FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 250

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 sep 2021, 16:03

Aduka87 je napisao/la:
01 sep 2021, 15:53
Kad se ono igra tekma sa Pazarom.
4.9
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 01 sep 2021, 16:07

Aduka87 je napisao/la:
4.9 u subotu, ako ti niko nije javio dosad. :kafa:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 01 sep 2021, 16:08

Nirton je napisao/la:
01 sep 2021, 16:07
Aduka87 je napisao/la:
Hvala drug, isto picici nece da kazu :kafa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 sep 2021, 16:13

vedinjo98 je napisao/la:
01 sep 2021, 14:50
Vinko je nakon poraza od Borca na Kosevu (0:2) jos trebao dobiti otkaz ODMAH. A ne oni debili nogiraju Hadziju, a Vinku daju otkaz tek kad potpuno unisti sanse za titulom. Trener koji ne zna da moze promijeniti par igraca i koji stoji kao kip citavu utakmicu.

Hadzija je u podcastu u potpunosti skinuo krivicu sa sebe i svojih prevara. Vjerujem da je donekle bio limitiran, ali svakako kriterij po kojem je on dovodio neka pojacanja je iskljucivo njegova krivica. Nije se imalo para za Catakovica, a moglo se Mesanovicu dati 10 000 eura plata? Doveo je Cmiljanica po kojem osnovu?

Sabrina je neko o kome ni ja, ni vecina navijaca Sarajeva nema lijepo misljenje. Najbolje bi bilo da ode, ali u ovoj konstrukciji s Tanom i Ismirom Mirvicem prihvatimo svi da ona ostaje u klubu. Covjek koji je doveo vjeruje joj i nadati se da ce u ovoj deceniji pred nama titulu osvojiti u vecini sezona.
Kako je znao u onom periodu od 12 mjeseci kad nismo poraza imali? Kad smo tukli sve redom? Zar nije svima jasno da igraci nisu plata imali i da nisu htjeli da igraju? Dodje Mesanovic i u finalu kupa prazan gol promasi, a sad razbija. Handzic protiv Mladosti prazan gol fula. Jedina tekma koju nisu smjeli bojkotovat je derbi, onaj 1:3 su usr.ali pa im je sjever ocitao bukvicu, pa smo rasuli Zelju 3:1, mogli im.jos tri dat. Plus je covjek ostao bez dva najbolja igraca. Sablic bez Bodula i Bagarica ima ispadanje u Evropi od amatera i domaci poraz od Tuzle. Sa Bodulom i Bagaricem to na nesta lici.
Vinko je odlican trener, i za proslu sezonu snosi tek 20ak% krivice. Da je imao cudnih odluka, imao je, al evo ima ih i Sablic. Prrotiv Sirokog nepotreban prelazak na 4231 formaciju, guranje Bodula na spica, Bagarica na krilo, Traku na beka. Rezultat, tekma bez suta u okvir gola. Al njega niko ne krivi ni za sta, dok je Vinko svima dezurni krivac za svaki prosuti bod. Nije Vinko, a ni Dzeno poslije njega, kriv sto je Handzic na derbiju tri zicera promasio i u Kaknju prazan gol. Te dvije pobjede i bili bismo prvaci bez obzira na sve.
Trener, uprava i igraci su dijelovi motora, svi moraju obavljat svoj posao da bi klub uspio. Jedna jedinica ako ne radi svoj posao, dzaba ti sve. Nama je prosle sezone zakazala uprava, to se odrazilo na igrace, a treneru letjela glava.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 sep 2021, 16:16

Nirton je napisao/la:
Aduka87 je napisao/la:
Zundo ziv si, a 1 septembar :njanjanja:

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 01 sep 2021, 16:17

izdzezveubrazil je napisao/la:
01 sep 2021, 14:33

Evo da se za trenutak odmaknemo od akademije, iako je akademija po meni jedino što vrijedi u kontekstu FK Sarajevo staviti u centar svakog razgovora, zašto je otkaz Vinku Marinoviću uručen tek nakon Slobode, kad smo već ostali bez titule? Koja je bila logika da se Emir Hadžić smijeni prije njega, ako je Vinko trener ekipe? I ovim ne opravdavam Hadžića, na onom Garaža podcastu je prilično jasno otkrio zašto je i on limitiran i nije kapacitet za veća dostignuća.
Emir Hadžić je imao šire ovlasti i pretpostavljam na osnovu press konferencije da je većim dijelom na njegovu smjenu uticalo njegovo rasipništvo nego trenutno stanje na tabeli. A što se Vinka tiče ja ga ne bih ni ovako ni onako otpuštao - po meni je to bilo bezveze čak i po cijenu da se izgubi titula a imao je najjači kadar. Vinko mi je manje važna priča i ne sjećam je se više kako je išla. Komentarisao sam ovo više zbog E. Hadžića.
Zašto se toliko krilo da je Nam povukao finansiranje, a onda se to koristilo kao argument za odbranu samog sebe? Gdje je naučen takav oblik komuniciranja, to je apsolutni promašaj po apsolutno svakoj logici i može donijeti samo probleme svakoj organizaciji, a nikako ništa dobro?
Mnogi su razlozi da se takva priča sakrije i da se problem rješava u kući. Glavni što bi javnost, kako i jeste, taj problem napuhala i nakitila - od jednog problema nastalo bi njih sto a onda treba pomsilit malo i kakav bi to uticaj imalo po poslovanje kluba - povjerioci bi počeli da traže svoja potraživanja po sistemu: dužan si mi pare - daj pare odmah ali i sa druge strane tražiš nekog da mu napraviš reklamu - "znaš možda drugi put" i tako dalje i tako dalje.

To rade mnogi. Ne krijemo samo mi. A ne znam ni koliko je moralno da uposlenici iz kluba izlaze u javnost i govore o nečemu što je de facto Namovo vlasništvo - udaraš čovjeku na novčanik. Možda je to čak i nelegalno, treba provjeriti. Ovi što znaju malo bolje Sabrinin ugovor mogu tamo provjeriti po članovima ima li gdje da piše, a ovi što znaju nešto više o radno-pravnom zakonodavstvu nam mogu reći i iz pogleda zakona.

inside
Kontakt:

Post Postao/la inside » 01 sep 2021, 16:18

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
01 sep 2021, 16:16
Nirton je napisao/la:
Aduka87 je napisao/la:
:urnebes:

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 01 sep 2021, 16:18

Nirton je napisao/la:
Aduka87 je napisao/la:
Gospodine, ja startam tek od 6.9 :wave:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 sep 2021, 16:26

Nirton je napisao/la:
01 sep 2021, 16:18
Nirton je napisao/la:

Gospodine, ja startam tek od 6.9 :wave:
Koji sad razred ide :D ?
Ako ti je ova godina zavrsna, ima da ti dodju svi forumasi na maturu :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 sep 2021, 16:36

19BordoBijeli46 je napisao/la:
01 sep 2021, 16:02
Derbi 22.9 u 17h
Svaku igramo radnim danom i ka'e što je loša posjeta :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 sep 2021, 16:37

01 sep 2021, 16:02
Derbi 22.9 u 17h
Joj to pada srijeda
Radni dan,utakmica u 5 hahahaha
Jos ako bude kisa bit ce u vrh glave 6 milja(bez gostujuci smradova)
Naravno ako bude publike.A kad smo vec kod publike,mozemo li u subotu protiv Pazara na stadion?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 01 sep 2021, 16:38

Nece 6, al' preko 9 nece.
A mogli bi nas zatvorit isto prije vremena opet. :D

inside
Kontakt:

Post Postao/la inside » 01 sep 2021, 16:41

Mislim da taj termin Derbija još nije konačan. Pitat će se i Arena jer će to kolo biti sigurno dva dana, tek trebaju da uklope prijenose.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 01 sep 2021, 16:44

Arnelv52 je napisao/la:
01 sep 2021, 16:17
izdzezveubrazil je napisao/la:
01 sep 2021, 14:33

Evo da se za trenutak odmaknemo od akademije, iako je akademija po meni jedino što vrijedi u kontekstu FK Sarajevo staviti u centar svakog razgovora, zašto je otkaz Vinku Marinoviću uručen tek nakon Slobode, kad smo već ostali bez titule? Koja je bila logika da se Emir Hadžić smijeni prije njega, ako je Vinko trener ekipe? I ovim ne opravdavam Hadžića, na onom Garaža podcastu je prilično jasno otkrio zašto je i on limitiran i nije kapacitet za veća dostignuća.
Emir Hadžić je imao šire ovlasti i pretpostavljam na osnovu press konferencije da je većim dijelom na njegovu smjenu uticalo njegovo rasipništvo nego trenutno stanje na tabeli. A što se Vinka tiče ja ga ne bih ni ovako ni onako otpuštao - po meni je to bilo bezveze čak i po cijenu da se izgubi titula a imao je najjači kadar. Vinko mi je manje važna priča i ne sjećam je se više kako je išla. Komentarisao sam ovo više zbog E. Hadžića.
Zašto se toliko krilo da je Nam povukao finansiranje, a onda se to koristilo kao argument za odbranu samog sebe? Gdje je naučen takav oblik komuniciranja, to je apsolutni promašaj po apsolutno svakoj logici i može donijeti samo probleme svakoj organizaciji, a nikako ništa dobro?
Mnogi su razlozi da se takva priča sakrije i da se problem rješava u kući. Glavni što bi javnost, kako i jeste, taj problem napuhala i nakitila - od jednog problema nastalo bi njih sto a onda treba pomsilit malo i kakav bi to uticaj imalo po poslovanje kluba - povjerioci bi počeli da traže svoja potraživanja po sistemu: dužan si mi pare - daj pare odmah ali i sa druge strane tražiš nekog da mu napraviš reklamu - "znaš možda drugi put" i tako dalje i tako dalje.

To rade mnogi. Ne krijemo samo mi. A ne znam ni koliko je moralno da uposlenici iz kluba izlaze u javnost i govore o nečemu što je de facto Namovo vlasništvo - udaraš čovjeku na novčanik. Možda je to čak i nelegalno, treba provjeriti. Ovi što znaju malo bolje Sabrinin ugovor mogu tamo provjeriti po članovima ima li gdje da piše, a ovi što znaju nešto više o radno-pravnom zakonodavstvu nam mogu reći i iz pogleda zakona.
Pa pazi, koliko su dobar potez smjene prvo Emira, a potom i Vinka, odnosno njihov raspored, tajming i sve ostalo, najbolje pokazuje odvijanje stvari nakon samih smjena. Dakle, nijedna ta smjena nije postigla nikakav efekat. Što se tiče Nama i finansija, nisam ni mislio nužno da se trebalo onda izlaziti u javnost, ali ne možeš se onda time ni braniti kad sve prođe i stvarati sebi štit da ostaneš u klubu. Prvo su čovjeka branili kao da je sve idealno, a onda je popljuvan kao da je u pitanju nekakva klošarčina. Ne možeš okretati stvari kako ti odgovara.

A sama procjena da je Vinko trener za Sarajevo je pogrešna. I taj isti Vinko je to pokazivao kroz cijeli jesenji dio sezone, nebrojeno puno utakmica je dobijeno sretno ili na individualni kvalitet, protiv timova koji nam realno nisu smjeli napraviti probleme. Vinkov je problem bio što nikad nije nastojao igrati sa Sarajevom fudbal kakav Sarajevo želi i treba igrati, napadački i s mudima, nego je kalkulisao i na kraju je to glave došlo i njemu i nama. On je priču sa Sarajevom morao završiti puno ranije, a svi koji su odgovorni što nije su zaslužili smjene. To što ga neko ne bi smijenio ni nakon izgubljene titule nema puno veze, čak i u polusezoni gdje je napravljena tolika prednost u odnosu na konkurente, on je bio najslabija karika. Dovoljno je da progovori i da shvatiš da nema puno toga za prenijeti na ekipu.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 01 sep 2021, 16:47

SjevernaKoreja je napisao/la:
01 sep 2021, 13:39
Sigurno je Tan sam pratio desavanja u klubu, i vidio na SS.ba forumu da se investitor povukao, i da u klubu nema para.
Pa je onda sam zvao ljude u klubu i rekao im da ce on da daje pare i da se vrati.

Nema sanse da ga je neko iz kluba nazvao, i rekao da je klub bez para. Mozda bi bilo sanse da je npr neka legenda direktor kluba, pa da opet tu legendu proglasimo spasiocem kluba.
Tan ima 30% kontrole u nasem klubu i on dobro kontrolise ono sto je njegovo. Nije njega niko zvao nego covjek sa pravom kontrolise ono sto ima. Njemu treba Zip, Denchi, Sabra i Kasum da jave da mu investicije propadaju ? Ne budali. Takodje Tan je znao Mirvica i bez Sabre tako da ta provala ona zvala Mirvica ili da je ona zvala Tana i prvi i drugi put je laz.

Tan podrzava Sabru jer je zajedno sa njim navukla Nama da izgubi preko 20 miliona eura dok je ulagao u nas. A ona je cijelo vrijeme ponosno vodila klub koji je biljezio te gubitke. Sve je bilo bajno dok Nam nije rekao dosta. Od januara smo pali na najnize grane od postojanja i samo nas je Tan spasio jer je i on spasavao svojih 30% koje ima. Prosuli 13 bodova. Ne mozemo registrovati ni igrace ni trenera. Nismo ni pripreme odradili. Ni u vrijeme virsli nismo tako krahirali. Od pocetka godine nabrali dug na par miliona jer mi ne mozemo funkcionisati bez dugova. Od pocetka godine se vidjela sposobnost Sabre i Kasuma jer su radili u istiim uslovima kao i ostatak lige. Akademija vec par godina propada jer smo otjerali sposobne. Italijan brze otisao nego sto je dosao. Borac gurao da idu u Evropu a nasom nesposobnoscu dobili titulu. Sabra i Kasum popricali par puta sa Hadzicem i to je bilo sve. Samo to je bilo dovoljno da vise nikad ne smiju u miru proci ulicom, ali moze u Bosni sve.

Najveca pozicija u klubu po odgovornosti je direktor. On/ona nije tu da pomjera stolove i donosi kafe. Direktor je odgovoran za SVE sto se dogadja i mora da reaguje kadgod se pojavi problem u bilo kojem djelu kluba. Kad smo uzeli duplu Sabra se odmah pohvalila kako je ona jako zasluzna za to. Odlicno. A cim imamo problem, ona nema sposobnosti ni znanja ni iskustva da ista rjesi. Kako je i sama priznala - ona ceka i gleda sta ce investitor reci. Od januara smo bili u najvecoj dubiozi u istoriji kluba i ona nista nije rjesila. I nije odgovarala. Prosuli titulu, dobri igraci otisli, nisu se nasle pare za Hamzu kojom bi uzeli i titulu i izbjegli brukanje u Evropi. Imamo ljude u marketingu koji ne znaju ni sta je definicija marketinga i jos na njih placamo ogromne doprinose kao i na Sabru. O produzenju prevelikih ugovora za stare igrace da i ne govorim. Jedini ko je reagovao da bi spasio svoju investiciju je Tan. Pronasao je rjesenje iako nije bilo lako ubijediti Nama da proguta 20+ miliona gubitka. To je druga vrsta odgovornosti jer iako nije direktor ali je odgovoran za SVOJE investicije. Ili nadji rjesenje ili kao Nam odlazis. Nema suplje "odgovorno tvrdim" kao sto se naprdjuje u Bosni ili "ponudio" sam ostavku.

A nama u klubu na najodgovornijim pozicijama sjede nesposobni paraziti tako da za 6 godina stranih investicija imamo par titula ali poslovanje kluba je isto kao i prije njih. Nikakav napredak u poslovanju osim onoga malo sto se uradilo za akademiju. Troskovi za plate su preveliki i tako mi ne mozemo poslovati i opstati niti biti samoodrzivi.

Interesantno je da niko nije komentarisao tvrdnje Nama da zali sto nije imao prilike kontrolisati rad u klubu kao i da Tan nije davao nista otkako je Nam preuzeo. Tako da prica da investitori sve znaju i odlucuju je takodje laz.

Ovo je mali dio i ima toga jos puno ........ Stalno reseti i ganjanje svog repa u krug a lova kapa.

Vidim opet istrcale slinave balije cim kapne lova u klub. I jos kazu ne branim ja upravu ni Sabru, samo volim klub. :rol: :rol:
Profesionalno pisu lazi i dezinformacije jer misle da su ljudi bekani koji ce progutati gluposti. Kao recimo da je zavrsila fakultet u Americi i da je pravnica. I da nije jadna kriva nego je svi mrze. Ona opet spasila klub. Pa onda povratak prica na Husrefa i Rundu i Blekica i slicno. Ironicno i Hadzica i Husrefa je ona dovela a sada ih njeni dupelizci najvise prozivaju. Pa ono oko auta. Pa gluposti oko tempiranja forme a nama se istopi 13 bodova. O ponizenju u Evropi (Milsami) da i ne spominjem.

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 01 sep 2021, 16:52

Mislim da će se termin za derbi pomjerit 99%
Ako bude u 5 niko neće doći,pogotovo jer je radni Dan,plus termini jos nisu definisani. Na stranici piše da svaku igramo u 5.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

inside
Kontakt:

Post Postao/la inside » 01 sep 2021, 16:55

01 sep 2021, 16:52
Ako bude u 5 niko neće doći,pogotovo jer je radni Dan,plus termini jos nisu definisani. Na stranici piše da svaku igramo u 5.
To su random termini, a ti si bacio "bombu' pa sad izvlaka :mrgreen:

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 01 sep 2021, 16:57

inside je napisao/la:
01 sep 2021, 16:55
01 sep 2021, 16:52
To su random termini, a ti si bacio "bombu' pa sad izvlaka :mrgreen:
:mrgreen:
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 sep 2021, 17:02

kengur je napisao/la:
01 sep 2021, 16:47
SjevernaKoreja je napisao/la:
01 sep 2021, 13:39
Sigurno je Tan sam pratio desavanja u klubu, i vidio na SS.ba forumu da se investitor povukao, i da u klubu nema para.
Pa je onda sam zvao ljude u klubu i rekao im da ce on da daje pare i da se vrati.

Nema sanse da ga je neko iz kluba nazvao, i rekao da je klub bez para. Mozda bi bilo sanse da je npr neka legenda direktor kluba, pa da opet tu legendu proglasimo spasiocem kluba.
Tan ima 30% kontrole u nasem klubu i on dobro kontrolise ono sto je njegovo. Nije njega niko zvao nego covjek sa pravom kontrolise ono sto ima. Njemu treba Zip, Denchi, Sabra i Kasum da jave da mu investicije propadaju ? Ne budali. Takodje Tan je znao Mirvica i bez Sabre tako da ta provala ona zvala Mirvica ili da je ona zvala Tana i prvi i drugi put je laz.

Tan podrzava Sabru jer je zajedno sa njim navukla Nama da izgubi preko 20 miliona eura dok je ulagao u nas. A ona je cijelo vrijeme ponosno vodila klub koji je biljezio te gubitke. Sve je bilo bajno dok Nam nije rekao dosta. Od januara smo pali na najnize grane od postojanja i samo nas je Tan spasio jer je i on spasavao svojih 30% koje ima. Prosuli 13 bodova. Ne mozemo registrovati ni igrace ni trenera. Nismo ni pripreme odradili. Ni u vrijeme virsli nismo tako krahirali. Od pocetka godine nabrali dug na par miliona jer mi ne mozemo funkcionisati bez dugova. Od pocetka godine se vidjela sposobnost Sabre i Kasuma jer su radili u istiim uslovima kao i ostatak lige. Akademija vec par godina propada jer smo otjerali sposobne. Italijan brze otisao nego sto je dosao. Borac gurao da idu u Evropu a nasom nesposobnoscu dobili titulu. Sabra i Kasum popricali par puta sa Hadzicem i to je bilo sve. Samo to je bilo dovoljno da vise nikad ne smiju u miru proci ulicom, ali moze u Bosni sve.

Najveca pozicija u klubu po odgovornosti je direktor. On/ona nije tu da pomjera stolove i donosi kafe. Direktor je odgovoran za SVE sto se dogadja i mora da reaguje kadgod se pojavi problem u bilo kojem djelu kluba. Kad smo uzeli duplu Sabra se odmah pohvalila kako je ona jako zasluzna za to. Odlicno. A cim imamo problem, ona nema sposobnosti ni znanja ni iskustva da ista rjesi. Kako je i sama priznala - ona ceka i gleda sta ce investitor reci. Od januara smo bili u najvecoj dubiozi u istoriji kluba i ona nista nije rjesila. I nije odgovarala. Prosuli titulu, dobri igraci otisli, nisu se nasle pare za Hamzu kojom bi uzeli i titulu i izbjegli brukanje u Evropi. Imamo ljude u marketingu koji ne znaju ni sta je definicija marketinga i jos na njih placamo ogromne doprinose kao i na Sabru. O produzenju prevelikih ugovora za stare igrace da i ne govorim. Jedini ko je reagovao da bi spasio svoju investiciju je Tan. Pronasao je rjesenje iako nije bilo lako ubijediti Nama da proguta 20+ miliona gubitka. To je druga vrsta odgovornosti jer iako nije direktor ali je odgovoran za SVOJE investicije. Ili nadji rjesenje ili kao Nam odlazis. Nema suplje "odgovorno tvrdim" kao sto se naprdjuje u Bosni ili "ponudio" sam ostavku.

A nama u klubu na najodgovornijim pozicijama sjede nesposobni paraziti tako da za 6 godina stranih investicija imamo par titula ali poslovanje kluba je isto kao i prije njih. Nikakav napredak u poslovanju osim onoga malo sto se uradilo za akademiju. Troskovi za plate su preveliki i tako mi ne mozemo poslovati i opstati niti biti samoodrzivi.

Interesantno je da niko nije komentarisao tvrdnje Nama da zali sto nije imao prilike kontrolisati rad u klubu kao i da Tan nije davao nista otkako je Nam preuzeo. Tako da prica da investitori sve znaju i odlucuju je takodje laz.

Ovo je mali dio i ima toga jos puno ........ Stalno reseti i ganjanje svog repa u krug a lova kapa.

Vidim opet istrcale slinave balije cim kapne lova u klub. I jos kazu ne branim ja upravu ni Sabru, samo volim klub. :rol: :rol:
Profesionalno pisu lazi i dezinformacije jer misle da su ljudi bekani koji ce progutati gluposti. Kao recimo da je zavrsila fakultet u Americi i da je pravnica. I da nije jadna kriva nego je svi mrze. Ona opet spasila klub. Pa onda povratak prica na Husrefa i Rundu i Blekica i slicno. Ironicno i Hadzica i Husrefa je ona dovela a sada ih njeni dupelizci najvise prozivaju. Pa ono oko auta. Pa gluposti oko tempiranja forme a nama se istopi 13 bodova. O ponizenju u Evropi (Milsami) da i ne spominjem.
Ispravi me ako grijesim, ali Nam nije nikako mogao "oprastati" investicije, nego je statutom rijeseno da svaka pozajmica, na kraju godine se otpisuje. Još nešto, ok, Sabra radi loše, šta Nam radi ? Apsolutno nista, ama bas nista. To isto da ja imam firmu, i lupam, imam nekoga frajera, visoka funkcija, katastrofa svoj posao radi, i sta ja radim. Prestajem finansirati svopstvenu firmu :D . Yebes takvog investitora onda.
I ove greske sto si naveo, svakako stoje, samo ja ne bi rekao da se sve to svaljuje na direktoricu, iako i ona ima svoje obaveze, pa se treba pitati, kako je dozvoljeno kupovina auta, a da npr sabra nije vidjela da je Jahic u nekoj šemi. Auta ko auta je Nam htio, bar mislim da je tako, mozda i nije istina.
Sve u svemu, surova realnost je da mi mozemo qurcu svirati, ako Mirvic i Tan hoce sabru na poziciji direktori, nemamo mi tu puno prostora da se žalimo.

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 01 sep 2021, 17:03

30 avg 2021, 18:58
Hocete li skontati da covjek ne radi skauting igraca, ljudi dragi :facepalm:

Ama poenta je u slici Džeke, a ovamo uposlenik našeg kluba i šatro naš navijač. Ne ide da ga ybš! Capisco?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, N3R3D, riki46, Vanja8 i 46 gostiju.