Zadnjih 6: S + H - Zrinjski

Posteno.Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:50sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:48
Ma hajcam se bolan, lupam kontru ovom debilu antiklocu. Znam ja da ima i jednih i drugih i ovakvih i onakvih ali je cinjenica da nas ima vise na utakmicama i da smo odaniji medjutim to nije tema sad. U pravu si navijacki se mrziti i to se slazem mada ce meni vazda bit covjek drazi kad ga tek upoznam ako navija za Želju to je tako.![]()
Ne obaziri se na mene, razumijem da je na temi dosta priče u svrhu loženja, al džabe ja gledam da ispravim krivu Drinu, takav sam
Da ti pravo kažem, meni je najbitnije da li je neko čovjek ili nije, pa tek onda za koga navija.
To je bitno jedino ako smo u toj priči, onda ide i ona zezancija nije niko savršen, mogao si preći navijati za pravi klub i tako to.
NajveciBersaga je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:27Nemoj se druže brinuti ništa i nema potrebe da se često preispituješ čime smo zadovoljni, realno šta imaš od toga. Ipak donekle te i razumijem, brineš se o najvećem bosanskohercegovačkom klubu i hvala ti na tome. Težak je vakat ali prebrodit će se i ovo. Živio ti meni dugo godina.amypitar je napisao/la: ↑30 avg 2021, 07:52Citam na temi kod kona navijaci zadovoljni remijem sa Slobodom.![]()
Igra prosjek,igracki kadar ja ne vidim mladog igraca ili igrace ,na kojem mogu uzeti neke pare u buducnosti. Igras u jednoj od najgorih liga ,a da nemas cilj izaci bar u Evropu.
Od cega sanirati dugove,a u ekipi imas Kosorica, Bekrica, Mekica, Bendera, Crnecevica, Blazevica Vrhovaca Mujezinovic , Ermina Zeca, koji bas i nisu jeftini, a na njima nemas apsolutno nikakve zarade.
Niti imaju neki plan, cilj, organizaciju,sistem, apsolutno nista
Pa se cesto pitam cime su zadovoljni.![]()
Od ovih gore nabrojanih jedini problem je Zec, uz njega dodati i Štilića, ostali igrači imaju manja primanja za razliku od Erića,Veselinovića,Lendrića i ostalih iz prošle sezone. U svakoj situaciji možeš izvući i pozitivno i negativno. Mi znamo da je situacija u junu bila katastrofalna i da je sada koliko toliko bolja. Možemo biti zadovoljni što igrači daju zadnji atom snage, što i slabijeg kvaliteta i slabije plaćeni ostvaruju bolje rezultate nego oni iz prošle polusezone. Imali smo finih šansi sinoć ali zašto npr. ne bi bili zadovoljni kad izbjegneš poraz u 90. minuti protiv ekipe s kojom si zadnjih 5 utakmica remizirao kući i to kad si puno kvalitetniji bio. Sve zavisi kako gledaš ali imamo sigurno pozitivnih stvari koje se možda ne vide kada se posmatra sa strane. Takva je situacija da igrači trenutno daju onoliko koliko mogu i šta mogu i sve dok je tako imat će podršku navijača jer smo svjesni svega. Dolaze aBd bolji dani, mjesec septembar će to i pokazati. Red je što kažeš da se više uspostavi zdrav sistem i da se krene u pravom smjeru.amypitar je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:41Ne brinem se drug niti imam potrebe.Tema je premijer liga i cisto komentarisem.Bersaga je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:27Nemoj se druže brinuti ništa i nema potrebe da se često preispituješ čime smo zadovoljni, realno šta imaš od toga. Ipak donekle te i razumijem, brineš se o najvećem bosanskohercegovačkom klubu i hvala ti na tome. Težak je vakat ali prebrodit će se i ovo. Živio ti meni dugo godina.amypitar je napisao/la: ↑30 avg 2021, 07:52Citam na temi kod kona navijaci zadovoljni remijem sa Slobodom.![]()
Igra prosjek,igracki kadar ja ne vidim mladog igraca ili igrace ,na kojem mogu uzeti neke pare u buducnosti. Igras u jednoj od najgorih liga ,a da nemas cilj izaci bar u Evropu.
Od cega sanirati dugove,a u ekipi imas Kosorica, Bekrica, Mekica, Bendera, Crnecevica, Blazevica Vrhovaca Mujezinovic , Ermina Zeca, koji bas i nisu jeftini, a na njima nemas apsolutno nikakve zarade.
Nadam se da ce proci tezak vakat ,i da ce oba sarajevska kluba na zdrave grane.
Ne vidim zaista šta ti je smiješno. Ako ti nije problem napiši ali argumentovano i napravi komparaciju kluba za koji misliš da je veći od Želje u našoj državi, kroz cijelu historiju njihovog postojanja. Samo pošteno i da diskutujemo ko ljudi.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 14:10NajveciBersaga je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:27Nemoj se druže brinuti ništa i nema potrebe da se često preispituješ čime smo zadovoljni, realno šta imaš od toga. Ipak donekle te i razumijem, brineš se o najvećem bosanskohercegovačkom klubu i hvala ti na tome. Težak je vakat ali prebrodit će se i ovo. Živio ti meni dugo godina.amypitar je napisao/la: ↑30 avg 2021, 07:52Citam na temi kod kona navijaci zadovoljni remijem sa Slobodom.![]()
![]()
I što je još luđe, sportski portali uopšte ne spominju ništa oko toga
Vraca se velkoski tako da ce Sarajevo imati igraca manje.Neutral je napisao/la: ↑30 avg 2021, 05:12Sljedeća Velež - Sarajevo, a ne može im igrati Salčin, pa će igrati Zubanović, Dejanović ili Džanković, ne zna se ko je lošiji. Dakle, Sarajevo i prije početka utakmice ima igrača više. Ako im se povrijedi golman u toku sezone, sprema se katastrofa sa Kačavendom na golu. Momak je zalutao među stative.
Vidjet ćemo šta može Sloboda protiv Borca. Izuzetno važna utakmica za obje ekipe. Povratak Borca u kolosjek ili konačni pokazatelj da se Sloboda zaista i bori za ovom ekipom za izlazak u Evropu.
Upravo kako kazes sve zavisi kako ko gleda.Bersaga je napisao/la: ↑30 avg 2021, 14:19Od ovih gore nabrojanih jedini problem je Zec, uz njega dodati i Štilića, ostali igrači imaju manja primanja za razliku od Erića,Veselinovića,Lendrića i ostalih iz prošle sezone. U svakoj situaciji možeš izvući i pozitivno i negativno. Mi znamo da je situacija u junu bila katastrofalna i da je sada koliko toliko bolja. Možemo biti zadovoljni što igrači daju zadnji atom snage, što i slabijeg kvaliteta i slabije plaćeni ostvaruju bolje rezultate nego oni iz prošle polusezone. Imali smo finih šansi sinoć ali zašto npr. ne bi bili zadovoljni kad izbjegneš poraz u 90. minuti protiv ekipe s kojom si zadnjih 5 utakmica remizirao kući i to kad si puno kvalitetniji bio. Sve zavisi kako gledaš ali imamo sigurno pozitivnih stvari koje se možda ne vide kada se posmatra sa strane. Takva je situacija da igrači trenutno daju onoliko koliko mogu i šta mogu i sve dok je tako imat će podršku navijača jer smo svjesni svega. Dolaze aBd bolji dani, mjesec septembar će to i pokazati. Red je što kažeš da se više uspostavi zdrav sistem i da se krene u pravom smjeru.amypitar je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:41Ne brinem se drug niti imam potrebe.Tema je premijer liga i cisto komentarisem.Bersaga je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:27
Nemoj se druže brinuti ništa i nema potrebe da se često preispituješ čime smo zadovoljni, realno šta imaš od toga. Ipak donekle te i razumijem, brineš se o najvećem bosanskohercegovačkom klubu i hvala ti na tome. Težak je vakat ali prebrodit će se i ovo. Živio ti meni dugo godina.
Nadam se da ce proci tezak vakat ,i da ce oba sarajevska kluba na zdrave grane.
Grbavica nije naselje u centru Sarajeva. Nego dobrih sat hoda ,mozda i vise od centra Sarajeva. Grbavica je izgradjena teka 1962 godine i dotada uopste nije postojala. Zgrade oko stadiona su izgradjene tek krajem 60-ih ,znaci 20-ak godina prije rata. Tako da je glupa prica o grbavici i centru grada. Vi ste za nas Sarajlije tek daleko selo.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 13:48Ma hajcam se bolan, lupam kontru ovom debilu antiklocu. Znam ja da ima i jednih i drugih i ovakvih i onakvih ali je cinjenica da nas ima vise na utakmicama i da smo odaniji medjutim to nije tema sad. U pravu si navijacki se mrziti i to se slazem mada ce meni vazda bit covjek drazi kad ga tek upoznam ako navija za Želju to je tako.Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 07:42Dok su kod nas pravilo?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:35
Najvecu bazu navijaca u Sa i u Bih da imamo mi. Seljacine poput ovog antikloca koji ne znaju da je Grbavica naselje u centru grada navijaju za vas. Kobiljoglavari navijaju za vas. Isto tako da raja zna da je prije mjesec dana pisao da njegova mahala intelektualca vidjela nije a da su svi pitari dok sad pise da su za sarajevo samo doktori i visa klasa. Suma sumarum mi smo klub za koji navijaju obicni ljudi pribrani i normalni a tu ima svakakvih profila dok za sarajevo navija jedan profil ljudi papci i neandertalci. Ima pokoji normalan covjek ali oni nisu pravilo nego izuzetak.
Na jugu su ti sve ti pribrani i normalni?
Daj bolan![]()
Ima na obje strane i jednog i drugog, ovo što si ti napisao isto će napisati i neki moj.
Ima i onih koji su van stadiona (i priče FKS - FKŽ) normala, što ti kažeš obični ljudi. Al kad je priča o tome, onda se pretvaraju u nešto drugo.
Navijački se ''mrziti'' je ok, al svi mi sutra pijemo kafe zajedno, radimo zajedno, živimo zajedno.
''Ako neko misli da je ovo hokejaska reprezentacija Slovenije ,onda se je prevario.''Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 14:56Možda je čovjek mislio na trenutnu kompoziciju grada, tako dođe Grbavica u nekom centru Sa![]()
I opet zakuhavanje![]()
Činjenica je da u Sa danas ima najmanje Sarajlija.
Zato i jest posjeta 2 i po - 3 milje![]()
Jeko to izjavioMortemHz je napisao/la: ↑30 avg 2021, 14:58''Ako neko misli da je ovo hokejaska reprezentacija Slovenije ,onda se je prevario.''Shategabri je napisao/la: ↑30 avg 2021, 14:56Možda je čovjek mislio na trenutnu kompoziciju grada, tako dođe Grbavica u nekom centru Sa![]()
I opet zakuhavanje![]()
Činjenica je da u Sa danas ima najmanje Sarajlija.
Zato i jest posjeta 2 i po - 3 milje![]()
![]()
![]()