La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta kaze sad tic tac majmun 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Felixians4
- Kontakt:
Barselona i Atletiko pregovaraju, Simeone jedva čeka
Čekala se transfer bomba u Real Madridu u vidu Kilijana Mbapea, a realnije da bombe puknu u Atletiko Madridu i Barseloni!
Jorgandžije nisu uspele da dovedu Dušana Vlahovića, Katalonci ipak nisu krenuli po Edinsona Kavanija, a probleme u napadu bi mogli da reše trampom:
Žoao Feliks za Antoana Grizmana!
Superagent Žorž Mendeš je preuzeo taj posao na sebe i pokušava da ga završi do ponoći. Barsa je sinoć pitala Atletiko za pozajmicu Feliksa ali je dobila negativan odgovor. Ali danas se priča ponovo otvorila kada je Mendeš ubedio Katalonce da ponude Grizmana u direktnu trampu za Feliksa. Inače, niko iz kluba nije konsultovao Grizmana oko ovog poteza ali se pretpostavlja da Francuz neće odbiti povratak u Madrid, s obzirom da mu je Kamp Nou zviždao na prethodnoj utakmici.
U Atleltiku su na početku bili iznenađeni predlogom Katalonaca, a onda je Dijego Simeone dao zeleno svetlo. On želi Grizmana i nema ništa protiv da se reši Feliksa od kojeg nije dobio skoro ništa. Problem je na početku predstavljao predsednik Enrike Serezo. On je na početku odbio opociju trampe jer je Feliks mlađi i vredniji na fudbalskom tržištu ali ga je Simeone ubedio da ne odbacuje ponudu i da otvori pregovore.
Trenutno su dva kluba na otvorenoj liniji i pregovaraju. To je sve od poznatih detalja za sada.
Čekala se transfer bomba u Real Madridu u vidu Kilijana Mbapea, a realnije da bombe puknu u Atletiko Madridu i Barseloni!
Jorgandžije nisu uspele da dovedu Dušana Vlahovića, Katalonci ipak nisu krenuli po Edinsona Kavanija, a probleme u napadu bi mogli da reše trampom:
Žoao Feliks za Antoana Grizmana!
Superagent Žorž Mendeš je preuzeo taj posao na sebe i pokušava da ga završi do ponoći. Barsa je sinoć pitala Atletiko za pozajmicu Feliksa ali je dobila negativan odgovor. Ali danas se priča ponovo otvorila kada je Mendeš ubedio Katalonce da ponude Grizmana u direktnu trampu za Feliksa. Inače, niko iz kluba nije konsultovao Grizmana oko ovog poteza ali se pretpostavlja da Francuz neće odbiti povratak u Madrid, s obzirom da mu je Kamp Nou zviždao na prethodnoj utakmici.
U Atleltiku su na početku bili iznenađeni predlogom Katalonaca, a onda je Dijego Simeone dao zeleno svetlo. On želi Grizmana i nema ništa protiv da se reši Feliksa od kojeg nije dobio skoro ništa. Problem je na početku predstavljao predsednik Enrike Serezo. On je na početku odbio opociju trampe jer je Feliks mlađi i vredniji na fudbalskom tržištu ali ga je Simeone ubedio da ne odbacuje ponudu i da otvori pregovore.
Trenutno su dva kluba na otvorenoj liniji i pregovaraju. To je sve od poznatih detalja za sada.
Nisam pratio zadnja tri sata, jel došao Mbappe?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Nasser hladno odbio 200M, kakav gazda. Svemirski Pero hahah yeve ga ovaj kako stigne
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
E čuj Luk de Jong 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ova Barsa ne uci na greskama. Prosle godine Zubonja, sad ovaj. Opet titula za Chola...
- f0rest1946
- Kontakt:
Bas ga yebe ha ha ha a u januaru moze potpisati s Realom vec za 0e
Ovo je i lose za reputaciju kluba, koji ce super star potpisati za P$G kad zna da ga nikad nece pustiti iz kluba iako on ima zelju da ide iz njeg.
Jbt kakvi sve raspadi idu u Real i Barcu. Cuj Camavinga
Hazard propade, Vinicius im fola neki igra, Ramosa i Varanea pustise.
Ovamo Destovi neki Aguero za starackog doma, Coutinho se raspada, Dembele bolnica non stop. Zato igra sve kloc do kloca.
Niko vise ne zeli u Real ili Barcu definitivno. Kako se uvede VAR ne zna se ko se vise raspada. Atletiko to sve fino koristi ako otmu Grizlija opet titula 100%.

Niko vise ne zeli u Real ili Barcu definitivno. Kako se uvede VAR ne zna se ko se vise raspada. Atletiko to sve fino koristi ako otmu Grizlija opet titula 100%.
- Felixians4
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Bolestan si glupane.Dimitrov je napisao/la: ↑31 avg 2021, 21:30Jbt kakvi sve raspadi idu u Real i Barcu. Cuj CamavingaHazard propade, Vinicius im fola neki igra, Ramosa i Varanea pustise.
Ovamo Destovi neki Aguero za starackog doma, Coutinho se raspada, Dembele bolnica non stop. Zato igra sve kloc do kloca.
Lizi ga Foresteeef0rest1946 je napisao/la: ↑31 avg 2021, 21:47Bolestan si glupane.Dimitrov je napisao/la: ↑31 avg 2021, 21:30Jbt kakvi sve raspadi idu u Real i Barcu. Cuj CamavingaHazard propade, Vinicius im fola neki igra, Ramosa i Varanea pustise.
Ovo što je Real uradio oko Camavinge je dobar posao jer su promašaj u vidu Odegaarda uvalili Arsenalu za 35 mil i maltene za isti novac doveli Camavingu ako se pokaže dobro i jest ako ne opet ga nekom mogu utopiti.
Nasser spasio Pereza bruke i sramote,ovako mu je ostavio mogućnost dovođenja Mbappea za 0 eura a ovih 220 mil koje su nudli mogu ostaviti za Haalanda.
Barcelona mi nije jasna ako samo dobro upratio daju Griezmanna na posudbu a uzimaju Luuka De Jonga jel' Koeman lud ili je Laporta još luđi.
Nasser spasio Pereza bruke i sramote,ovako mu je ostavio mogućnost dovođenja Mbappea za 0 eura a ovih 220 mil koje su nudli mogu ostaviti za Haalanda.
Barcelona mi nije jasna ako samo dobro upratio daju Griezmanna na posudbu a uzimaju Luuka De Jonga jel' Koeman lud ili je Laporta još luđi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kakav ba free transfer samo 220 miliona priznajem,pa nije Real kobasicarski klub
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Naravno da Real nikad ne može biti poput Bayerna jer na računu bavarskog gigatna stoji dug 0 i u kasi preko 250 mil za ne daj Bože a ukoliko zafali keša uvijek su tu Adidas i Audi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
40M ce dobit za Griezmanna jao
Ocito je kresanje placa potrebnije vise od icega
Ocito je kresanje placa potrebnije vise od icega
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Atletico ima jaci roster od Reala i Barcelone, mozda vec drugu sezonu zaredom
Da mi je to neko pricao prije 10-15 godina
Mada odavno vise nisu "underdog", ali sada se vec moze reci da ako ne osvoje ligu to se moze nazvati neuspjehom
Da mi je to neko pricao prije 10-15 godina

Mada odavno vise nisu "underdog", ali sada se vec moze reci da ako ne osvoje ligu to se moze nazvati neuspjehom
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 31 avg 2021, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Sarmice blago receno me ne interesuje.
Suarez,Cunha,Felix,Griezmman,Lemar,Correa,Llorente,Carasco,De Paul...ne postoji veci nesrazmjer izmedju fudbalske filozofije jednog trenera i ofanzivnog potencijala ekipe koju vodi.
Suarez,Cunha,Felix,Griezmman,Lemar,Correa,Llorente,Carasco,De Paul...ne postoji veci nesrazmjer izmedju fudbalske filozofije jednog trenera i ofanzivnog potencijala ekipe koju vodi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ko bi rekao da ce El Madrileño biti vazniji i atraktivniji od El Clasica.
Lenglet, Braithwaite, Luuk de Jong. Matere mi ekipa ko Valladolid 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.