J3bli mi svi ovdje tebe u supak 2X

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
J3bli mi svi ovdje tebe u supak 2X
Ustvari, svi koji su srali po covjek bezveze, bez ikakvog razloga i povoda. Sumnjam da si i ti medju odabranim
Nema dileme, cisti gol, samo treba vidjeti gdje je Sehic stajao u trenutku kada je izbacio loptu, a gdje mu je bila ruka, jasno kao dan.FliX je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:06Mene samo zanima jedno, ako je na utakmici postojala VAR tehnologija, zar ne bi sudija na satu dobio automatski obavjest cim lopta svojim cjelokupnim obimom predje liniju gola? Zasto nam nije kao u npr Engleskoj ponovljeno sa simulacijom lopte koliko je presla. Ovako sticem dojam da gol nije bio, te da je lopta barem malim djelom dodirivala liniju.
Vase misljenje?
Hantraga je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:26Čisto onako za vašu informaciju, Francuska je posljednji put crveni karton dobila kontra Engleske, 2017. godine. Vodili su 2-1, a crveni je dobio jako bitan igrač, Varane. Utakmicu su dobili 3-2, a Englezi su za tih 45 minuta uputili 2 šuta na gol.Za Englesku igrala najjača ekipa. Ali jok, BiH je trebala napasti.
Da smo napali, šansa da bi dobili je jedno 10%, remi jedno 20% i poraz 70%. Je li vrijedilo? Ovako, šansa za pobjedu je bila 5%, poraz 5%, remi 90%. Otprilike![]()
Ni slucajnoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:44Protiv Kazakhstana nema potrebe za 3-5-2,
Treba ubaciti tu dodatnog veznog igrača, nekog prodornog po strani ( Stevanovic ) možda i Nalića upariti sa Džekom.
Uglavnom treba težiti ka posjedu, puno šutanja izvan 16, igrati ofanzivno do 60-e i poslije toga privođenju utakmice kraju.