Vidim da se hvali igra Polusena, moram reci da je imao fantastican pas kod prvog gola za Meirelesa, a onda i Raulov odlican gol. Kuyt se ne smije kritizirati

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
reds je napisao/la:Adam je prosječan igrač koji je će biti zapažen sezonu,dvije i opet se vratiti u "stvarnost".
Danas igram na kladionici na Wolvse jer sam poprilično siguran u poraz ali neko napisa da su sredinom sedmice igrali u najjačem sastavu pa su se možda ispucali,možda Torres proradi pa uzmemo bod/ove.
3:0 je visoka pobjeda i mi nismo bili toliko bolji od njih, veci dio utakmice su oni kontrolisali igru, bilo je dosta opasnih situacija pred nasim golom, ali na srecu na kraju se svo dobro zavrsilo, i treba reci da je odbrana danas odradila odlican posaoTorres Da Killa.!. je napisao/la:Jesmol mi gledali istu tekmu?YNWA je napisao/la:Kad sam vidio sastav nisam bio optimista, jer me je podsjetio na Roya i njegovu taktiku ali na terenu se vidjela razlika, i na kraju moze se reci rutinska pobjeda, rezultat nije realan, jer nismo bili toliko bolji, ali strpljivo smo cekali svoje sanse i na kraju ih iskoristili i zasluzeno pobjedili...Pa trebalo je biti 5-0 da su maxi i shelvy iskoristili prilike. da ne govorim o pokusajima meirelesa ili torresa. A sta su wolwsi radili, smo pokusavali centarsutevima na glavonje..
Naravno da se vraća. Napokon malo veselja pa nećemo više morati gledati Poulsena u ekipi, nadam se da će King nastaviti sa ovom formacijom 4-3-3 sa krilima.reds je napisao/la:Gerrard se vraća protiv Fulhama ?
Pa dati im Babela i još love i to je to.Rizah je napisao/la:Ovaj boldirani dio je meni zanimljiv, u smislu da je se Ayax pomirio sa njegovim odlaskom, ali kao samo još da nađu adekvatnu zamnjenu.
Nisam gledao ali...danas odigrao dobro(bar vi tako kažete) slijedećih 5 je najgori.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne dirajte mi Poulsena, covjek pocinje solidno da igra. I doveden je da bude na klupi, uleti u vanrednim
situacijama.
Ja ne vjerujem da će Suarez uopšte doći,slično je bilo sa Eliom (čak i gore).Sasha L.F.C. je napisao/la:Najbolje je kad je Torres posle 1 gola dao loptu Stearman-u a prethodno se pokaciliSto se tice Suareza njega sam ocekivao da ce potpisati juce i da ce debitovati danas takav mi bio osecaj ocigledno pogresan ali ipak se nadam da ce on biti za sledeci mec prisutan.
Neznam ja bas nesto mislim da hoce posto vide i oni da nam fali jos 1 napadac, da Torres nemoze sve sam, ali ako mu digni cenu onda i netreba da dodje neka se okrenu nekom drugom napadacu po meni za Suareza je sve preko 20M previse.reds je napisao/la:Ja ne vjerujem da će Suarez uopšte doći,slično je bilo sa Eliom (čak i gore).Sasha L.F.C. je napisao/la:Najbolje je kad je Torres posle 1 gola dao loptu Stearman-u a prethodno se pokaciliSto se tice Suareza njega sam ocekivao da ce potpisati juce i da ce debitovati danas takav mi bio osecaj ocigledno pogresan ali ipak se nadam da ce on biti za sledeci mec prisutan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.