Agut bas los ccc
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Uhhhh, hrabro se držiš protiv čitavog svijeta ako dobro čitam misli.
Osaka s obzirom na mentalno stanje i formu nipošto nije bila među izraženim favoritima. U ženskom turniru prva kola prošlo 20/20 prvih nositelja, Brady otkazala doduše, a 21. Gauff ispala od ex šampionke Stephens.jolicnikola je napisao/la: ↑04 sep 2021, 04:05ode i Osaka, sad je Barty glavni favorit, mada mislim da će se i ona zayebati, kakav dan na USO![]()
Citas jer si inteligentan decko,ono svaka cast Alcarazu ali svi ovi mladi su tu i tamo imali neki jaci skalp,kad bude neka sigurica ,neka titula i nesto pa da opletemo ok,ali do tad mi je u rangu Cicibana koji vodi u finalu RG 2 0 p a se raspadneFelixians4 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 03:22Uhhhh, hrabro se držiš protiv čitavog svijeta ako dobro čitam misli.
Evo,vratio se, žilav je. Žao mi ga je ko i Lasla što je ostao bez mame i tate, no ipak uz FAA.
Kanadski duo toliko je sirovo talentiran, no dosta rupa u oba tabora. Vrijedilo bi da iz Amerike bude njih nekolicina koji će se mlatit s Euro novim naraštajem.
Bas sam njega zelio uzeti za primjer,vidi sta se desi na kraju sa njim,zato sam oprezan....Felixians4 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 04:33Od 18 godina nitko ovako nije na Slamu se pokazao od Kyrgiosa u biti.
Ma sranje jezivo, 2-2, potpuno momentum za Aguta, ne može mu servis uzeti ono. Zaradi milijon BL za rebreak,a ovaj ga hebe s uzastopnim serve winnerima na BH. Zid je postao Roberto, a FAA igra generalno jako dobro, al neće biti dovoljno ukoliko ne prilagodi poziciju na reternu i ponovno povrati sigurnost u svojim gameovima.
Nikakvih dodornih tačaka s Rafom, mnogo više liči po stilu na Djokovića i Federera.
Na Djokovica jedino lici al fizicki (po frizuri)BIHpatriota je napisao/la: ↑04 sep 2021, 09:34Nikakvih dodornih tačaka s Rafom, mnogo više liči po stilu na Djokovića i Federera.
Prerano je još prognozirati za Španca. Ima sve da bude vrhunski, ali ono najvažnije, za glavu, tek ćemo morati da vidimo. Lako je igrati kada ne postoje nikakva očekivanja, niti pritisak. Ne pričam sad o petom setu ovog meča, naravno da je pritisak tu, već na onaj pravi dugoročni koji imaju Federer, Nadal i Đoković, a polako i ovi ostali kao što su Medvedev, Zverev, Cicipas, Tim. Nisu svi ovi mlađi baš dobro odgovorili na pritisak. Mnogo jaka glava treba da bi se dominiralo.
Nisu to bili ne znam kakvi favoriti. Rublev nikad dalje od 1/4 na GS,Tiafoe domaći ,jest iznenađenje, no nije preveliko. Tsitsipas isto, preklani baš od Rubleva prvo kolo poraz na UO,lani od Ćorića na današnji datum treće kolo, jučer treće kolo od prevelikog talenta.
Ne poredim ga po stilu igre jer je očigledno dečko ofanzivno orijentisan i preferira udarački tenis. Ali kao ličnost, stav, pristup igri i mentalitet, pa radna etika, baš sve na Nadala podsjeća.BIHpatriota je napisao/la: ↑04 sep 2021, 09:34Nikakvih dodornih tačaka s Rafom, mnogo više liči po stilu na Djokovića i Federera.
Prerano je još prognozirati za Španca. Ima sve da bude vrhunski, ali ono najvažnije, za glavu, tek ćemo morati da vidimo. Lako je igrati kada ne postoje nikakva očekivanja, niti pritisak. Ne pričam sad o petom setu ovog meča, naravno da je pritisak tu, već na onaj pravi dugoročni koji imaju Federer, Nadal i Đoković, a polako i ovi ostali kao što su Medvedev, Zverev, Cicipas, Tim. Nisu svi ovi mlađi baš dobro odgovorili na pritisak. Mnogo jaka glava treba da bi se dominiralo.
Ovo baš, na faci mu vidiš isti onaj govor koji si već vidio tamo 2004. i 2005. godine kad je Nadal došao na tour. Skromnost, respekt prema protivniku ali i vjera u sebe te borba do zadnje kapi krvi.JoeBleck je napisao/la: ↑04 sep 2021, 12:20Kako ne lici Nadalu? Pljunuti.Glavom , stavom , gardom , snagom , motivom njegova skola.Ovo je Nadalov zalog za buducnost.Strasan igrac je , a bit ce jos bolji.Vidi se od malena da mu je usadjeno moranje i zelja.Ovaj ne pada , ne posustaje i ima jedan cilj a to je da bude najbolji.Po govoru tijela vidis na ovom momku.Komparacija sa Nickom je nemoguca,Nick kada je imao 18 znao si da je ziva vatra i da je igrac kako ga “prevrne” .Na ovom vidis pecat Nadala.
Ma kakav Mateo , prolazi na guzove evo vec 3 kola. Do polufinala ce Novak svakako doc pa i sa slabijom igrom. Ako mu Sasa bude protivnik sa ovakvom igrom nema sta trazit.Felixians4 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 21:18Teško će Nole podići nivo u nastavku matcha pa i turnira da bude dovoljno. A kadgod da ispao, ZNAM da će navaliti hrpa hejtera koja sada mudro,al kukavički ćuti. Kako ih čitam samo. A tek ovi "njegovi" predvođeni luckyem koji će optuživati nastup na OI, ista sorta samo s druge strane barikade.
Nećemo ga otpisivati naravno, no jako sam skeptičan. A nekako igrom i (ne)uvjerljivošću na prva 2 Slama, nije "zaslužio" da baš pokori sve.
Kakva prva 3 kola, nešto briljantno. Iz meča u meč maratoni, dizanje levela kako match odmiče. Evo i danas se samo nastavio od jučer, 5 setter, Ivashka časno pao, momak ima odličnu godinu za svoj standard. Na Wimbledonu solidan otpor baš Berrettiniju u 1/16, na OI 1/16 poraz od Nishikorija, bagel u drugom setu. U Halleu tijesno od Federera, u Munchenu svladao Zvereva,SF "kiks" od Struffa. U Barceloni mučio Nadala set ipo,pokleknuo u trećem, ,u Miamiju jedva ga tukao Shapo. AO i RG pak loše, ispadanje u kvalama i u prvom kolu bez ispaljenog metka.
Matteo nije fit, no na maximumu je koliko može i svakako mu u slučaju duela s Noletom pojavi li se ovaj u ovom ispodprosječnom izdanju, ima lijepu šansu.
Usporedno gotovo završili TB-ovi - Kei uzeo Novaku nakon što je Nole vratio break, a Sinner Monfilsu nakon što je direkt pred TB Jannik prvo izgubio servis pa se vratio za 6-6, laganica u trinaestoj igri.
Moglo bi i ovdje biti iscrpljujućih mečeva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.