SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 13:01
Amca007 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 12:54
Ado76 je napisao/la: ↑01 sep 2021, 11:25

Sabrina je klasična repriza ibrakovica i Selimovica koji su nas o jadu zabavili
Kako bi recimo vas dvojica rijesili situaciju oko kluba u doba korone, kad invenstitor neda novac? Samo me zanima, koje bi vi poteze povukli. Pa vidis da je Barcelona pala qrcu za usi zbog korone. Ja ne branim Sabrinu boli me tuki za njom, ali mislim da je sposobna i nista nije uradila da bi je se tjeralo i zvalo khurvom. Nam nije slao pare, igraci nisu htjeli da igraju a nema plate, eto to je jedini razlog. Ne znam samo kako ona ili Kasum mogu biti krivi. Pa eto ona se potrudila da nas izvadi iz ghovana. Nazvala Tana i nasla i ovog novog Amerikanca. Kako losi ljudi uvijek traze pogresne korake da sto prije naparćdnu sve sto valja. Brukaaa
Zato što za 80% ljudi temeljni razlozi tjeranja Sabrine leže u decembru 2019. godine, a gubitak titule je samo okidač.
@amca toliko su nesposobni da marku nisu uspjeli donijeti klubu, sve samo rasipanje para i čekanje novih uplata iz vijetnama. Ni to im čovjek ne bi ni prigovorio da se nisu bavili kriminalnim radnjama u saradnji sa vicom&co, dopustili su da nam se desi nemoguće, nezamislivo i tu se sva priča završava, komplet administracija je morala letjeti, nema tu nikakvog pametovanja, milijardu je razloga, neću se ponavljati više.
@sarajevojebordo da da, samo nastavi tako, dobro ti ide
Ne damo vam da uništite sve!