Normalno da nema kad igrači dolaze iz najgore lige u univerzumu...
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ma zanima me misljenje drugi forumasa. Hebe mi se za zelju i fks.
Ovaj na areni sve pozitivno prica rekao bi covjek BiH pobjedila a ne Irska.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Poraz od 2 razlike je ok, kolika je mentalna razlika.
Ovaj Dedic je brz i ima dobar centarsut, sto su dvije ponajbitnije stvari za jednog beka. Medjutim, nekako mi cudno trci s loptom (kao da se zguri i trci
). Nema onog pravolinijskog trka, sto je pozeljno kod bekova/krila. Osim toga, potrebno mu je vise discipline u igri, ali to svakako dolazi s iskustvom.

Realno šanse da izborimo Euro su sada minimalne (da ne kažem nepostojeće), već bih sada ovu priliku iskoristio da uigramo sljedeću generaciju koja obećava mnogo više od ove. Gurati Šukilovića, Muharemovića, Alijagića i ostale.
Ima ovdje dosta igrača za koje mogu garantovati da će za nekoliko godina igrati u 1. ligi FBiH i 1. ligi RS i nema nikakve koristi da igraju preostale utakmice ovih kvalifikacija, i onda da nikada opet ne zaigraju za reprezentaciju BiH.
Ima ovdje dosta igrača za koje mogu garantovati da će za nekoliko godina igrati u 1. ligi FBiH i 1. ligi RS i nema nikakve koristi da igraju preostale utakmice ovih kvalifikacija, i onda da nikada opet ne zaigraju za reprezentaciju BiH.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 04 sep 2021, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema nama nade po pitanju mladih domacih igraca... Šlauf u žvalje,nargilhana,na instagram kad mu udjes,Ronaldo 1/1... Al ima ovih glupih curica pa se pale na to...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- RollingPaper
- Kontakt:
Čista menadžerska selekcija od glave do pete.
Sve izgubili daBogda
Sve izgubili daBogda
- Beduin
- Kontakt:
E moj zemljace. Ko na pijaci, samo sto je roba druge i trece klase
Da li smo gledali istu utakmicu: Starčević prezadovoljan igrom svojih izabranika
Iako smo poraženi, nakon meča selektor Starčević je rekao kako je zadovoljan odnosom igrača na terenu i da protiv Švedske u narednom meču idemo na pozitivan rezultat.
"Odigrali smo korektnu utakmicu. Primili smo nesretan gol iz penala kojeg nismo trebali napraviti. Brine me malo naša slaba igra na protivničkoj polovini, jer nismo nijednom ozbiljno šutirali na gol. Da bi pobijedili trebaju vam golovi. Opet, raduje me odnos igrača prema ovom dresu", rekao je Starčević, a zatim nastavo:
"U svaku utakmicu ulazimo da trijumfujemo. Već smo skautirali Švedsku, koja je kvalitetnija od Irske, ali raduje me da je većina igrača odgovorila na najbolji mogući način. Ne bojimo se Šveđana, nismo se plašili ni Belgije, ni Njemačke."
O Azuru Aljkanoviću koji brani u sjajnoj formi, ali nije bio u planu za današnju utkamicu?
" Mi smo odlučili da to tako bude. Pored Aljkanovića imamo još tri golmana i možemo biti ponosni na njih."
Znam jos dobro kad su ovde pisali Starcevic dobar trener treba da bude selektor a tima.
Iako smo poraženi, nakon meča selektor Starčević je rekao kako je zadovoljan odnosom igrača na terenu i da protiv Švedske u narednom meču idemo na pozitivan rezultat.
"Odigrali smo korektnu utakmicu. Primili smo nesretan gol iz penala kojeg nismo trebali napraviti. Brine me malo naša slaba igra na protivničkoj polovini, jer nismo nijednom ozbiljno šutirali na gol. Da bi pobijedili trebaju vam golovi. Opet, raduje me odnos igrača prema ovom dresu", rekao je Starčević, a zatim nastavo:
"U svaku utakmicu ulazimo da trijumfujemo. Već smo skautirali Švedsku, koja je kvalitetnija od Irske, ali raduje me da je većina igrača odgovorila na najbolji mogući način. Ne bojimo se Šveđana, nismo se plašili ni Belgije, ni Njemačke."
O Azuru Aljkanoviću koji brani u sjajnoj formi, ali nije bio u planu za današnju utkamicu?
" Mi smo odlučili da to tako bude. Pored Aljkanovića imamo još tri golmana i možemo biti ponosni na njih."
Znam jos dobro kad su ovde pisali Starcevic dobar trener treba da bude selektor a tima.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Razlike izmedju prcije od lige i svih ostalih liga na svijetu je ocigledna kada pogledate imena klubova za koje ovi Irci igraju.
Oćekivan rezultat svake godine jedno to isto sa mladu reprezentaciju...
Starcevic mora biti smijenjen, a na klupu u21 selekcije doci Bosnjak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo gospodine Starčeviću, odlično smo odigrali 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije Starčević ništa kriv, on je tu samo da zadovolji nacionalni ključ i da se ne miješa u svoj posao
Na osnovu čega dobijaju pozive igrači koji u svom klubu nikako nemaju minute....
BOSANSKA KRAJINA
Evo highlightsi
Drago mi je sto sam bio spriječen da gledam.