I ovo će liga ograničiti zasigurno
NBA 2021/2022 pre-season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Felixians4
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
Re: NBA 2021/2022 pre-season
Za drage suitorse, ljetne vještine Klokana za oči Toma nevjernih. Njemu je potrebno da igra tako da uživa,a on u Phili izgleda ko da je na običnom poslu,odrađivanje. At him we trust.
ne znam
on je zavrsio sezonu super šlank
ovo je nadogradnja
dobre guzove ima Belma
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Lakersi cijelo ljeto povlace poteze koje mi obicni smrtnici ne mozemo shvatiti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Felixians4
- Kontakt:
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ukoliko si napaceni kompleksas onda ti je svaki potez Lakersa unazad 20 godina nelogican i los. Tako da, ne obaziri se. Ovdje neki osjecaju bol jos od vremena Shaqa i Kobija, a neki imaju jednostavno psihickih problema.Felixians4 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 20:49Ukoliko sam običan smrtnik,potpuno logični potezi što se mene tiče.
Meni se iskreno ne svidja dovodjenje nindza kornjace, mozda sam njegov najveci kriticar na forumu. Ali odlazak Kuzme definitivno popravlja raspolozenje

Nije ovo najbolji sastav Lakersa niti meni najdrazi, ali jedva cekam da ih vidim na terenu sve skupa, to itekako

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Felixians4
- Kontakt:
Ma nije do toga. Moj rođak, inače LeBronist od dana osnovne škole,od njegova početka koji zna o NBA više od svih nas,također je nezadovoljan ,a i mnogi Laker fanatici i općenito struka. Meni se isto dopada Wess, al dopuštam da sam u krivu. Ova dovođenja veterana, odlaženje iz jednog u drugog contendera, pa to viđamo SVAKE godine, tko se čudi ko pura dreku tome,očito nije upućen.BuffonGigi je napisao/la: ↑04 sep 2021, 21:01Ukoliko si napaceni kompleksas onda ti je svaki potez Lakersa unazad 20 godina nelogican i los. Tako da, ne obaziri se. Ovdje neki osjecaju bol jos od vremena Shaqa i Kobija, a neki imaju jednostavno psihickih problema.Felixians4 je napisao/la: ↑04 sep 2021, 20:49Ukoliko sam običan smrtnik,potpuno logični potezi što se mene tiče.
Meni se iskreno ne svidja dovodjenje nindza kornjace, mozda sam njegov najveci kriticar na forumu. Ali odlazak Kuzme definitivno popravlja raspolozenje
Nije ovo najbolji sastav Lakersa niti meni najdrazi, ali jedva cekam da ih vidim na terenu sve skupa, to itekako![]()
Sta su ovo sutnuli Maxa da bude all black postava na First take 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Najveci libtard tamo. Bolji su crnci od njega.
Treba Skipa vratit. Barem je dobar trol.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ben Simmons could be fined up to $1.3 million for skipping Sixers’ training camp, per Brian Windhorst
“The Simmons side has told me ‘we are prepared for that ramification.’”
@clutch na aparatima
“The Simmons side has told me ‘we are prepared for that ramification.’”
@clutch na aparatima
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Felixians4
- Kontakt:
Ovo se znalo nakon što je propustio ono polaganje. Ima fanova simmonsa i sixersa i siemclutcha... a uostalom, embiid je odabran leader tako da,što je,tu je.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Navodno bio je dogovoren trade B.Hield za Kuzma I Harrell, I onda ipak se islo da se doda pick I KCP još za Westbrooka 

Pelinku na lomaču zbog tog poteza, bukvalno.Kobe Bryant je napisao/la: ↑07 sep 2021, 06:35Navodno bio je dogovoren trade B.Hield za Kuzma I Harrell, I onda ipak se islo da se doda pick I KCP još za Westbrooka![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
I sada ako ne osvoje titulu,s Hieldom bi sigurno bilo bolje. Kakve su to priče. A taj Buddy Hield jeste šljucaroš crem de la creme, izvrstan za spacing, ALI, lik je crna rupa. Em zna bit streaky, em je defanzivno jako upitan, nije neki karakter,a u playoffu puno bolje prolaze neki možda dotad kvazi 3&d mediokriteti nego takvi jednodimenzionalni meštri kolikogod bio elitan. Šifra upravo KCP. I OK,u tom slučaju petorku bi samo pojačali, Hield bi u biti bio zamjena za Danny Greena. E,al Danny je kudikamo iskusniji,namazaniji,a da ne pričamo o def.strani.
Očigledno štagod bude,LeBrona će se blatiti. Bude li kiks,sprdanje, toliko igračina,a ne mogu meda.
Bude li poraz u finalu, naglašavat će mu omjer taj navodno sramotan.
Bude li titula,eh lako je sa superteamom, a liga je ionako smeće.
Što se mene tiče,sudeći po reakcijama forum/online stručnjaka, ukoliko učini champa od Westbrooka i Carmela i preko već okrunjenih Netsa, GOAT je riješen.
Očigledno štagod bude,LeBrona će se blatiti. Bude li kiks,sprdanje, toliko igračina,a ne mogu meda.
Što se mene tiče,sudeći po reakcijama forum/online stručnjaka, ukoliko učini champa od Westbrooka i Carmela i preko već okrunjenih Netsa, GOAT je riješen.
Gomila veterana polovnjaka koja okruzuje LeBrona/Davisa. To je jedna recenica kojom se moze opisati ova ekipa. Vecina igraca koje su doveli su prije 3-4 godine zadnji put imali neku ozbiljnu ulogu.Felixians4 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 14:33I sada ako ne osvoje titulu,s Hieldom bi sigurno bilo bolje. Kakve su to priče. A taj Buddy Hield jeste šljucaroš crem de la creme, izvrstan za spacing, ALI, lik je crna rupa. Em zna bit streaky, em je defanzivno jako upitan, nije neki karakter,a u playoffu puno bolje prolaze neki možda dotad kvazi 3&d mediokriteti nego takvi jednodimenzionalni meštri kolikogod bio elitan. Šifra upravo KCP. I OK,u tom slučaju petorku bi samo pojačali, Hield bi u biti bio zamjena za Danny Greena. E,al Danny je kudikamo iskusniji,namazaniji,a da ne pričamo o def.strani.
A sad je momenat da Davis vuce, ne LeBron koji ima 37 godina. Ali sve u svemu, necu zaliti LeBrona ako ne budu imali neki rezultat ove sezone jer je on sam birao s kim ce igrati, kao i inace. Sumnjam da su mogli podovoditi ovolike starce bez njegovog amina.
Davis je vukao i pretprosle i prosle sezone, i ove ce bilo kakav uspjeh zavisiti od njega
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta si ti prosle sezone gledo matere ti
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.