Hahaha isto i ja
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Posto je ovo dogovoreno oko investitora. Da li netko zna hoce li se sad u Akademiju vratiti Cioffi?
Posto je bilo govora da od ishoda pregovora sa Ismirom zavisi i njegov, tada, ostanak, a sada povratak.
Posto je bilo govora da od ishoda pregovora sa Ismirom zavisi i njegov, tada, ostanak, a sada povratak.
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Možda ti "šatro navijač" može odgovoritiobrijanopile je napisao/la: ↑01 sep 2021, 17:34Posto je ovo dogovoreno oko investitora. Da li netko zna hoce li se sad u Akademiju vratiti Cioffi?

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ovaj Pramenkovic mali opet 2 gola u pobjedi nad sirokim u17 2:1
8 utakmica, 11 golova
8 utakmica, 11 golova
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Tan je namazani stari muljator kome smo mi samo usputna prćija i njemu ljige kao sto je Sabra savrseno odgovaraju. Mirvic je u toj prici samo sporedan lik.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Tebi je mozda dobra, mozda I investitoru, postujem.napoleon72 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 13:18Pa jest im dobra, procitaj sta su pisali po drustvenim mrezama i u izjavama govorili o njoj. Hvale je maksimalno. Imam osjecaj da bi vecina ovdje pristala na klub bez investitora i bez Sabrine, nego na ovo. Kad se pomirite s tim da Sabrina ide uz Tana, lakse ce vam bit.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑01 sep 2021, 12:26
Slazem se, samo bih dodao jos da ovo Sicko kopile treba nabit' nogom odakle je i dosla.
Ne nasjedajte na ovo: 'dovela Tana"
"ako ode dolazi Baljak" i slicne pokusaje.
Kuja ako ode, niko nesposobniji nece doci tamam iz Mjedenice dovodili.
Nadam se, da ce se novi/stari investitori zapitati zasto nazadujemo.
U protivnom ako je njima dobra, ok.
Meni nije dobra, "ono" je zlo za klub, da nemoze biti vece.
Od srca joj yebem milu papansku materesinu.
Mogla si i morala puno bolje, droljo raspala, klub si dovela do ponora.
Sad fol, spasila nas.
Kaze "sposobna je" pa sto je nama dovede ****!?
Sto je ne odvede Englesku da radi, yebem ti Ilievski majku i tebi I njoj.
Vara te osjecaj, to sto je hvale, meni nije obaveza da toj istoj drolji lizem pi.ic.
Napisao sam svoje misljenje, ne kontam kakav problem imas s tim i potrebu da me citiras uopste.
Kad vec jesi, ja cu ti reci da moje misljenje neces promjeniti, svojim pokusajem.
Nema potrebe da mi ti govoris da se ja nesto pomirim, ovo ono.
Pogotovo zakljucak: "vecina bi pristala na klub bez investitora i drolje papanske" glupost.
Isto kao da ja kazem da bi sabrinilizaci vise voljeli lizati njen qrac ili sta vec, nego FKS.
Neće. Mislim da je novi šef već određen.obrijanopile je napisao/la: ↑01 sep 2021, 17:34Posto je ovo dogovoreno oko investitora. Da li netko zna hoce li se sad u Akademiju vratiti Cioffi?
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vala @ kengur, aferim.kengur je napisao/la: ↑01 sep 2021, 16:47Tan ima 30% kontrole u nasem klubu i on dobro kontrolise ono sto je njegovo. Nije njega niko zvao nego covjek sa pravom kontrolise ono sto ima. Njemu treba Zip, Denchi, Sabra i Kasum da jave da mu investicije propadaju ? Ne budali. Takodje Tan je znao Mirvica i bez Sabre tako da ta provala ona zvala Mirvica ili da je ona zvala Tana i prvi i drugi put je laz.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑01 sep 2021, 13:39Sigurno je Tan sam pratio desavanja u klubu, i vidio na SS.ba forumu da se investitor povukao, i da u klubu nema para.
Pa je onda sam zvao ljude u klubu i rekao im da ce on da daje pare i da se vrati.
Nema sanse da ga je neko iz kluba nazvao, i rekao da je klub bez para. Mozda bi bilo sanse da je npr neka legenda direktor kluba, pa da opet tu legendu proglasimo spasiocem kluba.
Tan podrzava Sabru jer je zajedno sa njim navukla Nama da izgubi preko 20 miliona eura dok je ulagao u nas. A ona je cijelo vrijeme ponosno vodila klub koji je biljezio te gubitke. Sve je bilo bajno dok Nam nije rekao dosta. Od januara smo pali na najnize grane od postojanja i samo nas je Tan spasio jer je i on spasavao svojih 30% koje ima. Prosuli 13 bodova. Ne mozemo registrovati ni igrace ni trenera. Nismo ni pripreme odradili. Ni u vrijeme virsli nismo tako krahirali. Od pocetka godine nabrali dug na par miliona jer mi ne mozemo funkcionisati bez dugova. Od pocetka godine se vidjela sposobnost Sabre i Kasuma jer su radili u istiim uslovima kao i ostatak lige. Akademija vec par godina propada jer smo otjerali sposobne. Italijan brze otisao nego sto je dosao. Borac gurao da idu u Evropu a nasom nesposobnoscu dobili titulu. Sabra i Kasum popricali par puta sa Hadzicem i to je bilo sve. Samo to je bilo dovoljno da vise nikad ne smiju u miru proci ulicom, ali moze u Bosni sve.
Najveca pozicija u klubu po odgovornosti je direktor. On/ona nije tu da pomjera stolove i donosi kafe. Direktor je odgovoran za SVE sto se dogadja i mora da reaguje kadgod se pojavi problem u bilo kojem djelu kluba. Kad smo uzeli duplu Sabra se odmah pohvalila kako je ona jako zasluzna za to. Odlicno. A cim imamo problem, ona nema sposobnosti ni znanja ni iskustva da ista rjesi. Kako je i sama priznala - ona ceka i gleda sta ce investitor reci. Od januara smo bili u najvecoj dubiozi u istoriji kluba i ona nista nije rjesila. I nije odgovarala. Prosuli titulu, dobri igraci otisli, nisu se nasle pare za Hamzu kojom bi uzeli i titulu i izbjegli brukanje u Evropi. Imamo ljude u marketingu koji ne znaju ni sta je definicija marketinga i jos na njih placamo ogromne doprinose kao i na Sabru. O produzenju prevelikih ugovora za stare igrace da i ne govorim. Jedini ko je reagovao da bi spasio svoju investiciju je Tan. Pronasao je rjesenje iako nije bilo lako ubijediti Nama da proguta 20+ miliona gubitka. To je druga vrsta odgovornosti jer iako nije direktor ali je odgovoran za SVOJE investicije. Ili nadji rjesenje ili kao Nam odlazis. Nema suplje "odgovorno tvrdim" kao sto se naprdjuje u Bosni ili "ponudio" sam ostavku.
A nama u klubu na najodgovornijim pozicijama sjede nesposobni paraziti tako da za 6 godina stranih investicija imamo par titula ali poslovanje kluba je isto kao i prije njih. Nikakav napredak u poslovanju osim onoga malo sto se uradilo za akademiju. Troskovi za plate su preveliki i tako mi ne mozemo poslovati i opstati niti biti samoodrzivi.
Interesantno je da niko nije komentarisao tvrdnje Nama da zali sto nije imao prilike kontrolisati rad u klubu kao i da Tan nije davao nista otkako je Nam preuzeo. Tako da prica da investitori sve znaju i odlucuju je takodje laz.
Ovo je mali dio i ima toga jos puno ........ Stalno reseti i ganjanje svog repa u krug a lova kapa.
Vidim opet istrcale slinave balije cim kapne lova u klub. I jos kazu ne branim ja upravu ni Sabru, samo volim klub.![]()
Profesionalno pisu lazi i dezinformacije jer misle da su ljudi bekani koji ce progutati gluposti. Kao recimo da je zavrsila fakultet u Americi i da je pravnica. I da nije jadna kriva nego je svi mrze. Ona opet spasila klub. Pa onda povratak prica na Husrefa i Rundu i Blekica i slicno. Ironicno i Hadzica i Husrefa je ona dovela a sada ih njeni dupelizci najvise prozivaju. Pa ono oko auta. Pa gluposti oko tempiranja forme a nama se istopi 13 bodova. O ponizenju u Evropi (Milsami) da i ne spominjem.
Nemam volje hronoloski redati bravure one spodobe.
Kome? Oni koji znaju, znaju. Oni koji nece da znaju, neka.
Svaka cast za post.
- napoleon72
- Kontakt:
Lave, napisao sam da je njima dobra, a ne meni. I sam si rekao "ako je njima dobra, onda ok". Sto se mene tice nabijem je na qrac. Cemu taj agresivni stav, pisam se i na nju i Kasuma. Al zena je tu jer odgovara investitorima, ona i Tan idu u paketu, dok je Tan u klubu i ona je, i to je cinjenica.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑01 sep 2021, 18:02Tebi je mozda dobra, mozda I investitoru, postujem.napoleon72 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 13:18Pa jest im dobra, procitaj sta su pisali po drustvenim mrezama i u izjavama govorili o njoj. Hvale je maksimalno. Imam osjecaj da bi vecina ovdje pristala na klub bez investitora i bez Sabrine, nego na ovo. Kad se pomirite s tim da Sabrina ide uz Tana, lakse ce vam bit.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑01 sep 2021, 12:26
Slazem se, samo bih dodao jos da ovo Sicko kopile treba nabit' nogom odakle je i dosla.
Ne nasjedajte na ovo: 'dovela Tana"
"ako ode dolazi Baljak" i slicne pokusaje.
Kuja ako ode, niko nesposobniji nece doci tamam iz Mjedenice dovodili.
Nadam se, da ce se novi/stari investitori zapitati zasto nazadujemo.
U protivnom ako je njima dobra, ok.
Meni nije dobra, "ono" je zlo za klub, da nemoze biti vece.
Od srca joj yebem milu papansku materesinu.
Mogla si i morala puno bolje, droljo raspala, klub si dovela do ponora.
Sad fol, spasila nas.
Kaze "sposobna je" pa sto je nama dovede ****!?
Sto je ne odvede Englesku da radi, yebem ti Ilievski majku i tebi I njoj.
Vara te osjecaj, to sto je hvale, meni nije obaveza da toj istoj drolji lizem pi.ic.
Napisao sam svoje misljenje, ne kontam kakav problem imas s tim i potrebu da me citiras uopste.
Kad vec jesi, ja cu ti reci da moje misljenje neces promjeniti, svojim pokusajem.
Nema potrebe da mi ti govoris da se ja nesto pomirim, ovo ono.
Pogotovo zakljucak: "vecina bi pristala na klub bez investitora i drolje papanske" glupost.
Isto kao da ja kazem da bi sabrinilizaci vise voljeli lizati njen qrac ili sta vec, nego FKS.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
De neka neko baci kakvu bombu (može i fake) samo da se ova priča više završi
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- Devetomjesto
- Kontakt:
Neki bi mijenjali najuspjesniju direktoricu u istoriji kluba 

Sportski direktor je zakazao kada je izgubio ofanzivnog veznog i krilo i to je zamijenio sa Cmiljom i Mesanovicem koji ce se kasnije ispostaviti kao totalni promasaj.napoleon72 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 16:13Kako je znao u onom periodu od 12 mjeseci kad nismo poraza imali? Kad smo tukli sve redom? Zar nije svima jasno da igraci nisu plata imali i da nisu htjeli da igraju? Dodje Mesanovic i u finalu kupa prazan gol promasi, a sad razbija. Handzic protiv Mladosti prazan gol fula. Jedina tekma koju nisu smjeli bojkotovat je derbi, onaj 1:3 su usr.ali pa im je sjever ocitao bukvicu, pa smo rasuli Zelju 3:1, mogli im.jos tri dat. Plus je covjek ostao bez dva najbolja igraca. Sablic bez Bodula i Bagarica ima ispadanje u Evropi od amatera i domaci poraz od Tuzle. Sa Bodulom i Bagaricem to na nesta lici.vedinjo98 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 14:50Vinko je nakon poraza od Borca na Kosevu (0:2) jos trebao dobiti otkaz ODMAH. A ne oni debili nogiraju Hadziju, a Vinku daju otkaz tek kad potpuno unisti sanse za titulom. Trener koji ne zna da moze promijeniti par igraca i koji stoji kao kip citavu utakmicu.
Hadzija je u podcastu u potpunosti skinuo krivicu sa sebe i svojih prevara. Vjerujem da je donekle bio limitiran, ali svakako kriterij po kojem je on dovodio neka pojacanja je iskljucivo njegova krivica. Nije se imalo para za Catakovica, a moglo se Mesanovicu dati 10 000 eura plata? Doveo je Cmiljanica po kojem osnovu?
Sabrina je neko o kome ni ja, ni vecina navijaca Sarajeva nema lijepo misljenje. Najbolje bi bilo da ode, ali u ovoj konstrukciji s Tanom i Ismirom Mirvicem prihvatimo svi da ona ostaje u klubu. Covjek koji je doveo vjeruje joj i nadati se da ce u ovoj deceniji pred nama titulu osvojiti u vecini sezona.
Vinko je odlican trener, i za proslu sezonu snosi tek 20ak% krivice. Da je imao cudnih odluka, imao je, al evo ima ih i Sablic. Prrotiv Sirokog nepotreban prelazak na 4231 formaciju, guranje Bodula na spica, Bagarica na krilo, Traku na beka. Rezultat, tekma bez suta u okvir gola. Al njega niko ne krivi ni za sta, dok je Vinko svima dezurni krivac za svaki prosuti bod. Nije Vinko, a ni Dzeno poslije njega, kriv sto je Handzic na derbiju tri zicera promasio i u Kaknju prazan gol. Te dvije pobjede i bili bismo prvaci bez obzira na sve.
Trener, uprava i igraci su dijelovi motora, svi moraju obavljat svoj posao da bi klub uspio. Jedna jedinica ako ne radi svoj posao, dzaba ti sve. Nama je prosle sezone zakazala uprava, to se odrazilo na igrace, a treneru letjela glava.
Vinko je alibi trener i njega je najbolje opisao @holyman .
Na Kosevu protiv Zelje (1:1) kada se PanjDzic isfulao. Uvede mu Osim u drugom poluvremenu Bekrica i nama se izgubi vezna linija, a trener ne zna odgovoriti izmjenom i da nije Kovacevic odbranio Lendricu onaj zicer, mi bi to izgubili. Drugi derbi takodjer, nikad gori protivnik, igra da ne izgubi. Treci derbi konacno je dobio i to nije nikakva pohvala za trenera. Ekipu koja je u tom trenutku bila na preko 10 utakmica bez pobjede. Evo ti samo neke od njegovih trenerskih nebuloza.
Sablic nije savrsen trener, ali radi sa mnogo mnogo slabijim resursima od Vinka i ekipa nije nista gora od Vinkove. Slazem se da je protiv SB pogrijesio s taktikom. Protiv Tuzle je izgubio zbog golmana, protiv Milsamija smo bez napadaca sasvim dobro odigrali u Moldaviji, a kuci opet primamo gol zbog golmana, a ekipa nema igraca koji moze nesto uraditi prema naprijed. Vinko ima ubjedljivo najplacenije igrace u drzavi i nije spobosan sacuvati 13 bodova prednosti 14 kola prije kraja. I da, Upravu na celu s direktoricom ne komentarisem, ovo ti kazem za krivicu koju snosi trener i SD...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Zna se to od ranije i ima fino definisano koliko % dobiva, zavisi od visine transfera. Fakat necu vise pisat o ovome i uvjeravat likove ovdje. Bolje mi je da se drzim teme " Historija FK Sarajevo". A vi ili vjerujte ili ne.
Sretno nam i sa Sabrinom i bez nje.
Zadnja izmjena: Lik, dana/u 01 sep 2021, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sutra riki potpisuje
-
- Kontakt:
To sam u zadnje 3 sedmice procitao bar 700 puta
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I dalje ćemo izgleda,samo da ga hoće negdje šarnut više
- feniksptica
- Kontakt:
Stari ti si i na duplu krunu sigurno imo neke primjedbe
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- f0rest1946
- Kontakt:
Sutra riki potpisuje
feniksptica je napisao/la: ↑01 sep 2021, 19:42Stari ti si i na duplu krunu sigurno imo neke primjedbe