Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Cipetić, Gojak i Lončarević neka ostanu u Zenici. Neka pomognu Čeliku, nisu oni za ozbiljnog fudbala.
Cuj za koga mozes garantovati da ces ta dobiti a pises da smo trebali napasti je.benu Francusku u gostimaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2021, 21:40
Za koga bolan mozes garantovati da cemo ga mi dobiti?? Pa ovu ukrajinci koji izgledaju ko svemirski brod za nas kiksase.

I da Ukrajina dobije nama igra i raspored i dosadašnji rezultati. Čak i da kiksas protiv Kazahstana imas ostale da se vadis. Ako kiksas i Kazahstan i Ukrajinu i Finsku onda ne znam o čemu pišemo. Tako da ta priča o moranju po 3 boda u Francuskoj pada u vodu korištenjem matematike iz osnovne
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ko je menadžer Loncaru i Gojaku, nemoguce je da ovakvi smetljari imaju mjesto medju 30 prvih igraca reprezentacije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Felixians4
- Kontakt:
"E,jesam vam reko". Jedino što se priznaje n forumu
Samo je nama cilj otici u baraz i ispasti. ciljaj prvo mjesto vazda, pa sta se ukaze,mentalni patuljci. Nije da mislim da mozemo,ali samo smijesno je kako ljudi navijaju da drugi kiksaju da bi bili 2. mjesto a ne da 1.kiksa da imamo sanse za 1.. mjesto, a vecina tih misli da nemamo sanse u barazu haha. . Ove kvalifikacije je davno trebalo presaltati u neki reeboot ali neplanski se sve radi kao uvjek
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jedino solidno za sada muzika na zagrijavanju 

- feniksptica
- Kontakt:
Niste vi normalni..jedva docekali pritajeljsku da popljujete. Onaj bod iz Francuske vam pokvario planove da ranije pljujete...
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 04 sep 2021, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
**** tekmu, jel moze kako ovi 45 da ovaj dj pusta muziku interesantnije je nego gledati ubacaje Cipelica
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije to bilo moranje 3 boda u FRA, ali ti se situacija tako otvorila da si trebao riskirati. Mi smo bukvalno stali kad smo skontali da imamo bod.Nismo vise imali zelje da igramo.E to je problem u glavama. Ne ides da dobijes, cekas da drugi rade posao za tebe, a ko fol hoces plasman na SP.Madal je napisao/la: ↑04 sep 2021, 21:44Cuj za koga mozes garantovati da ces ta dobiti a pises da smo trebali napasti je.benu Francusku u gostimaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2021, 21:40
Za koga bolan mozes garantovati da cemo ga mi dobiti?? Pa ovu ukrajinci koji izgledaju ko svemirski brod za nas kiksase.
![]()
I da Ukrajina dobije nama igra i raspored i dosadašnji rezultati. Čak i da kiksas protiv Kazahstana imas ostale da se vadis. Ako kiksas i Kazahstan i Ukrajinu i Finsku onda ne znam o čemu pišemo. Tako da ta priča o moranju po 3 boda u Francuskoj pada u vodu korištenjem matematike iz osnovne
To je izgleda malo teze za skontati.Vidim ja.
Tito ga yebo pise se ko da mi imamo bazen od 400 igraca. Koga bi ti zvao umjesto Gojaka? Eto Vrancic umjesto Loncara neka je.
Ovdje od 30 igraca 28 menadzerski po nekima, pa jedva se skrpi i ovo za spisak obzirom kakav je fond igraca a ovdje se neke bajke pricaju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Lončar je jedan od najjgorih igrača koji su ikada obukli naš dres. A konkurencija je jaka...
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ovaj Naliic užasan igrač.
Rahmanović je morao dobiti poziv.
Rahmanović je morao dobiti poziv.
Pih francuska 11 
Tooo Martiale
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Cuj koga pa prije 2 godine naravno igrace Sarajeva jer su kvalitetom bili kao da igraju za Real Madrid a ove godine igrace Veleza oni su istog kvaliteta kao igraci Bayerna.harden je napisao/la: ↑04 sep 2021, 21:49Tito ga yebo pise se ko da mi imamo bazen od 400 igraca. Koga bi ti zvao umjesto Gojaka? Eto Vrancic umjesto Loncara neka je.
Ovdje od 30 igraca 28 menadzerski po nekima, pa jedva se skrpi i ovo za spisak obzirom kakav je fond igraca a ovdje se neke bajke pricaju.
Zaboraviti cemo cinjenicu da su obadva tima dobila po usima i nekim nevaznim evropskim predtakmicenjima od predtakmicenja.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 04 sep 2021, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ajmo jos jedan
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Meraak1921
- Kontakt:
Odma 1:1 tako je
Dobi po nosu ni kriv ni duzan...hahaha
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- feniksptica
- Kontakt:
Da nam je dat gol ko sto daju Francuzi zadnja dva..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, greenwood, Proximic i 22 gosta.