Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su R. M. koji je osumnjičen da je uništio hair česmu u selu Barakovići u srebreničkoj općini, saopćeno je iz ove uprave.
U saopćenju se navodi da je osumnjičeni jučer oko 15 sati uništio hair česmu, što je okarakterisano kao krivično djelo javno izazivanje i podsticanje nasilja i mržnje.
Koja budala.
U saopćenju se navodi da je osumnjičeni jučer oko 15 sati uništio hair česmu, što je okarakterisano kao krivično djelo javno izazivanje i podsticanje nasilja i mržnje.
Koja budala.
- ASD
- Kontakt:
Taj je iz selendre stigao.AshburtonG je napisao/la: ↑01 sep 2021, 16:02Ja se posvadjao sa radnikom hotela, kad sam bio prije par mjeseci u Istanbulu. Normalno, fan Erdogana i upoznali se, sve normala, dok nije poceo pricat o Bosni kao nekom turskom isprdku(ono sto i glasaci SDA misle da smo). Objasnim mu par stvari, da nas prave Bosnjake boli qrac za Turskom, da nemaju sta trazit, osim doc na cevape turisticki, te jest bosanski burek, koji je jedno 10x ukusniji od njihovog, da imaju vise slicnosti sa Srbijancima, nego s nama i ostale cinjenice. Lik se naljutio, jer misli da hejtam tursku, jer ne prihvatam bit njihov podanik.![]()
Vjerovatno se isto tako osjecaju i Rusi, kad je Srbija u pitanju.
AKP=SDA. Potpuno isto rade i potpuno istu bazu glasačku imaju.
Nije čudo kako su po velikim gradovima najslabiji.
Sreca po njih pa je Bosna sva u selu.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Samo ih treba po pači udarati.AshburtonG je napisao/la: ↑01 sep 2021, 16:02Ja se posvadjao sa radnikom hotela, kad sam bio prije par mjeseci u Istanbulu. Normalno, fan Erdogana i upoznali se, sve normala, dok nije poceo pricat o Bosni kao nekom turskom isprdku(ono sto i glasaci SDA misle da smo). Objasnim mu par stvari, da nas prave Bosnjake boli qrac za Turskom, da nemaju sta trazit, osim doc na cevape turisticki, te jest bosanski burek, koji je jedno 10x ukusniji od njihovog, da imaju vise slicnosti sa Srbijancima, nego s nama i ostale cinjenice. Lik se naljutio, jer misli da hejtam tursku, jer ne prihvatam bit njihov podanik.![]()
Vjerovatno se isto tako osjecaju i Rusi, kad je Srbija u pitanju.

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Rade sve samo da bi se ljudi vakcinisali...
(VAKCINA)(VIDEO)(SISE)
Jucer je ovdje postavljeno ali kao neko ko je za vakcine ne skodi i da se danas postavi.
Haj ti nosi toliku tezinu naprijed
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gledam maloprije cijenu stanova u novoj zgradi u blizini Panonskih jezera u Tuzli, sto je radio Deling.
Sve je skoro rasprodano i ostala su još samo 4 stana, a cijena kvadrata oko 3300 KM.
Evo konkretno jedan stan od 96 kvadrata košta 326 000 KM.
Ne znam stvarno ko ovo kupuje. Jeste da je to bukvalno u centru grada ali definitivno isplativije je praviti kuću. Međutim sve je stvar izgleda ličnih preferencija.
Sve je skoro rasprodano i ostala su još samo 4 stana, a cijena kvadrata oko 3300 KM.
Ne znam stvarno ko ovo kupuje. Jeste da je to bukvalno u centru grada ali definitivno isplativije je praviti kuću. Međutim sve je stvar izgleda ličnih preferencija.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moras biti budala pa toliko platiti, ni dvorista ni kojeg klinca, vjerovatno jos garazu posebno placasmeho-medo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 18:23Gledam maloprije cijenu stanova u novoj zgradi u blizini Panonskih jezera u Tuzli, sto je radio Deling.

Za te pare vilu mozes napraviti, bazen, igraliste, zelenilo i jos da auto neko bijesno kupis i ostane ti jos za putovanja i trosenje.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Imam u porodici nekog ko se bavi nekretninama i bas skoro ga pitam za tu Deling zgradu kaze da ce u narednom periodu kvadrat kvalitetne novogradnje ici i na 4000 a opet ce bez problema prodat.meho-medo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 18:23Gledam maloprije cijenu stanova u novoj zgradi u blizini Panonskih jezera u Tuzli, sto je radio Deling.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Bijeda ne kupuje sigurno ...rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 18:34Moras biti budala pa toliko platiti, ni dvorista ni kojeg klinca, vjerovatno jos garazu posebno placasmeho-medo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 18:23Gledam maloprije cijenu stanova u novoj zgradi u blizini Panonskih jezera u Tuzli, sto je radio Deling.
Za te pare vilu mozes napraviti, bazen, igraliste, zelenilo i jos da auto neko bijesno kupis i ostane ti jos za putovanja i trosenje.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Deling pravi izuzetno kvalitetne zgrade, uz to zgrada je u samom centru i odličnoj lokaciji. Nema zime ako se kupi i iznajmljuje ljudima sto dodju na panonska.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 18:34Moras biti budala pa toliko platiti, ni dvorista ni kojeg klinca, vjerovatno jos garazu posebno placasmeho-medo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 18:23Gledam maloprije cijenu stanova u novoj zgradi u blizini Panonskih jezera u Tuzli, sto je radio Deling.
Jest skupo ali ne bi bas te ljude nazvao budalama. Stanove dosta i dijaspora kupuje tako da i to ima uloge sto se tice cijene i potražnje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ja kupujemmeho-medo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 18:23Gledam maloprije cijenu stanova u novoj zgradi u blizini Panonskih jezera u Tuzli, sto je radio Deling.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Platiti 300k za nekretninu, običan stan u BiH može samo budala ili neko ko sisa Bosnu kao da je vime sa državne fotelje. Živio u stanu skoro sedam godina, ne može se porediti sa kućom.
Pa očigledno da dijaspora ili ono bas dobrostojeći domaći ljudi kupuju. Ali opet pitam se otkud onda tolika potražnja za ovim stanovima pa da cijena ode ovako visoko. Uzmimo u obzir da dvoje u porodici rade i da im je cirka mjesečno primanje oko 2500 do 3000. Da uštede 300000 ili da dignu kredit pa vraćaju, trebalo bi im 25 do 30 godina ( s tim da bi im rata kredita bila izmedju 1000 i 1500).
Ako ipak kupe ove manje stanove oko 60ak kvadrata to je opet oko 180 000, djeluje preskupo i kao sto Ferdi rece za to mozes napravit prelijepu kuću, doduse ne mozes biti u centru grada ali za te pare mozes srediti kucu onako kako želiš.
Ako ipak kupe ove manje stanove oko 60ak kvadrata to je opet oko 180 000, djeluje preskupo i kao sto Ferdi rece za to mozes napravit prelijepu kuću, doduse ne mozes biti u centru grada ali za te pare mozes srediti kucu onako kako želiš.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pa i ne pravi Deling za svakog, i nisu stanovi u centru s pogledom na panonska za svakog. Ko dodje iz dijaspore i bude 1-2mj godišnje u Tuzli idealna lokacija. Ko hoće neki manji stan da kupi i iznajmljuje kao stan na dan namirio je naredne naraštaje porodice.meho-medo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 19:07Pa očigledno da dijaspora ili ono bas dobrostojeći domaći ljudi kupuju. Ali opet pitam se otkud onda tolika potražnja za ovim stanovima pa da cijena ode ovako visoko. Uzmimo u obzir da dvoje u porodici rade i da im je cirka mjesečno primanje oko 2500 do 3000. Da uštede 300000 ili da dignu kredit pa vraćaju, trebalo bi im 25 do 30 godina ( s tim da bi im rata kredita bila izmedju 1000 i 1500).
A ovako za svakodnevni život, ima i ljepših lokacija u Tuzli.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Gospoda ce uvijek birati stan ispred kuce.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ja sam sebi zemljište davno uzeo 2,5 km od centra Bihaća. Samo što je mahala u međuvremenurava postala pravo multi-kulti mjesto, komšije iz Pakistana, Afganistana, Alžira, Maroka na livadama okolo.... samo se dvaputa do sad poklali 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Kuca je za levate. Non stop posla oko nje, vazda trosak. A stan kupis ovako kao ja trosoban, napucas ga, sredis i rahat si. Jeste da kosta mnogo ali Boze moj.
Maestralan tekst na indeksu o bejha.