Bolje Susic nego naprimjer.. pa sta ja znam.. Amar Dedic.
Petev do sada bez greske.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Neku bakterijsku infekciju dobio.
Neka poziva one za koje smatra da ce napraviti rezultat, nema problema.TheChief je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:45Petev ne zove igrace iz PLBiH. Iako neki pokusavaju non-stop suprotno predstaviti.JohnCleese je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:35Ne daj Bože da je pozvan Ovcina umjesto Jusufa.
Ovdje bi izbio opsti haos i depresija od "istinskih navijaca"![]()
vs Finska
vs Francuska
![]()
I danas pokazao da zna sto radi. Gospodin Petev bez greske.Justin je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:37Ma napokon imamo modernog selektora sa mozgom. Oni ex yu strucnjaci su bilo nivo baustelaca sa foruma.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:11Mora se priznati da nije imao sreće u prve dvije utakmice. Jedan remi i jedan poraz iako smo bili bolja ekipa od Finske i igrali sasvim ravnopravno da prvacima svijeta. Da nije bilo lude intervencije Llorisa sada bismo bili prvi u grupi.
da je bio na klupi u Sarajevu, ni tada nas ne bi ovi Francuzi dobili... covjek vodio tekmu iz hotelske sobe.Justin je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:36I danas pokazao da zna sto radi. Gospodin Petev bez greske.Justin je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:37Ma napokon imamo modernog selektora sa mozgom. Oni ex yu strucnjaci su bilo nivo baustelaca sa foruma.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:11
Mora se priznati da nije imao sreće u prve dvije utakmice. Jedan remi i jedan poraz iako smo bili bolja ekipa od Finske i igrali sasvim ravnopravno da prvacima svijeta. Da nije bilo lude intervencije Llorisa sada bismo bili prvi u grupi.![]()
evo konacno da se Haris i ja slozimoHarise je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:26Čovjek je pokazo da radi svoj poso dobro, nije imo igraće kao Baždarevic i Prosinecki na raspolaganje, a napravio je dobar rezultat protiv jedne svijetske reprezentacije! Nadam se da ćemo potvrdit sa pobijedom protiv Kazachstana zajedno tu mišljenje da imamo nadu. Drago mi je što je Ukraijna dva puta kiksovala protiv Kazachstan!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], greenwood, HariTz, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 30 gostiju.