Tako cu i ja, valjda necemo izvisit jbg

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ako budu trazili nista od toga
Da mi je dešifrovati ove tvoje hijeroglifeHarise je napisao/la: ↑03 sep 2021, 21:51Iako je situacija u Savezu kritićno isto prija 10 godina u kvalifikacije za Euro 2012, vjerujem u momčad. Bod u Francuskoj dokazuje da ima nade za nas. Francuska je nakon ove utakmice pod pritiskom jer moraju sada sve pobijeđivati i zato će igrati maksimum protiv Ukraijne i ostale ekipe, a to je naša prilika. Protiv Kazachstana moramo dva puta pobijeđivati da bi imali dobru šancu za Baraž. Ukraijna dva puta kiksovala protiv njih, a nadam se da će Finska isto kiksovati protiv njih barem jednom i da izgubi obadvje utakmice sa Francuskom. Još bolje bi bilo da igraju x sa Ukraijnom. Sve u svemu moramo igrati sa srce i borbenosti do kraja. Ivaylo Petev gura više mlađi igraća, a pogotovo ima sigurnu taktiku. Igraju bez pritisak i nervoze, igraći imaju samo pozadnje. Primetio sam da smo dosta kondicijonalno spremni, ne kao sa Prosineckog...![]()
Hadziahmetovic starta, a Krunic ide na poziciju Demirovica.Ghuraba je napisao/la: ↑04 sep 2021, 05:24Postava za Kuvajt: Vasilj - Nukic, Jovicic, Hadzikadunic, Kovacevic, Civic - Hadziahmetovic, Gojak, Hajradinovic - Nalic, Prevljak
Nekad u drugom poluvremenu izvesti Dennisa, a uvesti Stevanovica i Menala i probati malo 4-3-3.
Postava za Kazahstan: Sehic - Stevanovic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kolasinac - Cimirot, Pjanic, Krunic - Demirovic, Dzeko
Nadam se da ce imati hrabrosti i da ce staviti Miru na desnog wing-backa. Ostali su valjda sigurni starteri.
Mislim da ima problem s kartonima, zato sam ga i stavio u prijateljskoj, a u ovoj zvanicnoj ne. Nisam provjeravao kartone, znam samo da je dobio jedan sad u srijedu, a cini mi se da je i ovaj portal pisao da ne moze igrati.Justin je napisao/la: ↑04 sep 2021, 05:34Hadziahmetovic starta, a Krunic ide na poziciju Demirovica.Ghuraba je napisao/la: ↑04 sep 2021, 05:24Postava za Kuvajt: Vasilj - Nukic, Jovicic, Hadzikadunic, Kovacevic, Civic - Hadziahmetovic, Gojak, Hajradinovic - Nalic, Prevljak
Nekad u drugom poluvremenu izvesti Dennisa, a uvesti Stevanovica i Menala i probati malo 4-3-3.
Postava za Kazahstan: Sehic - Stevanovic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kolasinac - Cimirot, Pjanic, Krunic - Demirovic, Dzeko
Nadam se da ce imati hrabrosti i da ce staviti Miru na desnog wing-backa. Ostali su valjda sigurni starteri.
Amir je kartoniran.bice ta tvoja postava, barem se nadam da nece dirati sastav za tri pozada. Jedino je dilema vjerovatno Susic/Stevanovic.Ghuraba je napisao/la: ↑04 sep 2021, 05:51Mislim da ima problem s kartonima, zato sam ga i stavio u prijateljskoj, a u ovoj zvanicnoj ne. Nisam provjeravao kartone, znam samo da je dobio jedan sad u srijedu, a cini mi se da je i ovaj portal pisao da ne moze igrati.Justin je napisao/la: ↑04 sep 2021, 05:34Hadziahmetovic starta, a Krunic ide na poziciju Demirovica.Ghuraba je napisao/la: ↑04 sep 2021, 05:24Postava za Kuvajt: Vasilj - Nukic, Jovicic, Hadzikadunic, Kovacevic, Civic - Hadziahmetovic, Gojak, Hajradinovic - Nalic, Prevljak
da nas grizman, benzema, mbappe, pogba i ostala krema evropskog fudbala ne uspije pobijediti i samo nam treba da nas ovaj kojem mnogi i ne znaju ime zafrka...
I Kuvajt sa nekim "b" sastavom.– Za utakmicu protiv BiH je stiglo 17 fudbalera iz olimpijske selekcije, uz šest A reprezentativaca. Dakle, to je, većinski, olimpijska reprezentacija Kuvajta. Vjerovatno se radi o ideji da selektor vidi igrače na djelu koji ranije nisu igrali, govori Nestorović.
Al mi u svim sportovima uvijek izgubimo od jednog čovjeka.. Pa jbt igraj prije s Makedonijom rukomet,znas da je Lazarov najbolji igrač i zabit će ti 10 golova,igras onu **** kosarku sa Izraelom onaj Eliyahu znas da ce izdominirat,pa kad se sjetim ono kad smo u košarci igrali protiv Makedonije onaj kvalifikacioni turnir za EP igralo se u Španiji onaj stari Vrbica Stefanov sam Bog zna koliko nam je trica zabio i 2 sekunde prije kraja poluvremena lik uze loptu s centra nam zabija trojku.. Pa na sve to ovaj Pukki,jbt ko da je Messi,mislim da nam niko nije zabio golova ko on,ni španski napadači a s njima smo igrali x puta...
Zamisli kako bi ih onaj iz engleske konferencije Dag&Red demoliro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.