FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stojana
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ja te castim sta god hoces ako Duljevic šarne
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 sep 2021, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- f0rest1946
- Kontakt:
Top bruda nek se bar i spominju to je znak da su legle pareSjevernaKoreja je napisao/la: ↑03 sep 2021, 14:08Dva igraca koja se kao spominju su DUljevic i Saric.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 sep 2021, 14:06Skontali smo ali dolaskom Kapica mozda nam je on nepotreban?SjevernaKoreja je napisao/la: ↑03 sep 2021, 14:01Yebem vas, dvaput objavim sliku Sarica i vi to ne skontate![]()
Iako je top igrac za nasu ligu![]()
Iskreno, obojica su vrh i pozeljna naravno, ali opet kazem treba malo stati na loptu.
Dva puta smo se zayebali, treci put treba biti oprezan i pazljiv u PM. Osim, ako nismo dobili dobre milione, pa mozemo sve to finansirati![]()

Al ako hoce Sarica onda bi trebali prodati mozda Andreja jer bezveze bi bilo da sjedi na klupi

Dogovoreno

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- Devetomjesto
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa i nema baš tako kao što se misli, ima ponudu jednu iz Kine da ode na probu za dobar ugovor i pokušava mu menađer preko Hadisa završiti Tursku(na dugom štapu je to sve). Tek se stupilo u ozbiljnije pregovore...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 sep 2021, 14:02Kvrzic nije raskinuo na vrijeme,kako vidim raskinuo je 27.08,puno poslije zavrsetka prijelaznog rokaHaver ! je napisao/la: ↑03 sep 2021, 13:57Vjerovatno Duljević ili Kvržić, ali ne znam je li na vrijeme raskinuo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 sep 2021, 13:54Sta se to sprema??![]()
Vala ako se samo Blagojevicu ovoliko radujemo onda nez![]()
A u Duljevica ne mogu nikako povjerovati,ne ide mi nikako.Lik ima bar 3 jace ponude iz x puta jaci liga i na kraju da odabere nas
Mozda za 2-3 god ali sad ne
A eventualan dolazak Blagojevica uopste me ne raduje sekunde
Sablić ima tek sada odriješene ruke u transferima do određene cifre naravno i odgovoran je za sav uspijeh ili neuspjeh.
Za Sarića iskreno prvi put čujem da je i kontaktiran. Nije otišao bas na lijep način.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Mirvic kaze da ga samo LS zanima. 

- napoleon72
- Kontakt:
Ja samo Madafaki vjerujem kad su transferi u pitanju. Profilisao se u najboljeg insidera ovdje
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
Nez brt ja sam cuo da ima solidnu ponudu iz Cvajte i jos neki liga koje su 10x jace od nase,i financijski naravnoOsmaDolazi je napisao/la: ↑03 sep 2021, 14:36Pa i nema baš tako kao što se misli, ima ponudu jednu iz Kine da ode na probu za dobar ugovor i pokušava mu menađer preko Hadisa završiti Tursku(na dugom štapu je to sve). Tek se stupilo u ozbiljnije pregovore...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 sep 2021, 14:02Kvrzic nije raskinuo na vrijeme,kako vidim raskinuo je 27.08,puno poslije zavrsetka prijelaznog roka
A u Duljevica ne mogu nikako povjerovati,ne ide mi nikako.Lik ima bar 3 jace ponude iz x puta jaci liga i na kraju da odabere nas
Mozda za 2-3 god ali sad ne
A eventualan dolazak Blagojevica uopste me ne raduje sekunde
Sablić ima tek sada odriješene ruke u transferima do određene cifre naravno i odgovoran je za sav uspijeh ili neuspjeh.
Za Sarića iskreno prvi put čujem da je i kontaktiran. Nije otišao bas na lijep način.
Nema mi logike iz Ligue 1 u Premijer ligu BiH
Duljevic ima 27 god,ja ocekujem da ce se vratiti tek negdje 31-32 ali hajd bas da vidim
Nije iskljuceno da on hoce eventualno da se vrati kod nas malo,prekuca ligu za godinu i ode opet negdje dalje
Ohrabrujuce malo je to sto je 2 mjeseca bez kluba,valjda bi ga neko jaci zavrsio do sad da je stvarno zagrijan
Samo pametno,nikakve astronomske plate.Ovo nam je treci put da nas investitori vade.Ne smijemo praviti greske kakve smo pravili u proslosti
Za Sarica isto nisam cuo,dobar igrac ali nez koliko nam je potreban sad.Jedino ako se mozda sprema prodaja Andreja uskoro.Ostaje da vidimo
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 sep 2021, 14:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Devetomjesto
- Kontakt:
Saric ce kod sise
Bgm se dobro varate oko tih plata i cifri. Ne placaju drugi milione i stotine hiljada kako se ovdje predstavlja. Dosta Nasih momaka po turskoj igra za 6-7-8 milja eura. Naravno njihovi menageri kad hoce da muzu nase predstavljaju tokao da dole im bude 25 Ooo eura...
Tako i madjarska i sl.
Da, bolji igraci dole jesu placeni ali oni solidni i prosječni a koji su nama top i ne bas.
Tako i madjarska i sl.
Da, bolji igraci dole jesu placeni ali oni solidni i prosječni a koji su nama top i ne bas.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dulja mi je ok, ako bi igrao za normalnu platu, vjerovatno bi vec na zimu digao sidro.
Saric mi je vec preseravanje imas tu vec Djokanovica, malog Ramica, Kapica.
Bojim se istoj greski kao sa Namom.Previse pocinjemo trpati igrace, i onda gubimo kompas.
Brate dovedi 2,3 ekstra pojacanja gdje nam bas skripi,ali ni pod koju cijenu da zapostavimo Traku, Ramica, Dizdarevica i ostalu djecu.
Nemamo taj balans ali nikako da u ekipi imas 4,5 fruhunski fudbalera za titule ,ostalo gurati akademce.
Ovako samo trpamo stare polovnjake, gubimo djecu i opet nam niko ne gatantuje titulu.
Saric mi je vec preseravanje imas tu vec Djokanovica, malog Ramica, Kapica.
Bojim se istoj greski kao sa Namom.Previse pocinjemo trpati igrace, i onda gubimo kompas.
Brate dovedi 2,3 ekstra pojacanja gdje nam bas skripi,ali ni pod koju cijenu da zapostavimo Traku, Ramica, Dizdarevica i ostalu djecu.
Nemamo taj balans ali nikako da u ekipi imas 4,5 fruhunski fudbalera za titule ,ostalo gurati akademce.
Ovako samo trpamo stare polovnjake, gubimo djecu i opet nam niko ne gatantuje titulu.
Pa imas taj balanas, imas vrhunske igrace tipa Bagaric, Bodul, Fanimo, Kapic, i mlade u vidu, Djokanovica, Dizdarevica, Trake, Ramica pa i Sabanovica.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Mozda je i ova za Sarica ona nasa, preseravacka politika, mozda izmisljanje imena kao dokaz da imamo sad para, sta li... Nzm.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 sep 2021, 14:13Top bruda nek se bar i spominju to je znak da su legle pareSjevernaKoreja je napisao/la: ↑03 sep 2021, 14:08Dva igraca koja se kao spominju su DUljevic i Saric.f0rest1946 je napisao/la: ↑03 sep 2021, 14:06
Skontali smo ali dolaskom Kapica mozda nam je on nepotreban?
Iako je top igrac za nasu ligu![]()
Iskreno, obojica su vrh i pozeljna naravno, ali opet kazem treba malo stati na loptu.
Dva puta smo se zayebali, treci put treba biti oprezan i pazljiv u PM. Osim, ako nismo dobili dobre milione, pa mozemo sve to finansirati![]()
![]()
Al ako hoce Sarica onda bi trebali prodati mozda Andreja jer bezveze bi bilo da sjedi na klupi![]()
Sto kazes, cim se spominju, ima neke fajde od nas

-
- Kontakt:
Dulja bi bio potpuno beskoristan ukoliko ne bi ostao bar godinu (da odigra sve eventualne evropske).
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Nadam se da ce nam u buducnosti biti trend dovoditi pojacanja iz nase lige i tako druge oslabljivati, a nas pojacavati. A samim tim imas sto posto provjerenog igraca, za kojeg znas da je dobar. Razumijem ja da je vecini cilj da ode vani, ali sto ne bi dosli sezonu, dvije, odigrati koju evrope, pa cak i uci u grupnu fazu ako nista ove konferencijske i eto ti i para i transfera ( naravno ako ovo od neki dan sve krene kako treba ). Prije ce se tako prodati i vidjeti neko za njega, nego da ode u drugu tursku i slicne lige.
Kao sto fanimo rece jedne prilike, da je engleska 3-4 liga ok, al yebo to kad ne osvajas trofeje i ne igras evropske utakmice. Citava karijera prodje u treningu i utakmici vikendom, a nigdje te na kraju, mozes se pohvaliti da si igrao 4. englesku.
Kao sto fanimo rece jedne prilike, da je engleska 3-4 liga ok, al yebo to kad ne osvajas trofeje i ne igras evropske utakmice. Citava karijera prodje u treningu i utakmici vikendom, a nigdje te na kraju, mozes se pohvaliti da si igrao 4. englesku.
Po mom misljenju DULJEVIC je apsulutntno ne potreban, i njegovo soliranje znanje nisu nesto sto treba SARAJEVU.
Saric da i ne pricam
Oboica karakter 0 (svi znamo kako su otisli))
I naj vaznije mnogo visu platu ce trazit nego sto vrijede..
Fanimo mi je mnogo bolja opcija od dulje, rifet od sarica..
Samo rezeevni golman (po mogucnosti stari) a kanurica poslat na posudbu ili kuci..
Akademiju moramo ojacat maksimalno..
Saric da i ne pricam
Oboica karakter 0 (svi znamo kako su otisli))
I naj vaznije mnogo visu platu ce trazit nego sto vrijede..
Fanimo mi je mnogo bolja opcija od dulje, rifet od sarica..
Samo rezeevni golman (po mogucnosti stari) a kanurica poslat na posudbu ili kuci..
Akademiju moramo ojacat maksimalno..