Pobjeda Francuske i x u drugom duelu.
Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zeznut je ovaj Kazahstan. Dobro organizovani i solidan presing. Ali isto tako mislim da Finska nema ofanzivnog igraca ni blizu nivoa Pjanica i Dzeke. Ako oni budu pravi mislim da se ne mogu odbranit u Zenici protiv nas. Naravno uz doprinos ostalih nasih igraca, ali znamo ko odlucuje utakmice jednim potezom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Golman i onaj po desnoj strani su im kartonirani pa ih nema danas al bice protuv nas. Ovi kazaci ce pomrsiti racune jos nekom sad dal fincima ili nama, vidjecemo.
Ono bolje je da oni igraju x al nama je svakako pod moranje dobiti finsku i ukrajinu.
Ono bolje je da oni igraju x al nama je svakako pod moranje dobiti finsku i ukrajinu.
CPOJ
Ma nama treba da Francuska dobije ostale utakmice i da dobijemo naredne dvije protiv Kazahstana. Ostalo bi nam samo da ne useremo pretjerano u posljednja 3 kola.
Vidim pišete o kiksu Finaca veceras, ok bi nam legao, ali i ovi dosadašnji rezultati su se već poklopili i vise nego smo mogli očekivati.
Vidim pišete o kiksu Finaca veceras, ok bi nam legao, ali i ovi dosadašnji rezultati su se već poklopili i vise nego smo mogli očekivati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- prisonbreak
- Kontakt:
Nije veceras, ljudi trenurno igraju. Poluvrijeme 0-0Madal je napisao/la: ↑04 sep 2021, 15:47Ma nama treba da Francuska dobije ostale utakmice i da dobijemo naredne dvije protiv Kazahstana. Ostalo bi nam samo da ne useremo pretjerano u posljednja 3 kola.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
prisonbreak je napisao/la: ↑04 sep 2021, 15:50Nije veceras, ljudi trenurno igraju. Poluvrijeme 0-0Madal je napisao/la: ↑04 sep 2021, 15:47Ma nama treba da Francuska dobije ostale utakmice i da dobijemo naredne dvije protiv Kazahstana. Ostalo bi nam samo da ne useremo pretjerano u posljednja 3 kola.

Ja nesto razmisljam da nije loše i da Finci dobiju, jer koliko god smijesno bilo Kazahstan ako i ovo ne izgubi i njima se tabela otvara
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 04 sep 2021, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlično ako je tako
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma ovdje remi da bude najbolje bi bilo, valjda ne uzmu Finci.
Ovi Finci su teški balvani, ja ne razumijem kako se mi mučismo sa njima stalno osim onda u Zenici.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Finska igra divlji fudbal. Taktički spremna ekipa nikad ne bi trebala imati problema s njima.
Kazahstan je užasno nesiguran. U skladu s rejtingom, ali da imaju makar jednog znalca, mogli su ovdje napraviti više. Kad dođu u zonu šuta ili centaršuta, baš krkanski to rade.
Kazahstan je užasno nesiguran. U skladu s rejtingom, ali da imaju makar jednog znalca, mogli su ovdje napraviti više. Kad dođu u zonu šuta ili centaršuta, baš krkanski to rade.
- feniksptica
- Kontakt:
Moglo bi se Fincima osvetit sve ovo..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ali kolliko je ovaj Puki sretan.. nevjerovatno hahah
- prisonbreak
- Kontakt:
Steta
Evo gledam tekmu na SK3 i nisu ovi Kazasi nimalo naivni, obzirom na rejting ove tri reprezentacije (uključujući našu). 55. minut i ko biva Finci krenuli po gol. Najviše bi nam pasalo neriješeno. Kazasi igraju 442 sa duplim blokom, alim je sredina katastrofa i često gtiješi. Zadnja 4 su vrlo disciplinovana i kupe sve visoke lopte. Finci igraju 532 koja se pretvara u 3511 u napadu. I evo ga 1:0 za Fince
Vecu brigu mi stvaraju Kazahstanci,nego Finska.Finsku cemo 99% dobiti kod nas
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mlatimo Kazake 2:0.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Šteta za 1-0 nadam se da će Kazachstan iznenaditi, sdruge strane se nadam da će da ćemo ovi Finci razbit u Zenici sa 2 do 3 razlike...
- akisarajevo92
- Kontakt:
u oktobru gostujemo u Kazahstanu i Ukrajini, nakon toga ce sve biti jasno
za one koji ne znaju baraz nije kao nekada, 10 drugoplasiranih plus 2 iz Liga nacija idu u tri grupe po 4, svaka grupa igra ce imati dva polufinala i onda pobjednici tri finala iz tih grupa idu na SP, tako ce se dobiti 13 predstavnika Europe na SP
za one koji ne znaju baraz nije kao nekada, 10 drugoplasiranih plus 2 iz Liga nacija idu u tri grupe po 4, svaka grupa igra ce imati dva polufinala i onda pobjednici tri finala iz tih grupa idu na SP, tako ce se dobiti 13 predstavnika Europe na SP
Don't believe the hype.
Kao kad smo za Euro igrali sa Sj. Irskom, a s druge strane Slovacka i Irska?akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 16:38u oktobru gostujemo u Kazahstanu i Ukrajini, nakon toga ce sve biti jasno
Nekad nam je Belgija išla na živce ili Grčka što stalno njih izvućemo i protiv njih moramo igrati, kalkulisati ili gubiti bodove, sad došlo vrijeme hebena Finska da nam stvara probleme. Doduše ove Skandinavske zemlje nisu nimalo naivne zadnjih godina a mi nikad slabiji.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.