Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ibrahim Sehic
Nas Lav Karašin
Rupa.
Nije toliko strašan kiks s obzirom da je bio pokriven i nije vidio dobro loptu...Imao je dosta većih ove sezone na golu Konje...u konačnici i previše kikseva ali bitno je da je na golu reprezentacije na nivou.
Još uvijek naša najbolja jedinica koju smo imali. 

Kapiten komanduje odbranom. 

Ne zaslužujemo te. 

Klasa. Imamo sigurnog golmana nakon one kiksare Begovica. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kapitenski. Grande Seha
Jedna od lošijih partija Šehića iako nije imao ni puno posla (koliko god to smiješno zvučalo), na stranu gol gdje se lopta kao u fliperu od tri igrača odbila, bio je nesiguran na hvatanju lopte rukama, ali ok ne treba dramiti zbog toga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije pokrio prvu stativu. I gol
Prvo sto mi je upalo u oci
Samo debili mogu pisati lose o Sehicu, nije kriv za gol. Covjek kako brani za reprezentaciju nije gresku napravio.
Vidi se da ne znas mnogo o golmanima. Morao je pokriti prvu stativu (nebitno sta stoper uradio)
Njegova greska 100%
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 sep 2021, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Splet nesretnih okolnosti. Lopta je pogodila Hadzikadunica, promijenila smjer i jbg... Po meni nema krivca u takvoj situaciji, takve stvari se desavaju i dosta boljim golmanima od Sehe. Nista strasno, samo da nastavi braniti kao u prethodnim utakmicama.
Nije golman drvena marija da stoji na sredini.
Bega bi ovo skinuo bez problema. Hvala savez
Bega bi ovo skinuo bez problema. Hvala savez

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 02 sep 2021, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam, na snimku vidim da je u momentu centaršuta krenuo malo bliže prvoj stativi al' se onda vratio, vjerovatno vidjevši da će Džeko skočiti, i **** Džeko glavom napuca Grizija i ostade Šehić na krivoj nozi.
Eto upali snimak golova, vidjećeš kako baš u momentu kad Džeko udara loptu glavu on se vraća nazad i dok lopta ide u gol on sa "krive" noge skače i pokušava da je izvadi, plus je još i Hadžikadunića u nogu pogodila čini mi se.
Ok, možda nije bio najbolje postavljen, ali po meni nije toliki krivac za gol, kako već rekoh Džeko glavom Grizmanu u leđa pa se odbi Hadžikaduniću od nogu (sve to na prostoru manjem od metra ja mislim) i opet je nekako uspio uhvatiti al' uđe ****.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sad bi imali 4 boda
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 11 gostiju.