ako opet zajebu....mogli bi mi jedno 3-4 dana kampovati ispred opstine....rudarprijedor je napisao/la:Alkosi ima li nas,jos 3 dana do pocetka gradnje stadiona ako Bog da![]()
![]()
Uvijek sam za to...Vastecija_GSE je napisao/la:ako opet zajebu....mogli bi mi jedno 3-4 dana kampovati ispred opstine....rudarprijedor je napisao/la:Alkosi ima li nas,jos 3 dana do pocetka gradnje stadiona ako Bog da![]()
![]()
da da...jbt...radna akcija....hahagogineman je napisao/la:Nista, icemo opet pomagati kao kad su golove "popravljali"
Opaa...drago mi je to cutiFK Sarajevo je napisao/la:Citam da je Jusovic kod vas na probi.Vezni je igrac(mislim zadnji vezni) ima dobar pas,pregled igre,jak je u duelima,ima i tehniku itd.Inace ima 25 godina,igrao je u Podgrmecu,bio i kapiten,zatim presao u Jedinstvo iz Bihaca,odigrao polusezonu tamo,Biscani bili jako zadovoljni,ali ih je napustio,zato sto su mu ostali duzni novca.Drugu polusezonu igrao u Krajsniku iz Velike Kladuse,takodje bio dobar,2-3 utakmice je bio i igrac utakmice,ali onda Kladusani otpustaju sve igrace koji nisu iz Kladuse.Ponovo su ga poslije toga zvali iz Jedinstva,ali i iz Krajine Cazin i onda se povrijedi i morao pauzirati prvu polusezonu.Ako potpise,dobili ste pravo pojacanje.
Znaci ako on dolazi....ide neko od dvojice zadnjih veznih...kikic ili kovacevic....rudarprijedor je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Citam da je Jusovic kod vas na probi.Vezni je igrac(mislim zadnji vezni) ima dobar pas,pregled igre,jak je u duelima,ima i tehniku itd.Inace ima 25 godina,igrao je u Podgrmecu,bio i kapiten,zatim presao u Jedinstvo iz Bihaca,odigrao polusezonu tamo,Biscani bili jako zadovoljni,ali ih je napustio,zato sto su mu ostali duzni novca.Drugu polusezonu igrao u Krajsniku iz Velike Kladuse,takodje bio dobar,2-3 utakmice je bio i igrac utakmice,ali onda Kladusani otpustaju sve igrace koji nisu iz Kladuse.Ponovo su ga poslije toga zvali iz Jedinstva,ali i iz Krajine Cazin i onda se povrijedi i morao pauzirati prvu polusezonu.Ako potpise,dobili ste pravo pojacanje.
Oni navedeni su dobili papire...sad , ko je ostao a ko otisao ce se tek vidjeti....Jefta je na probi , a za Staku nista ne znam....njemu je istekao ugovor....tako da cemo vidjeti.rudarprijedor je napisao/la:Radovi su trebali poceti danas,ali evo i ovaj snijeg vjerovatno utice na to....Pojacanja su od zvucnijih imena samo Djoric,ali ima tu jos momaka koji su na probi, tako da se jos nista ne zna...Najbitnije da je vecina igraca ostala u klubu...Ljeljak je dobio slobodne papire da trazi novi klub
ma ne....izgovor "pada snijeg" je samo nacin da se pare zgrnu u dzepic....i da se sutra voza u novom dzipu....sve se ja manje nadam toj izgradnji , ali zivi bili pa vidjeli.Vlado PD je napisao/la:Pa čm su se odlučili da ¸¸krenu¸¸ u izgradju tribine, čudi me da nije sa neba počelo da pada kamenje.
Vastecija_GSEVastecija_GSE je napisao/la:ma ne....izgovor "pada snijeg" je samo nacin da se pare zgrnu u dzepic....i da se sutra voza u novom dzipu....sve se ja manje nadam toj izgradnji , ali zivi bili pa vidjeli.Vlado PD je napisao/la:Pa čm su se odlučili da ¸¸krenu¸¸ u izgradju tribine, čudi me da nije sa neba počelo da pada kamenje.
Daleko mu lijepa kuća...gollum je napisao/la:Goran Kusljic presao u kakanjski Rudar.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, MikiPirs i 35 gostiju.