Brkooo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 19:55
bhsport je napisao/la: ↑01 sep 2021, 19:11
Brkooo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 18:27
Ivkovic je najveca ubleha sto je ikad krocila na Grbavicu i to ubjedljivo najveca ubleha a svakakvih ubleha od trenera je bilo..
Tesko u konkurenciji Kostica, Krcmarevica pa Memica, Serbe, Dzele Muharemovica kao trenera, Demira Hotica duga je lista prije Ivkovica.
Za te nabrojane tzv trenere se i prije nego sto su dosli znalo da su ublehe. Samo je nas problem sto cemo domace ublehe mnogo vise pljucnuti a strane ublehe u vecini slucajeva necemo toliko pljuvati nego cemo ih cak i pohvaliti eto npr. tog Krcmarevica kojeg si spomenuo ili cemo ih trpiti kao sto sad trpimo Ivkovica. Ma kume odbranio penal Maradoni i to ne jedan nego 2. Svrs svrs
Pitanje je samo koliku ce stetu napraviti i hocemo li na kraju moci da se izvucemo kad ova trenerska neznalica ode. U 7 kola samo jednu jedinu stvar mozes pozitivnu za njega napisati, drugo poluvrijeme protiv Rudara.
Nikakav napredak se ne vidi, nikakva uigranost, ne vidi se nista sto bi dalo neku nadu da ce biti bolje u nekoj blizoj buducnosti, covjek ide samo iz greske u gresku, a mi na terenu ko rastimani orkestar gdje svako radi ono sto hoce i sto je jos zalosnije treneri drugih ekipa izvlace maksimum iz svojih ekipa, a nas trener stoji pored aut linije kao da je obicni navijac i gleda a kad reaguje to bude ili glupo ili prekasno.
Nadam se samo da ce novi ljudi u klubu koji budu bili nakon skupstine na vrijeme reagovati i smijeniti Ivkovica..
Imas pik na Ivkovica ali me znam zbog čega. Od svih tvojih argumenata se jedino slazem da kasno mijenja.
Imas prvo poluvrijeme protiv Borca, zatim 70 minuta protiv Tuzle, neutralisao je Slobodu koja je razvila Veleza.
Ima Ivkovic dobrih poteza, Malic, Beca, Drina, Subasic su dobili sansu.
Mi imamo losu ekipu mrvicu bolju od Leotara, Prijedora.
Sto prije to shvatimo bit ce nam lakse.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921