosa su žene.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.