Durakovic je vise za rukomet,da udje u igru kad se neki faul dosudi.SudoHusika je napisao/la: ↑01 sep 2021, 19:32On s tim umijećem pucanja slobodnjaka komotno može okačiti kopačke o klin. Pa ja mislim da ga niti ovo Takovo ne bi trpilo na terenu da ovako šeta i da eto kofol "roka samo slobodnjake" a ne neka ozbiljna seniorska ekipa.VeteranSA je napisao/la: ↑01 sep 2021, 19:25Mnogo samopouzdanja fali ovim igračima koji su izašli danas, i vidi se to. Oni ne vjeruju sami u sebe. Pojedinačno. Tačno se vidjelo ko želi. Ovaj mali bek na probi, Jaganjac. I oni su kao i nešto pokazali. Ali šta da očekuje npr Duraković, kad mu Tuce uzme slobodnjak, umjesto da ga zovne, prepusti mu, da mu savjet. Trener da zagalami sa klupe da se momku dozvoli da izvede prekid. Ne kontam fakat koji je smisao da Bekrić izvodi kornere, prekide, slobodnjake...pa neka se djeca oslobađaju, štele...ovako umjesto nečeg dodatnog, današnja tekma dodatno ruši ionako lošu situaciju i ukupno stanje u klubu.
Ludi bezideja je rekao jednu veliku istinu - mi da igramo sa ovom "djecom" prvenstvo, ispali bi iz lige u 15.kolu. ovo je sramota šta pojedini prikazuju, pogotovo ovi što su izvikani najviše u zadnju godinu dana.
Ona Vjestica,sta je ono boze dragi.Ovaj malac na probi bar pokusava nesto prema naprijed.Hrelja pravi pink panter.