Uz pošteno sudjenje nemate sanse u Gradskom derbiju !elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:09Imali neko od Slobodasa da zaguzvamo, nema smisla da se Sarajlije same kolju, haha.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Kome ti nema sanse, nemoj da ti ja hmm ! Nemoj zezati, na stranu tenzije, netrpeljivost, pogledaj ekipe, dosad odigrane susrete pa realno napisi. Iskreno, bez sekunde zafrkancije , mislim da vi iz naredne dvije uzimate 0, eventualno 1 bod.samirr je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:15Uz pošteno sudjenje nemate sanse u Gradskom derbiju !elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:09Imali neko od Slobodasa da zaguzvamo, nema smisla da se Sarajlije same kolju, haha.
Tuzla City / Sloga Simin Han
ma ovaj Borac je kanta dzaba im i Zakaric i Vranjes kad nemaju igru i ako ne bude nekog navlacenja za njih siguran sam da bodovi ostaju na Tusnju a i protiv vas bodovi sigurno ostaju na Tusnjuelvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:19Kome ti nema sanse, nemoj da ti ja hmm ! Nemoj zezati, na stranu tenzije, netrpeljivost, pogledaj ekipe, dosad odigrane susrete pa realno napisi. Iskreno, bez sekunde zafrkancije , mislim da vi iz naredne dvije uzimate 0, eventualno 1 bod.samirr je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:15Uz pošteno sudjenje nemate sanse u Gradskom derbiju !elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:09Imali neko od Slobodasa da zaguzvamo, nema smisla da se Sarajlije same kolju, haha.

Prijateljusvrakino1921 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 20:45Sto bih rekao moj veliki prijatelj i brat @Miljacka
Ovo boli
Ma mora da dobro boli

Valja vam na nas na kraju mjeseca uuuuuuuu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Sobzirom da ste narednu oslabljeni, uz malo guranja Borca hmmm, dok sa nama boodovi ostaju na Tusnju, jer smo "domacini" tu se slazemo.samirr je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:21ma ovaj Borac je kanta dzaba im i Zakaric i Vranjes kad nemaju igru i ako ne bude nekog navlacenja za njih siguran sam da bodovi ostaju na Tusnju a i protiv vas bodovi sigurno ostaju na Tusnjuelvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:19Kome ti nema sanse, nemoj da ti ja hmm ! Nemoj zezati, na stranu tenzije, netrpeljivost, pogledaj ekipe, dosad odigrane susrete pa realno napisi. Iskreno, bez sekunde zafrkancije , mislim da vi iz naredne dvije uzimate 0, eventualno 1 bod.![]()
![]()
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Ono kad se prepiru dva navijaca koja su prije par godina dijelili istu tribinu, istu boju, sal, kapu i glas za jedan klub.
Sad se ti isti prepiru, samo je jedan promjenio sve u sta se kleo citav zivot.
Ja vama cestitao titulu jos dok je neko napisao da je Štilic potpisao za vas. Ako cemo realno trenutno ste najkvalitetniji sastav lige ali i Francuzi su jucer tako bili postavljeni kvalitetniji skuplji domacini i opet samo bod uzeše - jedan meč svašta moze biti da je KUP i da se igra na dva meča prvi bi rekao da nema šanse ovako vidjet cemo. Neces valjda podrzavati eventualno guranje Borca i protiv vas ce biti isto ako im se otvori i ove sezone nece ih niko zaustaviti - realno.. Imaju igrace ali nemaju igru dzaba im sve to pa jos da potpišu i Messija i CR kad nemaš igre dzaba ti imena.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:23Sobzirom da ste narednu oslabljeni, uz malo guranja Borca hmmm, dok sa nama boodovi ostaju na Tusnju, jer smo "domacini" tu se slazemo.samirr je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:21ma ovaj Borac je kanta dzaba im i Zakaric i Vranjes kad nemaju igru i ako ne bude nekog navlacenja za njih siguran sam da bodovi ostaju na Tusnju a i protiv vas bodovi sigurno ostaju na Tusnjuelvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:19
Kome ti nema sanse, nemoj da ti ja hmm ! Nemoj zezati, na stranu tenzije, netrpeljivost, pogledaj ekipe, dosad odigrane susrete pa realno napisi. Iskreno, bez sekunde zafrkancije , mislim da vi iz naredne dvije uzimate 0, eventualno 1 bod.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Podrzati borac, boze sacuvaj, radije o konopac. Ja pisem sta "pretpostavljam" sta je izgledno da se moze desiti.samirr je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:27Ja vama cestitao titulu jos dok je neko napisao da je Štilic potpisao za vas. Ako cemo realno trenutno ste najkvalitetniji sastav lige ali i Francuzi su jucer tako bili postavljeni kvalitetniji skuplji domacini i opet samo bod uzeše - jedan meč svašta moze biti da je KUP i da se igra na dva meča prvi bi rekao da nema šanse ovako vidjet cemo. Neces valjda podrzavati eventualno guranje Borca i protiv vas ce biti isto ako im se otvori i ove sezone nece ih niko zaustaviti - realno.. Imaju igrace ali nemaju igru dzaba im sve to pa jos da potpišu i Messija i CR kad nemaš igre dzaba ti imena.elvirbaljic je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:23Sobzirom da ste narednu oslabljeni, uz malo guranja Borca hmmm, dok sa nama boodovi ostaju na Tusnju, jer smo "domacini" tu se slazemo.
- FKS -
Pa ja donosio prevagu oba puta do sad,mora i taj treći....
BOSANSKA KRAJINA
Zvuči nevjerovatno ali u Sarajevu 1946-e se desilo nešto slično.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:24Ono kad se prepiru dva navijaca koja su prije par godina dijelili istu tribinu, istu boju, sal, kapu i glas za jedan klub.
💩💩
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Vi ste radnicki klub. Gospoda je cekala bolji klub, i desilo se 1946-te. Ne moze to biti isto.Goosman je napisao/la: ↑03 sep 2021, 06:42Zvuči nevjerovatno ali u Sarajevu 1946-e se desilo nešto slično.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:24Ono kad se prepiru dva navijaca koja su prije par godina dijelili istu tribinu, istu boju, sal, kapu i glas za jedan klub.
Ni danas nije nista drugacije u odnosu na tad.
Al yebo to, VICINI PUSIKURCI. Aj ponovi opet

Vidiš poceo je istu mantru kao njegov prijatelj nele i ostali koji su bacili šibicu na njegov stadion pocelo je da pere i pere i pere jer zna šta se sprema..
U narednih 7 godina idu minimum 4 titule naravno za to vrijeme boga pitaj hoce li oni evropu igrati..
Zamisli kakav je to bio klub do 46 da je veci dio grada otišao da navija za rivala.
U narednih 7 godina idu minimum 4 titule naravno za to vrijeme boga pitaj hoce li oni evropu igrati..
Zamisli kakav je to bio klub do 46 da je veci dio grada otišao da navija za rivala.

Jeste !! Kad su navijaci Slavije i Djerzeleza presli za Sarajevo navijati !! Onih vasih deset dodjosa iz baraka na Malti se ne racuna,za njih su samo majke navijale !!Goosman je napisao/la: ↑03 sep 2021, 06:42Zvuči nevjerovatno ali u Sarajevu 1946-e se desilo nešto slično.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:24Ono kad se prepiru dva navijaca koja su prije par godina dijelili istu tribinu, istu boju, sal, kapu i glas za jedan klub.

Antikloc je napisao/la: ↑03 sep 2021, 10:13Jeste !! Kad su navijaci Slavije i Djerzeleza presli za Sarajevo navijati !! Onih vasih deset dodjosa iz baraka na Malti se ne racuna,za njih su samo majke navijale !!Goosman je napisao/la: ↑03 sep 2021, 06:42Zvuči nevjerovatno ali u Sarajevu 1946-e se desilo nešto slično.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:24Ono kad se prepiru dva navijaca koja su prije par godina dijelili istu tribinu, istu boju, sal, kapu i glas za jedan klub.
Sad se ti isti prepiru, samo je jedan promjenio sve u sta se kleo citav zivot.![]()
Polako sad ce skupstina kod kona, idu bolji dani.
- svrakino1921
- Kontakt:
Joj sutiMiljacka je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:22Prijateljusvrakino1921 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 20:45Sto bih rekao moj veliki prijatelj i brat @Miljacka
Ovo boli
Ma mora da dobro boli![]()
Valja vam na nas na kraju mjeseca uuuuuuuu![]()
Znas da me je nesto strah
Poslije ovog eurocrema iz Takova 3:0
Hocete li dotad registrovat igraca
I hoceteli stat poslije 3:0 ako budete poveli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.