Eustahije brzic i japanska buba?jolicnikola je napisao/la: ↑22 avg 2021, 03:59a jel se neko sjeća onog crtića: sajonara, japanska buba
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Sabahajrosu ljudima i momcima.
-
- Kontakt:
tako jeMurga je napisao/la: ↑31 avg 2021, 05:26Eustahije brzic i japanska buba?jolicnikola je napisao/la: ↑22 avg 2021, 03:59a jel se neko sjeća onog crtića: sajonara, japanska buba
Laku noc, blago ljudima koji ne znaju za trecu smjenu.
Prvi put ikad da me natjerao da malo jecam od smijeha.Arvid je napisao/la: ↑27 avg 2021, 19:06jolicnikola je napisao/la: ↑27 avg 2021, 19:02kad ovako zahladi, a kraj avgusta je, znaš da je decembar sve bliže, a i za 10-ak dana je Ćamilin rođendan![]()

Gdje onaj Neutral da malo depresije forumašima ubaci u kosti, poceo sam okolo sebe svima govoriti još sedmica i zatvaraju nas 'ebu mi majku svi redom.

-
- Kontakt:
ja se decembru radujem zato što tad igraju kraljice šoka i Ćamila i idu u borbu za novu medalju abd90minut je napisao/la: ↑31 avg 2021, 06:46Prvi put ikad da me natjerao da malo jecam od smijeha.Arvid je napisao/la: ↑27 avg 2021, 19:06jolicnikola je napisao/la: ↑27 avg 2021, 19:02kad ovako zahladi, a kraj avgusta je, znaš da je decembar sve bliže, a i za 10-ak dana je Ćamilin rođendan![]()
![]()
Gdje onaj Neutral da malo depresije forumašima ubaci u kosti, poceo sam okolo sebe svima govoriti još sedmica i zatvaraju nas 'ebu mi majku svi redom.![]()
Ima diabola gdje god se okreneš
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
da čujem koje su vam najbolje epizode Bitange i princeze (jel možete neku izdvojiti i koju?)?
Karate na ratejolicnikola je napisao/la: ↑31 avg 2021, 09:03da čujem koje su vam najbolje epizode Bitange i princeze (jel možete neku izdvojiti i koju?)?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Noć stand up komedije u pubu,jolicnikola je napisao/la: ↑31 avg 2021, 09:03da čujem koje su vam najbolje epizode Bitange i princeze (jel možete neku izdvojiti i koju?)?
bomba u knjižari,
onaj lovac kad dođe da mu naprave reklamu za krivolov,
kad Robi nađe onu koja mu govori rezultate Finske lige a ona uzima pare,
epizoda 'rakija me bacila na dno' kad Lucija osvane na bilbordu,
eto

i da, nenadjebiva Robi kao fudbalski menadžer

Zadnja izmjena: Jackk, dana/u 31 avg 2021, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Teško odabrati samo jednu. Dan danas puštam redom i svaki put se oduševim genijalnosti serije. Skoro pa ne moguće je naći na netu zabranjenu epizodu. Ako ko ima neka je postavijolicnikola je napisao/la: ↑31 avg 2021, 09:03da čujem koje su vam najbolje epizode Bitange i princeze (jel možete neku izdvojiti i koju?)?

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
A karika koja nedostaje? Ja sam Robi iz Zagreba, diplomirani znalacJackk je napisao/la: ↑31 avg 2021, 10:41Noć stand up komedije u pubu,jolicnikola je napisao/la: ↑31 avg 2021, 09:03da čujem koje su vam najbolje epizode Bitange i princeze (jel možete neku izdvojiti i koju?)?
bomba u knjižari,
eto
i da, nenadjebiva Robi kao fudbalski menadžer![]()

VGS je napisao/la: ↑31 avg 2021, 10:55A karika koja nedostaje? Ja sam Robi iz Zagreba, diplomirani znalacJackk je napisao/la: ↑31 avg 2021, 10:41Noć stand up komedije u pubu,jolicnikola je napisao/la: ↑31 avg 2021, 09:03da čujem koje su vam najbolje epizode Bitange i princeze (jel možete neku izdvojiti i koju?)?
bomba u knjižari,
eto
![]()
A dobro to je klasika, svi su je gledali

Kad kaže onom talentu iz Čemehovca 'Okej, Abramovič ima Drogbu ali svjestan je on da mu treba jedna prava špica'

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Najjace kad nabada jezike sa Mourinhom, Capellom i AbramovicemJackk je napisao/la: ↑31 avg 2021, 10:58VGS je napisao/la: ↑31 avg 2021, 10:55A karika koja nedostaje? Ja sam Robi iz Zagreba, diplomirani znalacJackk je napisao/la: ↑31 avg 2021, 10:41
Noć stand up komedije u pubu,
bomba u knjižari,
eto
![]()
A dobro to je klasika, svi su je gledali![]()
Kad kaže onom talentu iz Čemehovca 'Okej, Abramovič ima Drogbu ali svjestan je on da mu treba jedna prava špica'![]()

22:20

A tek kad gazda naslika historiju hrvatske na zidovima

Pfizer ovakav-onakav, a Pfizer proizvodi najbolji proizvod na tržištu, 2,80KM, Xanax. Approved by Maršal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.