HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Hoću da kažem da je problem u radu sa omladinskim kategorijama, gore je neko spomenuo Diaru, ma taj tip ti sada igra u Partizanu B.G. ali realno to ti je kramp od igrača i ko zna kojim kanalima je taj došao ovamo da igra fudbal, a u svojoj zemlji bio je moler, a neki klinci su sjedili na klupi i propadali zato što je on morao da igra, a generalno fudbal nam je zbog toga u totalnom kolapsu, pa jedne godine Zrinjski je od Partizana dobio 11 ili 12 komada u pretkvalifikacijama.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
i opet izbacio partizana.VB 1987 je napisao/la:Hoću da kažem da je problem u radu sa omladinskim kategorijama, gore je neko spomenuo Diaru, ma taj tip ti sada igra u Partizanu B.G. ali realno to ti je kramp od igrača i ko zna kojim kanalima je taj došao ovamo da igra fudbal, a u svojoj zemlji bio je moler, a neki klinci su sjedili na klupi i propadali zato što je on morao da igra, a generalno fudbal nam je zbog toga u totalnom kolapsu, pa jedne godine Zrinjski je od Partizana dobio 11 ili 12 komada u pretkvalifikacijama.

Nego u sutra u emisji dobar,loš,zao na oscar c će bit gost Dragan Jović,a tema su Zrinjski,ova sezona i Ultrasi.
emisija u 21:00
Eagles je napisao/la:i opet izbacio partizana.VB 1987 je napisao/la:Hoću da kažem da je problem u radu sa omladinskim kategorijama, gore je neko spomenuo Diaru, ma taj tip ti sada igra u Partizanu B.G. ali realno to ti je kramp od igrača i ko zna kojim kanalima je taj došao ovamo da igra fudbal, a u svojoj zemlji bio je moler, a neki klinci su sjedili na klupi i propadali zato što je on morao da igra, a generalno fudbal nam je zbog toga u totalnom kolapsu, pa jedne godine Zrinjski je od Partizana dobio 11 ili 12 komada u pretkvalifikacijama.![]()
Nego u sutra u emisji dobar,loš,zao na oscar c će bit gost Dragan Jović,a tema su Zrinjski,ova sezona i Ultrasi.
emisija u 21:00
Sto bi rekli kod nas "cega se pametan stidi time se budala ponosi.Svi vrlo dobro znamo zbog cega ste vi prosli dalje.A znamo i kako ste bili razvaljeni i na terenu i na tribinama.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Na terenu smo razvaljeni što jest jest,al na tribina nije bilo međusobnog sukoba Grobara i Ultrasa,bilo je gađanja raznim predmetima,ali A.C.A.B. je bio između ovih navijačkih skupina.
I ne seri više dosadan si pravo!!!
danas cujem Ban svira, baloni, hladna piva, avioni, dobra ideja za proslavu. uzivaj eagles
Diara krampa od igraca???
A **** ga ne mora se fasovat da budes navijacki razvaljen...
Kako ja znam Grobara je bilo oko 1000 u Mostaru a ovdje je sjever prazan...
http://www.youtube.com/watch?v=5vrEx0mfNM4

Kako ja znam Grobara je bilo oko 1000 u Mostaru a ovdje je sjever prazan...

- Komunikacija
- Kontakt:
Proslava ce biti super,to BiH i treba kad se samo sjetim proslave prije 4 godine ,pa proslave Hordi kad je Sarajevo osvojilo,pune ulice sto znaci samo jedno da ljudi tu zive za nogomet a ne lani Modrica,okupila se uza rodbina preminulog Jelica i izrezali tortu te popili po jednu zestu onako da se nazdravi...**** ti to...
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Ma to ti je nesposobnost uprave,Diarra im ne valja,a u Partizanu za njega traže milione.GoRaN je napisao/la:Diara krampa od igraca???![]()
Kako ja znam Grobara je bilo oko 1000 u Mostaru a ovdje je sjever prazan...![]()
Otišlo je nešto Ultrasa u Bg,međutim,vraćeni su sa srpske granice.
GoRaN je napisao/la:Diara krampa od igraca???![]()
Kako ja znam Grobara je bilo oko 1000 u Mostaru a ovdje je sjever prazan...![]()
Čudo klip, ali ja mislim važno je ko je prošao a ne kako i zašto. Koga briga i da su ih dobili 100:0 kada je Zrinjski prošao. Džabe navijači i sve kada su huligani i kontaju face, ye jesu face, radi njih ispašta uprava Partizana.

Da otišlo ih je nekoliko al privatno isto tako iznesi i pravi razlog da nije bilo prave organizacije prijevoza jer se nije znalo do zadnjeg trena očeli se uopče odigrat utakmica u Beogradu.Nije više velika stvar otić na gostovanje u Beograd kao nekad mnogi moji, prijatelji su mislili ić...Eagles je napisao/la:Ma to ti je nesposobnost uprave,Diarra im ne valja,a u Partizanu za njega traže milione.GoRaN je napisao/la:Diara krampa od igraca???![]()
Otišlo je nešto Ultrasa u Bg,međutim,vraćeni su sa srpske granice.

Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
Ma poenta je da se otišlo,a što se nije stiglo na odredište,to nije do nas,splet okolnosti nas je zajebo jer bi sigurno gonili organizirano.
- Komunikacija
- Kontakt:
Istina,kakvi navijaci to su dusmani kluba,bolje jedan dedica koji dolazi na domacu utakmicu svake druge subote nego 1000 huligana na gostovanjima i Dinamovi i Partizanovi navijaci su odraz kulture na balkanu a i neprestalno dokazivanje tko ce izazvati veci nered je postalo dosadno,treba njima engleske zakone uvest,sjeti se te godine kad je Zrinjski prosao za zelenim stolom i one utakmice u Skopju protiv Rabotnickog i Nikole Marica i panike kad je onaj crnac izvodio aute svaka lopta na peterac a njemu Maricu se tresu ruke,nikad vise nece imat onaku sansu da uđu u prvo kolo nekog natjecanja,onaj Joldic u uzvratu hajvan napravi crveni bez veze i ostavi ekipu na cjedilu...cccc neka njega u Orasju tamo i pripada ,Iljinim cobanima.Rz88 je napisao/la:GoRaN je napisao/la:Diara krampa od igraca???![]()
Čudo klip, ali ja mislim važno je ko je prošao a ne kako i zašto. Koga briga i da su ih dobili 100:0 kada je Zrinjski prošao. Džabe navijači i sve kada su huligani i kontaju face, ye jesu face, radi njih ispašta uprava Partizana.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Ma Zrinjski je dosta napredovao u zadnjih nekoliko godina,a i Ultrasi,pogotovo ove sezone kada je na svakom gostovanju bio rekordan broj Ultrasa.Definitivno smo izašli iz provincijski okvira i stasali u ozbiljan klub i ozbiljnu navijačku skupinu,barem u BiH okvirima.NA utakmice dolaze navijači iz čitave Hercegovine,Hrvatske,Neuma,Kiseljaka,Žepča...
Velika četvorka je za sve nas ipak pojam.
Ja sam zadovoljan postignutim,a uvijek može i mora bolje.
Velika četvorka je za sve nas ipak pojam.
Ja sam zadovoljan postignutim,a uvijek može i mora bolje.
O tome i pišem, ideš li na utakmice radi svoje ekipe ili radi nečega da bi pričao curi i nekima bio sam na utakmici. lako je sa 1000 ljudi , hajde sam ako smiješ haha. Takav je u nas mentalitet, iskoristi priliku da nešto ludo uradiš kada je s tobom 1000 ljudi a kada bude samo 20 i kada se ide negdje onda se šuti lagano, i nema nekog dizanja nosa. Ma drug, briga mene boli za njih, neka samo Zrinjski osvoji što više bodova za BiH u LP i to je to. Zaslužili su titulu, Ultrasi napredovali daleko Pecara najbolja gostujuća utakmica, mislim na navijčki u BiH. Sve u svemu dobra sezona za vas.
Eagles je napisao/la:Na terenu smo razvaljeni što jest jest,al na tribina nije bilo međusobnog sukoba Grobara i Ultrasa,bilo je gađanja raznim predmetima,ali A.C.A.B. je bio između ovih navijačkih skupina.
Nema sta kultura na nivou.I jos boldira da svako vidi da se krkan.Bravoooooooo!!!!!!!!!!!!!!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
rz88
hoces reci da je npr bolje izdanje ultrasa na pecari od hordi na grbavici?
jes što jes,nismo slomili ni jednu stolicu..tu ste u prednosti 

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
ako je gradski derbi gostovanje onda jest 

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
Kad pogledaš da je 1000 Ultrasa došlo autima i štopanjem u Široki Brijeg to nije mala stvar.
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
roki... je napisao/la:rz88
Da, upravo tako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.