Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- AshburtonG
- Kontakt:
Taj lik, onaj isto neki iz Srbije(terzic, prezime mu je uglavnom neko) i omerovca(inace seljak iz kalesije, prevarantska porodica) su najveci debilizam koji se trenutno na internetu moze naci, barem sto se Balkana tice.
Ja kad vidim zensko kad postavi tako neku emotivnu glupost, a proslo kroz nju kao kroz Jasminu Humackic, odmah brisem iz prijatelja. To i kad uhvatim rijetke ljude u raji da komentiraju pozitivno Pezicu i slicnim intelektualnim amebama.
Sto je najgore to uopste nije nikakvo pisanje vrijedno paznje ni stilski ni sadrzajno. Samo predstavi zensko bice kao nesto ugrozeno, povrijedjeno ili ga glorifikuj na neki supstilan nacin u par rijeci i eto ga magic whisperer si.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"Neki ljudi te prođu. Jučer su ti bili važni, međutim, ne i danas. Sami su krivi".
"Žena će uraditi sve za tebe, ali ima jedan uslov. Moraš i ti za nju."
"Muškarac koji nije ženskaroš. Muškarac koji voli jednu. To je muškarac."

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la: ↑31 avg 2021, 21:34"Neki ljudi te prođu. Jučer su ti bili važni, međutim, ne i danas. Sami su krivi".
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
E bravo to je toOtelo je napisao/la: ↑31 avg 2021, 21:34"Neki ljudi te prođu. Jučer su ti bili važni, međutim, ne i danas. Sami su krivi".
![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Milja u koverti. Niko ne može s vama.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja se sluzim tim citatima. Magic Whisperer doktor za zene bas kao i ja. ❤ Koliko zene padaju na pricu to nije realno. Pogotovo one povrijedjene, kada traze rame za plakanje, tu volim da uletim i da iskoristim sve to.Otelo je napisao/la: ↑31 avg 2021, 21:34"Neki ljudi te prođu. Jučer su ti bili važni, međutim, ne i danas. Sami su krivi".
![]()
-
- Kontakt:
evo još samo tačno sedmica do Ćamilinog rođendana
edit: ko je taj?
edit: ko je taj?

-
- Kontakt:
glasajte za Ćamilu na balkan-handball.com (nije za ovu temu i ovo je reklama ali nek se nađe ovdje)
Pola godine dok ih raja ne devastira
- Shategabri
- Kontakt:
Onaj drveni duplak je bio najjači

U onom drugom vagonu niko nikad nije imao karte, reva samo poviri na vrata i nalevo krug

A hladno bilo ko da se voziš na otvorenom

Koševo Zapad
ovo je pitanje i do zfbih da nisu sposobni na svojim stranicama sa svojim ljudima sacuvati voz i umjesto sad odmah da skinu grafit on ce stajati godinu dana kao poziv drugim debilima da dodatno ga šaraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.