NBA 2021/2022 pre-season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2021/2022 pre-season
Šta je ba ovo Mills i Milsap u netsima, i vjerovatno ce i Aldrige isto bože sacuvaj haha.
Ma nista novo,veterani koji odlaze u contendera.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jedino povrede mogu zaustaviti Netse, kao i prosle sezone.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vala kad se ovako uzmu okupljati, volio bi da ne uzmu pa makar....
S druge strane, ne znam gdje Griffin, LMA i Millsap misle svi igrati u ovim Netsima? Da ne pominjem da je tu "mali" Claxton koji je vec sada za klasu bolji od sve trojice.
S druge strane, ne znam gdje Griffin, LMA i Millsap misle svi igrati u ovim Netsima? Da ne pominjem da je tu "mali" Claxton koji je vec sada za klasu bolji od sve trojice.
- Felixians4
- Kontakt:
Mali Claxton je dobar, al bez iskustva. Griffin,LMA i Millsap sve bivši all starovi, svi imaju domet kakav-takav na šutu,premazani,a očito jako motivirani. Jest da je gužva,očito će ići na kartu da se izmjenjuju po formi,zdravlju i da imaju zaštitnu mrežu. Ali nešto ne štima s Irvingom i odnosom spram suigrača i franšize,to je jasno
- AshburtonG
- Kontakt:
Irvingu najvise ne stima u odnosu sa svojim mozgom. Kad bi pojam kreten bio osoba, definitivno nema boljeg kandidata od njega.
Ma opet ce Harden biti kao povrijedjen i ukopati ekipu. Kyrie ce svakako na hadz otic il klat kurban za vrijeme kljicne tekme tako da ni od njega nece biti neke koristi.
nema sanse da Brooklyn bude contender
mislim jest contender za ove novodobne fanove
istinski ljubitelji timskog sporta znaju da je potrebna ekipa sa jasnom hierarhijom i da svi tako funkcionisu i da bi imala sanse da ide do kraja
za primer gledajmo Phoenix
kod brooklyna sve alfe a nijedne omege
mislim jest contender za ove novodobne fanove
istinski ljubitelji timskog sporta znaju da je potrebna ekipa sa jasnom hierarhijom i da svi tako funkcionisu i da bi imala sanse da ide do kraja
za primer gledajmo Phoenix
kod brooklyna sve alfe a nijedne omege
dobre guzove ima Belma
Pa uzeli bi prosle godine da je samo Irving ostao zdrav, ili sam Durant da nosi manje patike.
Tamo se zna hijerarhija. Durant glavni, Harden vodonoša.
Tamo se zna hijerarhija. Durant glavni, Harden vodonoša.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Znamo mi kako bi trebalo biti….
Ljudi su to kao i mi, a puno veci egocentriki egomanijaci
Dragic u pravcu dallasa
Ljudi su to kao i mi, a puno veci egocentriki egomanijaci
Dragic u pravcu dallasa
dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
Jes' mi šega kad se neko buni što x ekipa okupi najbolje što je dostupno na tržištu. Jok eto otići će u cleveland da glumi debila.
1921
- Felixians4
- Kontakt:
Ma jedno je ekipa, drugo iz perspektive igrača. Pa tko ne bi da je na mjestu trenera,direktora,vlasnika htio okupiti najbolji mogući kadar?GeriOldman je napisao/la: ↑03 sep 2021, 13:33Jes' mi šega kad se neko buni što x ekipa okupi najbolje što je dostupno na tržištu. Jok eto otići će u cleveland da glumi debila.
Ali bivši si all star ili čak superstar,top klasa i sada pristaješ za minimalce ići u super team ko neki pobočnik sluga koji možda i neće imati minutau playoff serijama. Neš ti vrijednosti takve titule za takvu ex igračinu koja osvoji ko neki rubni igrač rotacije, pa bilo bi kudikamo "sportskije" da ode u neku konkurentnu momčad ,pokaže da još može i bude solidno i plaćen.
zivimo u simulaciji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Steso se momacki

- Felixians4
- Kontakt:
Marš... I od Sekoua mogu imati koristi, Detroit je grozno s njim postupao. Treba s njima igrati na gruboću,na provokacije, izbaciti ih iz tračnica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.