Nesmijem ni zamisliti kako bi se poigravao u nasoj ligi, kad je u Srbiji imao ovakvu statistiku

https://www.transfermarkt.com/leonardo/ ... ler/241163
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Možda i jeste Vinko pogrešan izbor za trenera. Ni sam nisam bio najsretniji sa njegovom predefanzivnom taktikom ali dvije stvari su tu bile presudne zašto sam ja bio za njegov ostanak uprkos svemu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 sep 2021, 16:44
Pa pazi, koliko su dobar potez smjene prvo Emira, a potom i Vinka, odnosno njihov raspored, tajming i sve ostalo, najbolje pokazuje odvijanje stvari nakon samih smjena. Dakle, nijedna ta smjena nije postigla nikakav efekat. Što se tiče Nama i finansija, nisam ni mislio nužno da se trebalo onda izlaziti u javnost, ali ne možeš se onda time ni braniti kad sve prođe i stvarati sebi štit da ostaneš u klubu. Prvo su čovjeka branili kao da je sve idealno, a onda je popljuvan kao da je u pitanju nekakva klošarčina. Ne možeš okretati stvari kako ti odgovara.
A sama procjena da je Vinko trener za Sarajevo je pogrešna. I taj isti Vinko je to pokazivao kroz cijeli jesenji dio sezone, nebrojeno puno utakmica je dobijeno sretno ili na individualni kvalitet, protiv timova koji nam realno nisu smjeli napraviti probleme. Vinkov je problem bio što nikad nije nastojao igrati sa Sarajevom fudbal kakav Sarajevo želi i treba igrati, napadački i s mudima, nego je kalkulisao i na kraju je to glave došlo i njemu i nama. On je priču sa Sarajevom morao završiti puno ranije, a svi koji su odgovorni što nije su zaslužili smjene. To što ga neko ne bi smijenio ni nakon izgubljene titule nema puno veze, čak i u polusezoni gdje je napravljena tolika prednost u odnosu na konkurente, on je bio najslabija karika. Dovoljno je da progovori i da shvatiš da nema puno toga za prenijeti na ekipu.
Pasa moj solidni, napisao si ti da je njima dobra, napisao si I da imas osjecaj da vecina ne zeli investitora zbog papanskog isprdka i sve to mene citirajuci..napoleon72 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 18:33Lave, napisao sam da je njima dobra, a ne meni. I sam si rekao "ako je njima dobra, onda ok". Sto se mene tice nabijem je na qrac. Cemu taj agresivni stav, pisam se i na nju i Kasuma. Al zena je tu jer odgovara investitorima, ona i Tan idu u paketu, dok je Tan u klubu i ona je, i to je cinjenica.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑01 sep 2021, 18:02Tebi je mozda dobra, mozda I investitoru, postujem.napoleon72 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 13:18
Pa jest im dobra, procitaj sta su pisali po drustvenim mrezama i u izjavama govorili o njoj. Hvale je maksimalno. Imam osjecaj da bi vecina ovdje pristala na klub bez investitora i bez Sabrine, nego na ovo. Kad se pomirite s tim da Sabrina ide uz Tana, lakse ce vam bit.
Vara te osjecaj, to sto je hvale, meni nije obaveza da toj istoj drolji lizem pi.ic.
Napisao sam svoje misljenje, ne kontam kakav problem imas s tim i potrebu da me citiras uopste.
Kad vec jesi, ja cu ti reci da moje misljenje neces promjeniti, svojim pokusajem.
Nema potrebe da mi ti govoris da se ja nesto pomirim, ovo ono.
Pogotovo zakljucak: "vecina bi pristala na klub bez investitora i drolje papanske" glupost.
Isto kao da ja kazem da bi sabrinilizaci vise voljeli lizati njen qrac ili sta vec, nego FKS.
Ne može susic, on je iz ZavidovićaHajdeee je napisao/la: ↑01 sep 2021, 21:35Sušić Safet.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 21:34Još jednom dokaz večeras ko je najbolji BH fudbaler svih vremena.
Stvarno mi nije jasno šta je tim momcima u glavi kad tako mladi odlaze, kako god sretno mu.
Tačno tako ali ako misliš da ćeš prije napraviti neki bolji transfer iz 4. Španske lige nego iz naše lige teško da će od tebe biti igrača.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:11Bosna nije, niti ce biti perspektiva za bolji zivot.
Jeste ali je dosao prvo u BIH pa onda iz BiH u hr i u repku. Tako da.
Puno bolje su prošli igraci koji su odigrali 3-4 sezone u Premijer ligi nego ovi sto se ispale s 18 . Duljevic, Kovacevic, Kovacevic V, Saric, Cimirot, Mihojevic odlicne karijere.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:11Bosna nije, niti ce biti perspektiva za bolji zivot.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.