FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 21 jan 2011, 23:28

PL BiH -1 je napisao/la: Trazi arbitrazu zato sto mu nisu isplacene plate i zato sto klub uprkos tome hoce da zaradi na njemu a njemu duguje. Ako je tako ko sto on kaze da mu duguju 8 plata on ce izaci kao pobjednik.

Moras nauciti da citas. Ono cime se nasi klubovi bave ne samo FK Sarajevo je cisti bezobrazluk i kriminal.
Izvini - sta si ti sad novo rekao sto se vec nije pisalo i govorilo?? Mi eto ne znamo da njemu klub duguje!?

Mi zamisli znamo i to da on ne zeli primiti dio para od duga jer zeli za svojih bjednih 8.000 potopiti nasih 200.000!

I ko je tu kriminalac?

P.S.A meni govoris da moram nauciti da citam,c.c.c.ccc :roll:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 jan 2011, 23:32

UPS je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la: Trazi arbitrazu zato sto mu nisu isplacene plate i zato sto klub uprkos tome hoce da zaradi na njemu a njemu duguje. Ako je tako ko sto on kaze da mu duguju 8 plata on ce izaci kao pobjednik.

Moras nauciti da citas. Ono cime se nasi klubovi bave ne samo FK Sarajevo je cisti bezobrazluk i kriminal.
Izvini - sta si ti sad novo rekao sto se vec nije pisalo i govorilo?? Mi eto ne znamo da njemu klub duguje!?

Mi zamisli znamo i to da on ne zeli primiti dio para od duga jer zeli za svojih bjednih 8.000 potopiti nasih 200.000!

I ko je tu kriminalac?

ma pusti levata,sve sto je dosad rekao nije bilo tako ;) i kad bude sljedeci put fol nesto mahao papirima ja cu uzeti slobodno u firmi da odem vidjeti te papire,pa dokle vise pametni...........................
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 21 jan 2011, 23:36

UPS je napisao/la:

I ko je tu kriminalac?

drug procitaj malo pravilnik pa ces vidjeti ko je kriminalac , a kako znam ko krsi pravila on je kriminalac ,a po pravilniku plata ne smije kasniti ni dana a ne nekolimo mjeseci

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 jan 2011, 23:40

ZELJO MOJA je napisao/la:
UPS je napisao/la:

I ko je tu kriminalac?

drug procitaj malo pravilnik pa ces vidjeti ko je kriminalac , a kako znam ko krsi pravila on je kriminalac ,a po pravilniku plata ne smije kasniti ni dana a ne nekolimo mjeseci
ma ti si smijesan :lol: ne smije kasniti ali mozda u njemackoj,ali ovdje kod nas svaka firma strajkuje a ti fol tako,kengure :lol:

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 21 jan 2011, 23:42

I ko je tu kriminalac?

P.S.A meni govoris da moram nauciti da citam,c.c.c.ccc :roll:[/quote]
drug procitaj malo pravilnik pa ces vidjeti ko je kriminalac , a kako znam ko krsi pravila on je kriminalac ,a po pravilniku plata ne smije kasniti ni dana a ne nekolimo mjeseci[/quote]
ma ti si smijesan :lol: ne smije kasniti ali mozda u njemackoj,ali ovdje kod nas svaka firma strajkuje a ti fol tako,kengure :lol:[/quote]
e vidjeces drug na kraju ko ce biti kengur ja ili ti

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 jan 2011, 23:46

ZELJO MOJA je napisao/la: drug procitaj malo pravilnik pa ces vidjeti ko je kriminalac , a kako znam ko krsi pravila on je kriminalac ,a po pravilniku plata ne smije kasniti ni dana a ne nekolimo mjeseci
Prijatelju, znas li da POLICIJI kasni plata i po 2-3 mjeseca?? Njemu da ober kasni nece se izvuci bez obestecenja. Eno njegovi haveri se vec sad javljaju i porucuju da je on cak spreman i platiti nesto para samo da ga se pusti da ide u Madjarsku! Frajer hoce da ide, madjari ne zele da plate ista za njega i sad se vadi na to sto mu se duguje :!: Pa mislim ima li to smisla??

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 jan 2011, 23:48

UPS je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la: drug procitaj malo pravilnik pa ces vidjeti ko je kriminalac , a kako znam ko krsi pravila on je kriminalac ,a po pravilniku plata ne smije kasniti ni dana a ne nekolimo mjeseci
Prijatelju, znas li da POLICIJI kasni plata i po 2-3 mjeseca?? Njemu da ober kasni nece se izvuci bez obestecenja. Eno njegovi haveri se vec sad javljaju i porucuju da je on cak spreman i platiti nesto para samo da ga se pusti da ide u Madjarsku! Frajer hoce da ide, madjari ne zele da plate ista za njega i sad se vadi na to sto mu se duguje :!: Pa mislim ima li to smisla??
ne gine mu SAŠK,bogami :lol:

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 21 jan 2011, 23:51

ne gine mu SAŠK,bogami :lol:[/quote]

e to je najveca glupost u nasoj drzavi igrac moze otic u nizu ligu bez obestecenja ,a zatim iz tog tima ode vani na posudbu dzaba

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 jan 2011, 23:53

Kad je glup, mora da ga je baljak nesto nasihatio ;)

P.S. zeljo tvoja ;) kolega je mislio da u Sask ide na posudbu a papiri ce biti kod nas, no sikiriki ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 jan 2011, 00:02

UPS je napisao/la:Kad je glup, mora da ga je baljak nesto nasihatio ;)

P.S. zeljo tvoja ;) kolega je mislio da u Sask ide na posudbu a papiri ce biti kod nas, no sikiriki ;)
treba njemu vremena da skonta,ali nema veze oprosteno mu je ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jan 2011, 00:20

padobranac1978 je napisao/la:

pa to je to...zasigurno su mu obecani cisti papiri ako bude pljuvao po klubu i bivsoj upravvi kao i ostala bagra hehhhehe,al su se zajebali kontali Baljak ispunjava obecanja hahaha.
Ma Baljak ajde vise il pod zemlju il iz kluba mada ovo pod zemlju bolje zvucii !!!!!
E sad Hamzagicu il ces u Sarajevo i naravno da ti se isplate dugovanja il u Pofalicki ,ja mu nebih dao Sask ehhe Sask je odlican ...ili kad su vec za tebe toliko zagrijani ti Madjari nek isplate obesteenje kao svugdje u svijetu..
A ti PL BIH odmori malo vise idi negdje drugo i petljaj svega ti...ohani malo od Sarajeva...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 22 jan 2011, 00:22

Maksa i Obuca se vratili ...Nije lose ... Bravo nova uprava ! Polahko , ali sigurno i pristajemo u mirnije vode...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 jan 2011, 00:29

mma_hz je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:

pa to je to...zasigurno su mu obecani cisti papiri ako bude pljuvao po klubu i bivsoj upravvi kao i ostala bagra hehhhehe,al su se zajebali kontali Baljak ispunjava obecanja hahaha.
Ma Baljak ajde vise il pod zemlju il iz kluba mada ovo pod zemlju bolje zvucii !!!!!
E sad Hamzagicu il ces u Sarajevo i naravno da ti se isplate dugovanja il u Pofalicki ,ja mu nebih dao Sask ehhe Sask je odlican ...ili kad su vec za tebe toliko zagrijani ti Madjari nek isplate obesteenje kao svugdje u svijetu..
A ti PL BIH odmori malo vise idi negdje drugo i petljaj svega ti...ohani malo od Sarajeva...

ma kakvi madjari,pa kod njih je izgleda ko kod nas ;) dovedi igraca dzabe ako moze i super svi zadovoljni,ali nece moci.....a maksa sad dali je pojacanje?...vidjecemo....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jan 2011, 00:33

Ma dok ne potpisu nisu se vratili :mrgreen: Maksa je realno za nase uslove igrac po mjeri,to sto je on takav kakav jeste hebiga sta ces mu,al realno on ko igrac je ovom timu pojacanje,prvo jel moze igrati i zadnjeg veznog i stopera,po meni stopera nesto bolje al dobro...ugl samo mu zabraniti da puca slobodnjake,penale i sve ostalo sto se izvodi...a inace sam za njegov dolazak,jel smatram da nemamo sta izgubiti i kako rekoh mislim da je dobar igrac

Ali treba sacekati sa njim jel kolko se sjecam Mirza je govorio za Maksu da je sebi zatvorio vrata Sarajeva kad je ovaj prosli put odlazio onako kako je otisao,e sad vidjecemo jel mu presao preko toga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 jan 2011, 00:45

z
miky_hz je napisao/la:Ma dok ne potpisu nisu se vratili :mrgreen: Maksa je realno za nase uslove igrac po mjeri,to sto je on takav kakav jeste hebiga sta ces mu,al realno on ko igrac je ovom timu pojacanje,prvo jel moze igrati i zadnjeg veznog i stopera,po meni stopera nesto bolje al dobro...ugl samo mu zabraniti da puca slobodnjake,penale i sve ostalo sto se izvodi...a inace sam za njegov dolazak,jel smatram da nemamo sta izgubiti i kako rekoh mislim da je dobar igrac

Ali treba sacekati sa njim jel kolko se sjecam Mirza je govorio za Maksu da je sebi zatvorio vrata Sarajeva kad je ovaj prosli put odlazio onako kako je otisao,e sad vidjecemo jel mu presao preko toga
znaci,Obuća ce za mene uvijek imati posebno mjesto zbog svog udjela u uspjesima kluba koji su mene toliko puta obradovali :D Maksumić,ha sta je znam ;) znao je i on dobro odigrati ali u rijetkim trenucima prije odlaska u Rusiju,Hamzagić je tu 2 god. ili vise,nemam pojma,po meni je odigrao dvije tekme da valja i zato ga teba na kaljenje u sašk,pofalićki i sl.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jan 2011, 08:46

padobranac1978 je napisao/la:z
miky_hz je napisao/la:Ma dok ne potpisu nisu se vratili :mrgreen: Maksa je realno za nase uslove igrac po mjeri,to sto je on takav kakav jeste hebiga sta ces mu,al realno on ko igrac je ovom timu pojacanje,prvo jel moze igrati i zadnjeg veznog i stopera,po meni stopera nesto bolje al dobro...ugl samo mu zabraniti da puca slobodnjake,penale i sve ostalo sto se izvodi...a inace sam za njegov dolazak,jel smatram da nemamo sta izgubiti i kako rekoh mislim da je dobar igrac

znaci,Obuća ce za mene uvijek imati posebno mjesto zbog svog udjela u uspjesima kluba koji su mene toliko puta obradovali :D Maksumić,ha sta je znam ;) znao je i on dobro odigrati ali u rijetkim trenucima prije odlaska u Rusiju,Hamzagić je tu 2 god. ili vise,nemam pojma,po meni je odigrao dvije tekme da valja i zato ga teba na kaljenje u sašk,pofalićki i sl.
ma Obuca je uvijek znao zabit, hehe ali najjace je bilo zadnje gostovanje Sarajeva u Zenici kad je bio slobodan udarac za celik sa jedno 20 metara ravno po golu u cca 75 minuti.Krenu da izvede slobodnjak Jamak ja mislim kad mu pridze Obuca nesto sapnuu ,Jamak se odmace, kad je Emir puce 3 metra iznadd gola,a ahahaha i na kraju tekme pridze nama i aplaudira nam ehhehe to je SARAJLIJA pravi ehehe.
A Maksa ko Maksa jak je ko zemlja i uvijek moze dobro odigrati na poziciji zadnjeg veznog,dobar je on i na stoperu al mi se ne svidza to da nam je on zadnji igrac odbrane ehehhe taman hameta gore da zamjjenii na zadnjem veznom...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 22 jan 2011, 09:13

Boubacar Dialiba novo pojačanje FK Sarajevo...Kakav je bio dok je igrao u Zelji nisam ga bas puno pratio ?
Melburnski Lesinar

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 jan 2011, 10:53

Nije Bitno je napisao/la:Boubacar Dialiba novo pojačanje FK Sarajevo...Kakav je bio dok je igrao u Zelji nisam ga bas puno pratio ?
Dje zapelo?? :D :D

;)

Colorado

Post Postao/la Colorado » 22 jan 2011, 13:31

UPS je napisao/la:
Nije Bitno je napisao/la:Boubacar Dialiba novo pojačanje FK Sarajevo...Kakav je bio dok je igrao u Zelji nisam ga bas puno pratio ?
Dje zapelo?? :D :D

;)
Ma pusti malene .
Koliko sam ja saznao Dialiba bi trebao da obavi razgovore sa upravom mechelena posto nije zadovoljan minutazom aa ugovor mu istice tek na ljeto .
Sve je moguce ali ja ipak mislim da ako bi prelazio , da ce preci na ljeto .. naravno ako uopste dodje do toga . 8-)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 22 jan 2011, 15:23

Ma kakav crni Dialiba... Moglo bi ovo izaci na hajr s obzirom da smo dobili Obucu koji je Dzeko za napadace u PL ...Obuca nema neke brzinu i tehniku , ali ce sigurno razumjeti ona Xavijevska izbacivanja za razliku od Jahovica i Avdica...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.