Dilaver?

Teren sam daje golsvrakino1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:08Ovaj Said bivsi Velicanstveni ne bih nikad zabio ovakav gol na Tusnju
Yebiga dajemo najbolje uslove za igru u ligi
Sad ce Said lafu bit majstor igrice
Ma mrsh tamo
Hahahahahahahah,ako je strogi grad Ljesevo,onda mozda.Ja opet kazem,kakav Abdulah,Memo Haljevac je kompetentan.I mojne o teritorijama vise,rahmetli Dzilda je s kosevskog pa mi reci da nije smio hodat gradom,valjda mu ti i slicni mogli zabranit,a da ne pricam o danasnjem odnosu snaga u "strogom centru"90minut je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:56Abdulah o toj temi da komentariše je ekvivalent vođe Šabana iz Zenice o navijackoj sceni.pravabaraba je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:53
Nakav Abdulah Sidran,lafo akademik...ta ce on,jedini pravi akademik ne Memo Haljevac,hz do bagro
Zna se da je strogi grad naša teritorija uvijek bila i da manijaci nikad nisu smjeli hodati istim.
Danas je druga prica naravno u prošlim vremenima nisu smjeli hodati gradom osim u grupama po 50 ljudi.
Eto ostali kao da igraju nesto specijalno, tu je to sve. Zato i jesmo kao liga tu gdje jesmoMeraak1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 22:54Ma ne zna se ko je losiji, Zeljo ili Sloboda, nije mi jasno kako su ovi na vrhu ..
Kad si vec baraba i pominjes rahmetlije i pises gluposti evo da ti ja kazem iz prve ruke: Rahmetli dzilda je redovno dobijao batine ili ponekad samo samare od pitara. Niko mu nije branio da seta gradom ali qurcenje mu je bilo zabranjeno. Neki od tih koji su ga samarali pisu i na ovom forumu. Pitaj starije ako ti nesto nije jasno i manite se suplje i gluposti vi balavci (i jedni i drugi) kojima je najveci podvig u zivotu gadjati suparnike kamenjem i to samo ako ste duplo brojniji. Ni jedni ni drugi nemate ni muda ni casti. Yebem vam obrve obrijane.pravabaraba je napisao/la: ↑30 avg 2021, 00:10
Hahahahahahahah,ako je strogi grad Ljesevo,onda mozda.Ja opet kazem,kakav Abdulah,Memo Haljevac je kompetentan.I mojne o teritorijama vise,rahmetli Dzilda je s kosevskog pa mi reci da nije smio hodat gradom,valjda mu ti i slicni mogli zabranit,a da ne pricam o danasnjem odnosu snaga u "strogom centru"
Lik se ulizivao dolazio na naše utakmice na tribini s fesom stajao u navijackom smislu teški šaban, manijaci u to vrijeme prakticno nisu ni postojali tačno disali na škrge svi koji znaju bilo šta znaju da su osnovani 88 i da su bili nekoliko stepenica ispod Hordi.Devetomjesto je napisao/la: ↑30 avg 2021, 00:18Kad si vec baraba i pominjes rahmetlije i pises gluposti evo da ti ja kazem iz prve ruke: Rahmetli dzilda je redovno dobijao batine ili ponekad samo samare od pitara. Niko mu nije branio da seta gradom ali qurcenje mu je bilo zabranjeno. Neki od tih koji su ga samarali pisu i na ovom forumu. Pitaj starije ako ti nesto nije jasno i manite se suplje i gluposti vi balavci (i jedni i drugi) kojima je najveci podvig u zivotu gadjati suparnike kamenjem i to samo ako ste duplo brojniji. Ni jedni ni drugi nemate ni muda ni casti. Yebem vam obrve obrijane.pravabaraba je napisao/la: ↑30 avg 2021, 00:10
Hahahahahahahah,ako je strogi grad Ljesevo,onda mozda.Ja opet kazem,kakav Abdulah,Memo Haljevac je kompetentan.I mojne o teritorijama vise,rahmetli Dzilda je s kosevskog pa mi reci da nije smio hodat gradom,valjda mu ti i slicni mogli zabranit,a da ne pricam o danasnjem odnosu snaga u "strogom centru"
let3 je napisao/la: ↑30 avg 2021, 00:23Treba istaci da vam je prica izuzetna glupaa i promašili ste temu.
To je više za "navijacki izvjestaji "viewtopic.php?f=3&t=14349&p=8488928#p8488928
cije je tata jaci, ko je koga samarao, ganjao, nalupao i tako to![]()
U Posušju je Landeka najbolji veznjak. On je Premijer ligi debitirao 2006. godine, na utakmici Sarajevo - Zrinjski. U Radniku Velibor Đurić sa 39 godina još igra.
Tandir.
Ni blizu. Činilo se na prvu, nije bilo usporenog
citam vasu temu prvi put jos od tamo 2016te i vidim zalite se na sudije opet, sta je sad problem? Izgleda da su nam i kone proslo kolo bile u pravu pa vi samo kukate na sudije..
Trenutno korisnika/ca: Orvel, PapakIzSa, supervizor i 28 gostiju.