Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Kako ćeš sačuvat kad imaš stanicu sa 10 kolosijeka dugih po kilometar, možeš voz rastavit da ne primijetiš kamoli šta više. I na zapadu imaš ovakve vozove, kamoli ovdje. Samo u uređenoj državi, nije problem otkriti počinioca i kazniti ga, ovdje jest jbg.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Hebo majku, ovaj Mancini je zasticena vrsta na ovom forumu 

Jel' ovo Bakirov zet vodi eskort agenciju u Berlinu ? 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
I kao takav jedina osoba onaj dan u Begovoj džamiji koja se bavi legalnim poslom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Shategabri
- Kontakt:
Zasto bi? turski sultani su uvijek bili poznati po haremu i po prileznicama.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa mustafa kemal im je i ezan zabranio pa ga i dan danas vise vole od erdoana, ko da to njima nesto znaci.
A ni erdo ne dira velike u turskoj iako su simpatisali feto, recimo ne dira onaj ülker jer vozi milion radnih mjesta a sigurno je kontra tajipa, svako samo sirotinju udara.
CPOJ
Sta i da vodi eskort agenciju, bosnjacki mezheb odobrava alkohol, laz, licemjere, kriminal, nepotizam, sto ne bi i eskort agenciju. Ne budite povrsni.
- Shategabri
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑01 sep 2021, 15:54Al samo iza kulisadobro i pokoju crtu
![]()
Ovamo prvi do reisa.
Tanka je crta izmedju halala i harama. Znaju oni to.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja se posvadjao sa radnikom hotela, kad sam bio prije par mjeseci u Istanbulu. Normalno, fan Erdogana i upoznali se, sve normala, dok nije poceo pricat o Bosni kao nekom turskom isprdku(ono sto i glasaci SDA misle da smo). Objasnim mu par stvari, da nas prave Bosnjake boli qrac za Turskom, da nemaju sta trazit, osim doc na cevape turisticki, te jest bosanski burek, koji je jedno 10x ukusniji od njihovog, da imaju vise slicnosti sa Srbijancima, nego s nama i ostale cinjenice. Lik se naljutio, jer misli da hejtam tursku, jer ne prihvatam bit njihov podanik.

Vjerovatno se isto tako osjecaju i Rusi, kad je Srbija u pitanju.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.