FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

hammers
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la hammers » 13 maj 2009, 19:18

Nista od toga djecaci :lol: :lol:

Diego je Juvetov 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 19:21

To ćemo još da vidimo. Ima još do Petka akoBogda vremena.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 13 maj 2009, 19:22

Spekulacije ... Nikome nevjerujem, vidjecemo sta ce se desiti i tacka ... A za Gourcuffa se ocito neslazemo ... Sto se tice ovog Schaars-a, neznam vala, najbolje ga poznaje Van Gal, jer iskreno nisam nikad cuo za njega, nit pratim Holandsku ligu, vidjecemo sta ce na kraju biti ... Joj kad vidim ovu listu na transfermarketu ko su im sve zelje ima nigdje veze igraca :D ... A Valencia je meni strasan igrac, ali njega trazi Mancester isto ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 19:27

Ma kakav crni transfermakt. Nikad i nije postojao interes za Antonia Valenciu, ko to izmisli živ on meni bio. Napisao sam mnogo puta kako to ide na transfermarktu, lijeno mi opet pisati.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 maj 2009, 19:36

Ma sve se to samo nagađa. Diego će možda igrati za Bayern, a možda i za Juventus. Italijanski mediji pišu da je sve dogovori sa Juventusom, a Njemački pišu da je sve dogovorio sa Bayernom. Vidjet ćemo gdje će preći. Nadam se da će od sljedeće sezone nositi dres Bayerna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 maj 2009, 20:33

evo van gaal presao u Bayern od naredne sezone ce voditi momcad bayerna
http://www.fcbayern.t-home.de/de/aktuel ... 6f41b47cfb
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 21:27

Diego neće u Bayern

Glavni razlog je da su Bayerna pravili mahnitim. Naime, diegov stari je bio u dogovoru sa Bayernom i sve je tu dogovorenom eđutim Bayxern saznao da je i drugi Diegov manager bio u Itali sa Juventusom. RUmmenige je izjavio da Bayern nije dječiji klub te da se ne može tako ponašati neozbiljno te da se povlače iz svega.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 13 maj 2009, 21:34

Prestanite kopirati tekstove, Diego ide u Bayern, ne ide u Bayern, potpisao za Juve, bla bla bla... Sacekajmo par dana i vidjeti cemo. Ja bih ga volio vidjeti u nasem dresu, prije svega zato sto bi bio extra pojacanje, a i njegovim odlaskom bundesliga gubi jednog od najboljih igraca, sto ne bi valjalo.
P.S.@rz88 Gdje si ovo procitao, evo gledam na bild.de, nema nista o tome.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 21:39

Ima na bildu.

Evo ti link, baš mi je žao ali šta češ može se i bez njega.

Der FC Bayern steigt aus den Verhandlungen um einen Wechsel von Werder-Star Diego aus.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ayern.html

coffa
Kontakt:

Post Postao/la coffa » 13 maj 2009, 23:04

Veliki pozz svim bavarcima ,slozio bih se s vecinom od vas,diego jes dobar igrac nema sta,al sad ako je odlucio da ode u juve nek ide,imat ce vremena da se kaje ;) .Bayern nije spao na to da zavisi od jednog igraca,on je uvijek bio jedan jak kolektiv i tako ce i ostat.A sad jedno konkretno pitanje:kako otjerat onog retarda s allianz arene (Lell) :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 23:11

Ma dobar je Lell kakav je po meni Van Bommel. On kapiten još došao Van Gaa, po meni homoseksualac što se tiče Holanđana. Samo njih voli i dovodi hehe. Sjećam se BArce i kada je on bio trener, dobar je bio kasniej opao i svi ga mrzili, doveo je Marka Overmarsa , mislim i sada je rekordan transfer u BArcu preko 40 mil eura, doveo Klajverta, Zendena, Franka de Bura i još mnogo njih. Haj ostaje da vidimo kakav će biti sa Bayernom, po meni je prosjećan trener. Znamo kakvi su igrači iz Holandije i trener. Kežman otišu u Chelsea obrukao se isto farfan koji će najvjerovatnije u PSV da se vrati a tamo zabijali po 40 golova. Trener fredi rutern koji je vodio Schalke isto ništa. Sada Luis Van Gaal da vodi Bayern ahh moram da vidim kako če to da ide. Ma ko gleda trenera, neka dovedu igrače, ne igra trener već igrać. Bommel će igrati u prvih 11 i to je već dovoljno sramotno. Tymoschuk je munja ne bude li on igrao neću gledati Bayerna.

Opet kažem hoću AKINFEEVAAAAAAAAAAAA :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 maj 2009, 08:10

Van Gaal je LP osvojio 95 u finalu porazen godinu fana kasnije,Kup Uefa osvojio 92,bio prvak spanije 98 i 99,o holandskim titulama sa Ajaxom ne treba ni pricati,donio titulu Az-u poslije mnogo godina,kako ce covjek sa ovakvim rezultatima biti prosjecan :?:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 maj 2009, 14:15

To je bilo prije novog stoljeća, Bayern je osvojio Lp 2001, Porto ga je osvojio, Monako bio u finalu a gdje su sada, nisu ovo stara vremena.

Van Gaal već najavio da hoće novoga golmana, također se špekuliše da žele klupu Reala odnosno Van Der Vaarta koji mi je posebno mrzak :mrgreen:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 14 maj 2009, 14:30

Rz88 je napisao/la:To je bilo prije novog stoljeća, Bayern je osvojio Lp 2001, Porto ga je osvojio, Monako bio u finalu a gdje su sada, nisu ovo stara vremena.

Van Gaal već najavio da hoće novoga golmana, također se špekuliše da žele klupu Reala odnosno Van Der Vaarta koji mi je posebno mrzak :mrgreen:
To da li ti je RVDV mrzak ili ne ipak trebas ostaviti nastranu, on bi zaista bio pravo pojacanje (po meni), jer igra slicno kao Diego, a Diega su izgubili, tako da...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 maj 2009, 14:35

Šteta što Diego neće u Bayern. Ali znate kako kažu:"Koga nema, bez njega se može." Svakako da je Bayern propustio dobrog igrača, a i da Bundesliga gubi još jednog dobrog igrača.

dise
Kontakt:

Post Postao/la dise » 14 maj 2009, 14:54

mislim da je vaart idealno rijesenje za bayern ... jos da je podolski ostao ... wow...
i trebaju im jos dav napadacai to je to ....van bomel je smece treba novi kapiten....

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 maj 2009, 15:08

Klose bi mogao u subotu poceti od prve minute, konacno. 8-)
Kako sam ja razumio sinoc Ahmetovica, u subotu ide kombinovani prenos Hoff-Bayern i Hannover-Wolfsburg.
Imam osjecaj da bi ova zavrsnica prvenstva mogla sliciti ovoj:
:lol:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 maj 2009, 15:17

Dobar će biti ovaj kombinovani prijenos. Pratit ćemo prva dva kluba Bundeslige. Što se tiče Klosea nadam se da će konačno početi od prve minute. Ove sezone se i nije baš naigrao.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 maj 2009, 15:18

PATRICK ANDERSONNNNNNNNNNNNNNNN

HAHAH, kad se samo sjetim mislim da držim svjetski rekord u skoku iz mjesta . kako sam skakao, da i ja sam čuo da će biti kombinovani prenos.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 14 maj 2009, 15:24

van gaal meni cudo trener dali zna neko koga bi htio dovesti od pojacanja,jedva cekam da vidim kako ce posloziti ekipu
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.