Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

lisander
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la lisander » 01 sep 2021, 23:31

Vidjet ćemo protiv Kazaha, mi dok smo bili repka mljeli smo tzv male reprezentacije, iživljavali se bukvalno, sad da je ikako pobijediti jer na njima se ganja takmičenje

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 01 sep 2021, 23:32

Najjaci selektor od osamostaljena.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 01 sep 2021, 23:37

Ovo je puno modernija i energičnija selekcija igrača nego kod Prosinečkog. Problem je što su Edin i Miralem pred mirovinom ko daleko najkvalitetniji igrači i pritom leaderi.

Vazda pretjerivanje i suvišno oslanjanje na kratku memoriju.

Ne znam što se ovo nešto slavi, niti je Francuska u top sastavu niti su u nekom dobrom ritmu niti im gori da igraju an pobjede u grupi u kojoj oni imaju 2 pobjede i 2 remija i nitko drugi nema win.

Isto tako, podcjenjuju se uvijk igrači koji igraju u manjim klubovima i predstavlja se ko da je svemir nedostižni npr. neki igrač iz lige 5 pa makar bio i top topova klasa ko Mbappe,Pogba,kajgod. Nisu to tolike razlike koliko se predstavljaju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2021, 23:37

Kao što reče neko iznad, treba sačekati utakmicu protiv Kazahstana pa se onda upustiti u neku ozbiljniju analizu Peteva.

Ipak, mora se pohvaliti ovo što je do sad uradio. Čovjek ima na raspolaganju najslabiju reprezentaciju u posljednjih 20 godina, ali baš dobro izgledamo na terenu. Taktički veoma solidan, ne ide šablonski kao sivonja već miksa i mijenja taktiku od utakmice do utakmice, u tome se baš razlikuje u odnosu na prethodnike.

Protiv Kazahstana će morati napasti, prva meč lopta za njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 sep 2021, 23:42

Slažem se da je Petev pokazao neku vrstu taktičke superiornosti u odnosu na svoje prethodnike sve do Ćire (I Robi me je u nekoliko tekmi znao pozitivno iznenaditi), što je valjda potvrdno onoj priči da konačno nemamo selektora koji radi na osnovu ex-yu sistema, već nekog mlađeg i malo modernijeg.

Također, bez potvrde protiv Kazahstana ni Petevu ni igračima ovaj bod neće donijeti ništa, tako da kao što se rekli treba sačekati Kazahstan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 01 sep 2021, 23:43

Evo sastava protiv Grčke i Italije te Finske u prošlim kv.

Šehić-Kolašinac,Kovačević,Bičakčić,Kvržić - Pjanić,Cimirot,Bešić - Gojak,Hodžić,Hajrović
Šehić-Civić,Zukanović,Bičakčić,Todorović- Pjanić,Sarić,Bešić - Gojak,Džeko,Višća
Šehić-Kolašinac,Kovačević,Bičakčić,Kvržić - Pjanić,Cimirot,Sarić - Gojak,Hodžić,Višća

To jače od ovoga toliko da se naglašava?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2021, 23:59

Raonffa je napisao/la:
01 sep 2021, 23:42
Također, bez potvrde protiv Kazahstana ni Petevu ni igračima ovaj bod neće donijeti ništa, tako da kao što se rekli treba sačekati Kazahstan.
To je ono što meni najviše smeta, što smo se doveli u takvu situaciju da već od večeras strepimo od nekog Kazahstana. U takvoj smo banani već godinama da bi bilo sasvim normalno da odigramo neku mršavu neuvjerljivu utakmicu, pa da čak i izgubimo.

Umjesto da ih kao nekad od prvog minuta nabijemo u 16 i rokamo sa svih strana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 sep 2021, 00:01

Nema tog danas bas ko prije da rokas repke s 5 0 tako lahko. Eto najbolji dokaz veceras..manje vise svi rezultati tijesni. Da je ono dobit.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 02 sep 2021, 00:02

Virtu4l je napisao/la:
01 sep 2021, 23:59
Raonffa je napisao/la:
To je ono što meni najviše smeta, što smo se doveli u takvu situaciju da već od večeras strepimo od nekog Kazahstana. U takvoj smo banani već godinama da bi bilo sasvim normalno da odigramo neku mršavu neuvjerljivu utakmicu, pa da čak i izgubimo.
Tako ce i bit' ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 02 sep 2021, 00:03

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

da je to tako kao sto ti kazes i Ukrajina bi ih u ove dvije tekme poderala, ali gle' cuda, ljudi dva puta nerijeseno igrali za Kazahstanom

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 sep 2021, 00:06

Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Yebiga, znaš i sam koliko smo ofanzivno sakati, mi već godinama nemamo igrača koji može Džeki dati upotrebljivu loptu, pa bio on veznjak, bek ili krilo, mi apsolutno ništa od toga nemamo, nažalost.

Imaš Pjanića koji je veznjak al' on je tu da diktira tempo, znaš da nije tip igrača koji će dati zadnji pas, jer ni ne igra na takvoj poziciji jbg.

Jedino možda Rade ako bude spreman, on bi nam značio, ima najbolji osjećaj za igru nakon Pjanića i Džeke. Plus nema Kolašinca na lijevoj strani, on se makar zna ubaciti u prostor pa možda i ubode kakvu loptu po zemlji u šesnaesterac (jer dizanje po zraku mu baš i ne ide :mrgreen: ).

Da sam Petev, definitivno bih razmislio o Stevanoviću, pa ili na krilu ili na boku, kako bude već igrao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 02 sep 2021, 00:19

Pape i Mesa bi popili tricu usred Strazbura.

Ne zaboravite da je Bugarska prva priznala BiH! Bratko

sotomayor
Kontakt:

Post Postao/la sotomayor » 02 sep 2021, 00:35

lisander je napisao/la:
01 sep 2021, 23:31
Vidjet ćemo protiv Kazaha, mi dok smo bili repka mljeli smo tzv male reprezentacije, iživljavali se bukvalno, sad da je ikako pobijediti jer na njima se ganja takmičenje
Ako ne dobije Kazahstan mora biti bivsi, bez obzira na ovaj rezultat koji je vrhunski.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 02 sep 2021, 04:46

slika

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 02 sep 2021, 05:20

Nema baustelaca i peraca guzova na temi. Gospodin Petev ih poslao u rupu. :salut:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 02 sep 2021, 06:46

Tekashi je napisao/la:
02 sep 2021, 00:19

Zar nije Irska ljudino
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2021, 08:58

Felixians4 je napisao/la:
01 sep 2021, 23:37
Ovo je puno modernija i energičnija selekcija igrača nego kod Prosinečkog. Problem je što su Edin i Miralem pred mirovinom ko daleko najkvalitetniji igrači i pritom leaderi.

Vazda pretjerivanje i suvišno oslanjanje na kratku memoriju.

Ne znam što se ovo nešto slavi, niti je Francuska u top sastavu niti su u nekom dobrom ritmu niti im gori da igraju an pobjede u grupi u kojoj oni imaju 2 pobjede i 2 remija i nitko drugi nema win.

Isto tako, podcjenjuju se uvijk igrači koji igraju u manjim klubovima i predstavlja se ko da je svemir nedostižni npr. neki igrač iz lige 5 pa makar bio i top topova klasa ko Mbappe,Pogba,kajgod. Nisu to tolike razlike koliko se predstavljaju.
Ko to fali Francuskoj iz top sastava? Ovi mali Pogba, Mbappe, Griezmann, Benzema, Varane, Lloris i Kimpembe tek tako dobili priliku? Fale Kante i Pavard i to je to.

Naravno da ce se slavit bod protiv svjetskog prvaka i to uz dobru igru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 sep 2021, 09:07

Dobro je sinoć postavio ekipu, nakon dugo vremena imam osjećaj da je cijelu utakmicu trener znao šta mu je cilj, pa to se vidjelo i kod rezultata 1-1 da se nije srljalo, jer se znala da Mbappe i Čupo vrebaju na kontru, pa se lopta držala na sigurnoj zoni i sa jasnom postavkom.

Svakako da nam ovaj bod malo znači na rezultatskom planu, mnogo više na psihološkom. Najbitnije utakmice dolaze, vidjet ćemo šta Petev zna i umije protiv ekipa gdje je pobjeda imperativ.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 02 sep 2021, 09:09

Justin je napisao/la:
02 sep 2021, 05:20
Nema baustelaca i peraca guzova na temi. Gospodin Petev ih poslao u rupu. :salut:
Ko ne skače mrzi Peteva hej hej hej.

Eto ti sad
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 02 sep 2021, 09:12

HarisZe je napisao/la:
02 sep 2021, 06:46
Tekashi je napisao/la:
02 sep 2021, 00:19

Zar nije Irska ljudino
Nije, Bugarska, i to mnogi znaju.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, Google Adsense [Bot], johntravolta123, kakarut, Rimes87 i 50 gostiju.