Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Elvir Koljic 

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Dal je moguce da ce se mozda po prvi put u istoriji svi pozvani odazvati i doci na okupljanje?
(Ili sam ja mozda propustio neku informaciju?)
Ako se zaista svi odazovu to bar donekle povecava sanse da cemo i nakon ove dvije utakmice ostat u borbi za to drugo mjesto pred Oktobar i Novembar.
A tad vec nece bit problema jer Nalic ce bit U Njemackoj, Ahmedhodxic u Italiji, Hadziahmetovic -jel bi Njemacka ili Italija - gdje ga ono sve traze?,
Pjanic standardan u Napoliju ili Milanu itd...
(Ili sam ja mozda propustio neku informaciju?)
Ako se zaista svi odazovu to bar donekle povecava sanse da cemo i nakon ove dvije utakmice ostat u borbi za to drugo mjesto pred Oktobar i Novembar.
A tad vec nece bit problema jer Nalic ce bit U Njemackoj, Ahmedhodxic u Italiji, Hadziahmetovic -jel bi Njemacka ili Italija - gdje ga ono sve traze?,
Pjanic standardan u Napoliju ili Milanu itd...

Gazibegovic otpao, Mateo Susic pozvan.
Steta
sigurno bi igrao u prvi 11. hajde makar Susic bolje njego neko iz nase lige. ima ipak jos jedan Susic koji ceka poziv 

Šteta, Gazibegović bi trebao biti prva opcija desno.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Steta za Gazibegovica
Pratio sam ga malo i stvarno vidi se da ima potencijal
Ali i Susica sam isto tako pratio u Cluju
Odlican je
Mislim da moze opravdati poziv
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Protiv Francuske, najjače i najkvalitetnije reprezentacije na svijetu, Petev će vjerovatno krenuti s istom postavkom kao i u prvoj utakmici:
Sehic
Cipetic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kolasinac
Pjanic, Hadziahmetovic, Cimirot
Dzeko, Krunic
Mišljenja sam kao i za prvu utakmicu da tu fali jedan "Visca" zbog kontri (čitaj Belgija, Italija)...jer na kontre i igramo.
S obzirom da njega nemamo a sumnjam da ce startati sa Stevanovicem a pogotovo Menalom...igrac koji bi morao dati veći doprinos u fazi napada i prilikom kontri jeste Kolasinac....stoga su veoma važne ove minute u zadnje 2 utakmice u dresu Arsenala.
Imajući u vidu njihovo neočekivano i neplanirano ispadanje na EP od Švicarske, protiv nas će imati i motiv više...tako da će nam i zbog toga biti još teže u ionako superteskoj utakmici.
Sehic
Dzeko, Krunic
Mišljenja sam kao i za prvu utakmicu da tu fali jedan "Visca" zbog kontri (čitaj Belgija, Italija)...jer na kontre i igramo.
S obzirom da njega nemamo a sumnjam da ce startati sa Stevanovicem a pogotovo Menalom...igrac koji bi morao dati veći doprinos u fazi napada i prilikom kontri jeste Kolasinac....stoga su veoma važne ove minute u zadnje 2 utakmice u dresu Arsenala.
Imajući u vidu njihovo neočekivano i neplanirano ispadanje na EP od Švicarske, protiv nas će imati i motiv više...tako da će nam i zbog toga biti još teže u ionako superteskoj utakmici.
Ja bih volio da umjesto Hadžiahmetovića gurne Demirovića ili Nalića (mada Demira prije zbog trke i presinga) gore uz Džeku, pa da to bude neka 3-4-1-2 formacija sa Krunićem između napada i veznog reda.hurem je napisao/la: ↑30 avg 2021, 00:09Protiv Francuske, najjače i najkvalitetnije reprezentacije na svijetu, Petev će vjerovatno krenuti s istom postavkom kao i u prvoj utakmici:
Sehic
Dzeko, Krunic
U defanzivi bi to bilo regularno 5-4-1, Rade se pomjera lijevo, Demirović desno.
Jer ni vidim iskreno potrebu za kombinacijom Amir-Cimirot u sredini terena, više bih volio da imamo tog Demira gore jer inače će Džeko do 30 minute biti mrtav konj.
Ali ja vjerujem da će Petev izvesti baš ovaj sastav koji si ti naveo, i on mi je ok, nemam šta zamjeriti.
Moramo izdržati prvih 20-ak minuta da ne fasujemo gol, kasnije što tekma bude više odmicala biće nam lakše.
I da, očekujem dobru utakmicu od naših igrača, kao i uvijek oni će se naložiti protiv jakog protivnika.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Doduše eno vidim Džeko po Alpama planinari, odmah znamo koliko je sati 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To ti je ona "znam ja nas, yebo ti nas"

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- JohnCleese
- Kontakt:
Nama u srijedu nije najvažnija nasa utakmica vec ona od 16:00h Kazahstan- Ukrajina, gdje nam se uz remi ili pobjedu domaćina otvara realna sansa da u posljednjih pet kola stignemo do druge pozicije i baraža.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
S ovo neznalicom ce mo zadnji doci nazalost
da bi drugi dosli mora doci do smjene trenera

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Hoce li biti negdje prenos tekme?
U Francuskoj pobjeda, za Kazahstan ne smijem prognozirati, pretežak protivnik.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zanimljiv odabir sudaca 

NovaBH prenosi. Opet je u ponudi Logosofta, mtela i MojaTV.
Eno mongoloid bez usana Slaven Musa je izjavio da je atmosfera vrhunska, yebala mu atmosfera rod i porod... Nikad nisam vidio osobu tupljeg pogleda, što bi rekli, pogled neukaljan mišlju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Na toj utakmici sve i jedan igrac koji je igrao je klasa iznad ovoga sto ce igrati u srijedu. Jedino Dzeko moze proci.rishovski je napisao/la: ↑30 avg 2021, 00:44MA NAPAST FRANCUZE...
instagram photo download chrome extension
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ErosViverosViv, Gifron, Goalgetter, Google Adsense [Bot], s4mke, Skojevska, StevieG8 i 42 gosta.