Zašta crveni?
Za onaj dodir po ramenu?
I onda novinari napišu odvalio mu šamarčinu kontaš da ga je nokautirao, ovamo vidiš reakciju lika poslije 5 sec i simuliranje.
Ne znam fakat za koga je ono crveni.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Zašta crveni?
Ma kakvi. Gruzija i Kosovo nisu levati,a imaju dvomeč s Grčkom i uzvrat u Španjolskoj. A ovo nije bila skroz kompletna Španjolska. Adama Traore živina,al nije za krilo - ko wingback da ima radni mentalitet bi uništavao,a ovako špic ili u centralu.
Španija dva kiksa u startu, remi na svom terenu protiv Grčke i sad pušiona od Šveda. Nema tu 30 kola da se prestiže.Felixians4 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:47Ma kakvi. Gruzija i Kosovo nisu levati,a imaju dvomeč s Grčkom i uzvrat u Španjolskoj. A ovo nije bila skroz kompletna Španjolska. Adama Traore živina,al nije za krilo - ko wingback da ima radni mentalitet bi uništavao,a ovako špic ili u centralu.
Nemaju kolega ni jedna od tih repki sanse sa ovom Svedskom. Vjeruj mi, ja znam biti veliki skeptik kad su oni u pitanju ali su armirani beton kod kuce. A u gostima su vec tukli Kosovo. Isto ceka Gruziju, a sa Grckom ce najmanje izvuc X. Cak sta vise ako si betting man, slobodno stavi taj pik.Felixians4 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:47Ma kakvi. Gruzija i Kosovo nisu levati,a imaju dvomeč s Grčkom i uzvrat u Španjolskoj. A ovo nije bila skroz kompletna Španjolska. Adama Traore živina,al nije za krilo - ko wingback da ima radni mentalitet bi uništavao,a ovako špic ili u centralu.
I ako izvuku X s Grčkom u jednoj od dvije,a izgube u Španjolskoj i Španjolci tuku sve ostalo, imaju isto bodova.ReX je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:59Nemaju kolega ni jedna od tih repki sanse sa ovom Svedskom. Vjeruj mi, ja znam biti veliki skeptik kad su oni u pitanju ali su armirani beton kod kuce. A u gostima su vec tukli Kosovo. Isto ceka Gruziju, a sa Grckom ce najmanje izvuc X. Cak sta vise ako si betting man, slobodno stavi taj pik.Felixians4 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:47Ma kakvi. Gruzija i Kosovo nisu levati,a imaju dvomeč s Grčkom i uzvrat u Španjolskoj. A ovo nije bila skroz kompletna Španjolska. Adama Traore živina,al nije za krilo - ko wingback da ima radni mentalitet bi uništavao,a ovako špic ili u centralu.
Švedi ce na kraju odigrati egzibicioni meč sa Špancima, jer ce vec ovjeriti karte za Katar.ReX je napisao/la: ↑02 sep 2021, 22:59
Bice interesantno vidjeti sta ce de desavati u ovoj grupi jer Spanija mora maltene sve pobjediti do kraja. Bice bas yebena borba za prvo mjesto izmedju njih. Ja ocekujem da ce pobjediti Svedsku kod kuce ali pitanje je koliko ce bodova bit izmedju njih do te utakmice.
Ma vala nije s glave isti rasporedFelixians4 je napisao/la: ↑02 sep 2021, 23:10Recency bias i to od jedne noći kamo je Poljska pukla Albance,a Englezi Mađare. Naime,isto bodova imaju Mađari i Poljaci, a imaju podjednak raspored. Mađari na zadnja 2 Eura odlični, Poljaci samo 2016. u međuvremenu i na Mundijalu očaj,al eto,lako se plasirali.
Pa neću se složiti da "imaju podjednak raspored"Felixians4 je napisao/la: ↑03 sep 2021, 00:20Kako se nećeš složiti? Naveo sam da su zadnja 2 EURA odlični što i jesu. Dobili su Hrvatsku,Srbiju,Tursku zadnje 2 godine. Navijam tu za Poljake, puno kvalitetniji kadar imaju, no daleko je kraj kvala. Ukoliko Mađari slave u Albaniji,dobre su šanse da će taj zadji duel u Poljskoj odlučiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.