Neki nikako da nauce da se farmeri ne trebaju dovoditi. Mislim da ce nakon Sanchoa ipak tome doci kraj.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 20:33naletih na podatak da je Liverpool platio 75 miliona funti Leipzigu za Naby Keitu, gore bacanje para nego transferi Whitea i Grealisha![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 20:33naletih na podatak da je Liverpool platio 75 miliona funti Leipzigu za Naby Keitu, gore bacanje para nego transferi Kepe i Grealisha![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Chapman1886
- Kontakt:
Slažem se keita da je šta valjo bajern mi ga doveo za 4 milijona a tijaga kanturinu nebi ni puštali.jasno je, ko god je i gdje goJustin je napisao/la: ↑30 avg 2021, 20:36Neki nikako da nauce da se farmeri ne trebaju dovoditi. Mislim da ce nakon Sanchoa ipak tome doci kraj.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 20:33naletih na podatak da je Liverpool platio 75 miliona funti Leipzigu za Naby Keitu, gore bacanje para nego transferi Whitea i Grealisha![]()
Samo Sloboda | COYG
- akisarajevo92
- Kontakt:
ova dvojica su bar Englezi, pa da i razumijes sto su ih preplatili, ali 75 miliona funti i Keita u istoj recenici
gledajuci kviz na YT sam naletio na taj podatak

gledajuci kviz na YT sam naletio na taj podatak

Don't believe the hype.
Ode James, uzeo je Mancho dobru lovu.
Rasprodaja Lingard, Martial, Jones...
Rasprodaja Lingard, Martial, Jones...
Keita nije kosta 75 milki, bilo.negdje oko 50 max
Da ha je Bayern kupovao, koštao bi 13 miliona+bonusi 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
I kaže nisu povlašten klub, PL krši pravila zbog njih.

According to reports, Cristiano Ronaldo is set to be given the number 7 shirt at Manchester United.
Edinson Cavani will take Dan James' number 21 shirt.
To je Man United, to je CR7.
Meni bi bilo glupo gledat Ronalda sa nekim drugim brojem.
Pa i ovo je vrsta pravila da PL(ako zeli) moze dati broj igracu po zahtjevu kluba.
Danas je to Mancho, sutra ce to biti neki drugi klub.
Meni bi bilo glupo gledat Ronalda sa nekim drugim brojem.
Pa i ovo je vrsta pravila da PL(ako zeli) moze dati broj igracu po zahtjevu kluba.
Danas je to Mancho, sutra ce to biti neki drugi klub.
- Chapman1886
- Kontakt:
GOATu treba omogućiti sve što poželi.mislio sam da city rutinski uzima titulu ali kada imaš GOAT7 GOAT7 GOAT7 u ekipi pobjednički mentalitet dostiže plafon..
Samo Sloboda | COYG
Nesto slicno sto je dosegao JuveChapman1886 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 22:20GOATu treba omogućiti sve što poželi.mislio sam da city rutinski uzima titulu ali kada imaš GOAT7 GOAT7 GOAT7 u ekipi pobjednički mentalitet dostiže plafon..

Al realno svi bi gujce dali da im Rona zaigra u timu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
Juventus je smeće pogledaj im sastav,goat ih je vuko kolko je mogao eno sad gube od drugoligaša..topnik1 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 22:25Nesto slicno sto je dosegao JuveChapman1886 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 22:20GOATu treba omogućiti sve što poželi.mislio sam da city rutinski uzima titulu ali kada imaš GOAT7 GOAT7 GOAT7 u ekipi pobjednički mentalitet dostiže plafon..
Al realno svi bi gujce dali da im Rona zaigra u timu![]()
Goat doprinosi prije svega marketingu,znaju ti i u rukovodstvu lige i svakako da će mu pružiti sve što treba.. Benigan je zahtijev svakako, nikome zlo ne čini da se plače ovoliko. Biće uživanje gledati najvećeg u najvećoj ligi.
Samo Sloboda | COYG
Ma ronald je samo htio otici bilo gdje van italije, da ga je ajax pozvo otiso bi, toliko beznadezan je bio , vidi se i po svim ovim pricama nakon svega!
CPOJ
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Jao, kakav show će biti treća sezona All or Nothing-a. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Jedva čekam da vidim ovog Odsona Edouarda u PL.
20 miliona je razumna cijena, ne vrijedi više do toga.
20 miliona je razumna cijena, ne vrijedi više do toga.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
To onaj sto smo ga mi ganjali iz Celtica?
Znam samo da ga je Seamen prizivao

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Neves ili Traore u Tottenham, moguce, lajkam ko god dodje 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.