FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Vjerujem da ce dolaskom Van Gala on sa sobom dovest jos par holandjana poznato je gdje god da je trener uz njega ide kolonija Holandjana,al nevjerujem da ce iz Bayerna dopustiti da dovede sad veliki broj igraca,imam osjecaj posto je Real pun Holandjana a veliki njih je na izlaznim vratima,prije svega mislim na Van Der Varta pa i Robbena da ce nekog od njih Van Gal dovesti u Bayern... 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sama izjava Hrista Stoičkova u svojoj knjizi sve govori o Van Gaalu. "Čovjek sa velikom glavom ali malim mozgom", "Čovjek koji je velika laž", "nema on veze sa fudbalom". I slažem se sa Hristom ma kako god vi falili njega meni je bezze, sjećam se Barce i tamo mu mahali onim bijelim papirićima i maramica poslje svake utakmice.
@rz88, ti dodjes k'o prevodilac, sve sto je na Bildu ti stavljas ovdje
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... -gaal.html
Pustiti covjeka da radi svoj posao, pa suditi prema rezultatima, a ne unaprijed.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... -gaal.html
Pustiti covjeka da radi svoj posao, pa suditi prema rezultatima, a ne unaprijed.
- el-fighter
- Kontakt:
Vidjet ćemo kako će Bayern funkcionisati sa ovim trenerom. Nadam se da nam se neće ponoviti Klinsman.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Čovjek sa malim mozgom je s dječijim vrtićem bacio na koljena moćni Milan s Baresijem na čelu.
Što se Hrista tiče, odličan fudbaler, al' kao trener ne može prismrditi Van Gaalu još.
Što se Hrista tiče, odličan fudbaler, al' kao trener ne može prismrditi Van Gaalu još.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
pustite covjeka da pokaze sta zna...
Da sa bilda odakle drugo i sa ostalih njemačkih medija
Ipak je Bayern Njemački klub, a Hristo kaže kako ga je vidio sa igračkog aspekta tj dok ga je van gaal trenirao.

Ipak je Bayern Njemački klub, a Hristo kaže kako ga je vidio sa igračkog aspekta tj dok ga je van gaal trenirao.
Takvi i jesu za BajernaRz88 je napisao/la:Sama izjava Hrista Stoičkova u svojoj knjizi sve govori o Van Gaalu. "Čovjek sa velikom glavom ali malim mozgom", "Čovjek koji je velika laž", "nema on veze sa fudbalom". I slažem se sa Hristom ma kako god vi falili njega meni je bezze, sjećam se Barce i tamo mu mahali onim bijelim papirićima i maramica poslje svake utakmice.

Nego znate li kako vam novinari i mediji zovu vaseg novog trenera.
,,Arogantni guzonja,,

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 maj 2009, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bavaraccccc
- Kontakt:
jao jao samo se nadam da ce gaal izvrsit pritisak na upravu da uzme jos igrace jer bez pojacanja se nemoze love bayern bayern
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Drug, da USA prijeti nuklearni napad na Allianz Arenu ako ne potroši koji dinar opet bi oni rekli bacajte briga nas, eto kako štede.
Razumljivo, s obzirom da ga je zakuco na klupu koliko se ja sjećam.Ipak je Bayern Njemački klub, a Hristo kaže kako ga je vidio sa igračkog aspekta tj dok ga je van gaal trenirao.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- rob do bagro
- Kontakt:
ja mislim treba covjeku dat priliku da se pokaze kao trener...mozemo mi pricat kolko hocemo o njemu on je sad presao u bayern i treba se pomirit s tim,sta ce napravit naredne sezone ja ne znam
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
LvG je po meni odlicno rijesenje. Iskusan, uspjesan, ne znam sta su pojedini ocekivali?
Znalo je se da nece trenera koji ne sprecha deutsch, od Njemackih trenera tanak izbor, tako da je bilo za ocekivati nekog od Holandjana, jer poznato je da oni svi od reda znaju Njemacki.
Naravno da je Hiddink bolje rijesenje ili pak Wenger, ali puste zelje...
Od svaba bio je pominjan samo Schuster, od povratka Hitzfelda ili Magatha nije bilo govora, tako da ja u buducnosti vidim jedino Kloppa, kao moguceg "domaceg" Bayernovog trenera.
Znalo je se da nece trenera koji ne sprecha deutsch, od Njemackih trenera tanak izbor, tako da je bilo za ocekivati nekog od Holandjana, jer poznato je da oni svi od reda znaju Njemacki.
Naravno da je Hiddink bolje rijesenje ili pak Wenger, ali puste zelje...
Od svaba bio je pominjan samo Schuster, od povratka Hitzfelda ili Magatha nije bilo govora, tako da ja u buducnosti vidim jedino Kloppa, kao moguceg "domaceg" Bayernovog trenera.
Vom Jäger zum Gejagten
kani se ljudi i idi igrati klikeraharishp je napisao/la:Takvi i jesu za BajernaRz88 je napisao/la:Sama izjava Hrista Stoičkova u svojoj knjizi sve govori o Van Gaalu. "Čovjek sa velikom glavom ali malim mozgom", "Čovjek koji je velika laž", "nema on veze sa fudbalom". I slažem se sa Hristom ma kako god vi falili njega meni je bezze, sjećam se Barce i tamo mu mahali onim bijelim papirićima i maramica poslje svake utakmice.![]()
,,Arogantni guzonja,,
lvg je dobar trener ali bez jednog playmakera,spica i jednog dobrog stopera tesko da moze ista....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Znamo u kakvim su odnosima Holandija i Njemačka u fudbalu od pljuvanja hehe, i sad ono Voller pere. Baš me zanima šta će glavonja da dovede u Bayern, nadam se da neće samo Oranju. I sad mi nije jasno onh 40 mil u Barcu Marca Overmarsa. Jest bio brz ali najskuplje pojačanje u historiju Barce ahh. Kao i kod Jurgena i kod Gaala ja sam skeptičan ostaje on da me demantuje.
neno#4 je napisao/la:kani se ljudi i idi igrati klikeraharishp je napisao/la:Takvi i jesu za BajernaRz88 je napisao/la:Sama izjava Hrista Stoičkova u svojoj knjizi sve govori o Van Gaalu. "Čovjek sa velikom glavom ali malim mozgom", "Čovjek koji je velika laž", "nema on veze sa fudbalom". I slažem se sa Hristom ma kako god vi falili njega meni je bezze, sjećam se Barce i tamo mu mahali onim bijelim papirićima i maramica poslje svake utakmice.![]()
,,Arogantni guzonja,,
lvg je dobar trener ali bez jednog playmakera,spica i jednog dobrog stopera tesko da moze ista....

Drugo ofiras se sa glupostima iako nemas blage veze o starosti doticnih.Vijeruj mi da bih te castio kad bi bio u pravu a ne da promasis tridesetak i kusur godina

Trece ovo za Arogantni lav

Nego da se nadovezem i Orasje bi bio sjajan klub kad bi doveli jedno desetak pojacanja ovako tesko da moze ista.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
[
Kao prvo hoces da kazes da se ipak TEBE ne moram okaniti ako bih te i poslusao.
Drugo ofiras se sa glupostima iako nemas blage veze o starosti doticnih.Vijeruj mi da bih te castio kad bi bio u pravu a ne da promasis tridesetak i kusur godina
je javna tajna i ko imalo poznaje fudbalski svijet,trebao bi da zna Van Gaalov nadimak od strane novinara.
Nego da se nadovezem i Orasje bi bio sjajan klub kad bi doveli jedno desetak pojacanja ovako tesko da moze ista.
[/quote]
veoma duhovito,ja ovaj klub volim vise od tebe budi siguran u to, a ja nisam rekao desetak pojacanja nego tri koja bi trebala rekordmaisteru,ali svi nesto pricaju protiv bayerna,a ovo sam ti vratio kada si mi na nekoj temi rekao da ne provociram ljude,cini mi se vasih najboljih 11 ikada,a orasje mozda volis pa ti krivo sto imaju ilju da ih spase od ispadanja..samo treba pgledati ekipe koje imaju najvise trofeja LP i odjednom tu je div iz minhena,cudno kako li boze kada su uvijek bili toliko losi i uvijek im trebalo desetak pojacanja

Kao prvo hoces da kazes da se ipak TEBE ne moram okaniti ako bih te i poslusao.

veoma duhovito,ja ovaj klub volim vise od tebe budi siguran u to, a ja nisam rekao desetak pojacanja nego tri koja bi trebala rekordmaisteru,ali svi nesto pricaju protiv bayerna,a ovo sam ti vratio kada si mi na nekoj temi rekao da ne provociram ljude,cini mi se vasih najboljih 11 ikada,a orasje mozda volis pa ti krivo sto imaju ilju da ih spase od ispadanja..samo treba pgledati ekipe koje imaju najvise trofeja LP i odjednom tu je div iz minhena,cudno kako li boze kada su uvijek bili toliko losi i uvijek im trebalo desetak pojacanja

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Reko van gaal da mu dadnu 6 mjeseci prvo da se navikne na sve, mislim na jesenji dio sezone kada počne hehe, počeo je ko Jurgen.
- bavaraccccc
- Kontakt:
pojacanja hocu pojacanja ako ima imalo pameti van gaal bi to trebao odmah reci POJACANJA
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- el-fighter
- Kontakt:
Pa dobro. Bayern je doveo već nekoliko pojačanja. Mislim da bi još nekoliko dobrih igrača imalo mjesta u sastavu Bayerna. Može vaan Gaal tražiti pojačanja, ali ako uprava kaže da od toga nema ništa, može on pričati kome hoće.bavaraccccc je napisao/la:pojacanja hocu pojacanja ako ima imalo pameti van gaal bi to trebao odmah reci POJACANJA
Velež do groba života mi moga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.