RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Dilaver je presmiješan igrač. Nadam se da je Marko naš novi igrač.
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 17 sep 2021, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Obradović je za Dilavera Lewandowski.
Provjereno, nema ništa od Dilavera
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Nema nista ni od Obradovica, a vrlo vjerovatno ni nekog treceg, barem do zimske pauze
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Sto bi kupovali kvalitetnog napadaca i izdvojili vise para za platu kad imamo supertalentovanog zubanovica 

- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Kako smo škrti jbt... pocet ce nas svi zaobilazit u sirokom luku, svako petnaesti igrac s kojim se pregovara i dodje, vecinom neke trece opcije tipa Deje i KAcavende
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 17 sep 2021, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja koliko vidim, cak nas i Nedo yebeni Turkovic, koji nas voli ko mater ludu kcer, hvali kako smo stabilni i kako je fino s nama raditi, jer igraci nemaju problemaHasicuVratiSe je napisao/la: ↑30 avg 2021, 21:10Kako smo škrti jbt... pocet ce nas svi zaobilazit u sirokom luku, svako petnaesti igrac s kojim se pregovara i dodje, vecinom neke trece opcije tipa Deje i KAcavende
OK, kesa se moze otvoriti i hoce kad-tad, ali bitno je da smo sa svim igracima nacisto i da vec dugo, dugo niko od nasih igraca nije trazio spas u Đide u sindikatu.
A vjerovao ili ne, Dejo je imao medju najboljim, ako ne i najbolje uslove u klubu, za bh standarde vrlo vrlo dobre.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Najbolje bi bilo da platimo 2-3 obećavajuća igrača i damo im plate visoke da nam izgori svlačionica
a da oni nama za uzvrat vrate 4 gola u sezoni.
Ja sam sretan sa našom ekipom i upravom. Evropski Velež je proces. Doduše i nestrpljivost je ok
dok nije destruktivna.

Ja sam sretan sa našom ekipom i upravom. Evropski Velež je proces. Doduše i nestrpljivost je ok

e onda ih nije zasluzio ni pod raznokillafrommanilla je napisao/la: ↑30 avg 2021, 21:48Ja koliko vidim, cak nas i Nedo yebeni Turkovic, koji nas voli ko mater ludu kcer, hvali kako smo stabilni i kako je fino s nama raditi, jer igraci nemaju problemaHasicuVratiSe je napisao/la: ↑30 avg 2021, 21:10Kako smo škrti jbt... pocet ce nas svi zaobilazit u sirokom luku, svako petnaesti igrac s kojim se pregovara i dodje, vecinom neke trece opcije tipa Deje i KAcavende
OK, kesa se moze otvoriti i hoce kad-tad, ali bitno je da smo sa svim igracima nacisto i da vec dugo, dugo niko od nasih igraca nije trazio spas u Đide u sindikatu.
A vjerovao ili ne, Dejo je imao medju najboljim, ako ne i najbolje uslove u klubu, za bh standarde vrlo vrlo dobre.
napadac koji zabijava svaku petu utakmicu je talasika teska.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Slazem se sa ovim, jos bi samo dodo jedno pravite racun bez krcmarara dejo jos u mostru vcrs bio na veceri tako da dok ne bude sluzbeno onda mozemo pista o zamjeni njegovojBabke je napisao/la: ↑30 avg 2021, 22:11Najbolje bi bilo da platimo 2-3 obećavajuća igrača i damo im plate visoke da nam izgori svlačionicaa da oni nama za uzvrat vrate 4 gola u sezoni.
Ja sam sretan sa našom ekipom i upravom. Evropski Velež je proces. Doduše i nestrpljivost je okdok nije destruktivna.
-
- Kontakt:
Zavrseno je sve zvanicno, ide u DomzaleMostarac45 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 22:17Slazem se sa ovim, jos bi samo dodo jedno pravite racun bez krcmarara dejo jos u mostru vcrs bio na veceri tako da dok ne bude sluzbeno onda mozemo pista o zamjeni njegovojBabke je napisao/la: ↑30 avg 2021, 22:11Najbolje bi bilo da platimo 2-3 obećavajuća igrača i damo im plate visoke da nam izgori svlačionicaa da oni nama za uzvrat vrate 4 gola u sezoni.
Ja sam sretan sa našom ekipom i upravom. Evropski Velež je proces. Doduše i nestrpljivost je okdok nije destruktivna.
-
- Kontakt:
Jel poznata cifra koju cemo dobit za njegaMostarskiSin je napisao/la: ↑30 avg 2021, 22:45Zavrseno je sve zvanicno, ide u DomzaleMostarac45 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 22:17Slazem se sa ovim, jos bi samo dodo jedno pravite racun bez krcmarara dejo jos u mostru vcrs bio na veceri tako da dok ne bude sluzbeno onda mozemo pista o zamjeni njegovojBabke je napisao/la: ↑30 avg 2021, 22:11Najbolje bi bilo da platimo 2-3 obećavajuća igrača i damo im plate visoke da nam izgori svlačionicaa da oni nama za uzvrat vrate 4 gola u sezoni.
Ma ja iće ti to Zaimović Zubanović na guranje da postanu klasični špicevi i možda Cvijanović tri panja. Već vidim feđu kako izjavljiva da je izostala realizacija. Sa ovakvim škrtarenjem Velež neće titule vidjeti da jos 100 godina postoji a Bogami ni kupa, da se nema pa haj, ali ako se ikad ima onda se sada ima. Fudbalska želja i navijačka mi je da za 50 godina Velež ima više titula od Svinjskog, ali Bogzna neće se to dogoditi. Jer nemamo taj mentalitet superiornosti.
-
- Kontakt:
Haj bolje mi cviku gledat na spicu jer sto zna je puknut loptu dobro, nego kako neuspjesno igra po strani mozda ga ti vrati u formu od prosle sezone1981ultra je napisao/la: ↑30 avg 2021, 23:58Ma ja iće ti to Zaimović Zubanović na guranje da postanu klasični špicevi i možda Cvijanović tri panja. Već vidim feđu kako izjavljiva da je izostala realizacija. Sa ovakvim škrtarenjem Velež neće titule vidjeti da jos 100 godina postoji a Bogami ni kupa, da se nema pa haj, ali ako se ikad ima onda se sada ima. Fudbalska želja i navijačka mi je da za 50 godina Velež ima više titula od Svinjskog, ali Bogzna neće se to dogoditi. Jer nemamo taj mentalitet superiornosti.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Ne kontam pricu o svlacionici, ne moze istu platu imat Radovac i recimo Dario nikako, stabilni smo mi i placamo na vrijeme, ali nije da nemamo para, posebno sada nakon Evrope, liga je nikad losija i zaista je velika prilika da 100 godina docekamo sa titulom. Rijesis se igraca koji su visak i mozes dovest stopera i spica. Pa zamislite da imamo Krpica gore, dao bi 30 komada ko Fajic u federalci ....ali kvalitet moras da platis
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Da li neko upravi moze prenijeti ovu jednostavnu mudrost pobogu ste braco
Ono sto investiras vratit ce ti se u fudbalu, pogotovo u premijer ligi BiH, jer ovdje samo nekolika kvalitetna pojacanja i eto ti evrope i para.
Zar sad nisu okusili cari evrope i vise od 2 miliona km zaradne od evrope
Vidis ostale timove svi nesto dovode, sarajevo i zrinjski i tuzla su doveli pofino igraca samo Velez traljavo do bola ima transfer politiku
ne budu li doveli napadaca ako Georgijevic stvarno ode...onda definitivno treba angazovat nekoga sa kontaktima sa menadzerima da radi u klubu.
sreca nasa pa je cijeli tim na okupu, nije dozivio nikakve velike promjene od prosle sezone i to je veliko pojacanje Veleza, i nadam se da ce Salcin i Peco doprinijeti barem da se dokopamo evrope ako ne bude titula.

Ono sto investiras vratit ce ti se u fudbalu, pogotovo u premijer ligi BiH, jer ovdje samo nekolika kvalitetna pojacanja i eto ti evrope i para.
Zar sad nisu okusili cari evrope i vise od 2 miliona km zaradne od evrope
Vidis ostale timove svi nesto dovode, sarajevo i zrinjski i tuzla su doveli pofino igraca samo Velez traljavo do bola ima transfer politiku
ne budu li doveli napadaca ako Georgijevic stvarno ode...onda definitivno treba angazovat nekoga sa kontaktima sa menadzerima da radi u klubu.
sreca nasa pa je cijeli tim na okupu, nije dozivio nikakve velike promjene od prosle sezone i to je veliko pojacanje Veleza, i nadam se da ce Salcin i Peco doprinijeti barem da se dokopamo evrope ako ne bude titula.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Na forumu sve vrhunski stručnjaci sa kontinentalnim licencama.
Imate previše primjera prethodnih sezona gdje su finansijski stabilni klubovi nemilice trošili na zvučna pojačanja pa na kraju završili bez ikakvog uspjeha sa dugovima.
Velež je sa igračima iz federalne lige igrao atomski fudbal i izborio Evropu. Feđa je Ovčinu preporodio sa postavljanjem na bekovsku poziciju, zašto mu ne vjerovati ako smatra da mu ne treba dodatni napadač? Možda ima neku ideju sa postojećim igračima. A možda mu i ne treba klasični špic igrač. Eno Man City pokazuje sa F. Torresom, koji je inače krilni napadač, da u ekipi ne mora postojati klasični kormilar da bi se igrao dobar i moderan fudbal.
Ubjeđenja sam da je važnije imati agresivan i taktički uigran tim odbilo kakvih kvalitetnih pojedinaca. Ako će neka mega zvijezda narušiti atmosferu sa prejakom platom ili ponašanjem, radije potpisujem da Cvija i Brando lutaju u napadu.
Malo više strpljenja i povjerenja ne bi loše bilo.
Forzza Velež
Imate previše primjera prethodnih sezona gdje su finansijski stabilni klubovi nemilice trošili na zvučna pojačanja pa na kraju završili bez ikakvog uspjeha sa dugovima.
Velež je sa igračima iz federalne lige igrao atomski fudbal i izborio Evropu. Feđa je Ovčinu preporodio sa postavljanjem na bekovsku poziciju, zašto mu ne vjerovati ako smatra da mu ne treba dodatni napadač? Možda ima neku ideju sa postojećim igračima. A možda mu i ne treba klasični špic igrač. Eno Man City pokazuje sa F. Torresom, koji je inače krilni napadač, da u ekipi ne mora postojati klasični kormilar da bi se igrao dobar i moderan fudbal.
Ubjeđenja sam da je važnije imati agresivan i taktički uigran tim odbilo kakvih kvalitetnih pojedinaca. Ako će neka mega zvijezda narušiti atmosferu sa prejakom platom ili ponašanjem, radije potpisujem da Cvija i Brando lutaju u napadu.
Malo više strpljenja i povjerenja ne bi loše bilo.
Forzza Velež

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.