Mene interesuje hoće li biti prelazaka sa SK na Arenu. Vlada je neobično tih zadnjih mjesec dana.

Bit će, spominju se neka 2 komentatora. Vlada se prvo mora fizički sredit za Arenin studio
Ne znam jesam li ranije spominjao ali ga na Južnoamerikancima nema zbog zdravstvenih problema, nije mu preporučljivo da radi kasne prijenose.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:28Koliko mi je drago sto Sreten sada vise radi Lige petice toliko mi je zao sto ga vise nema toliko na juznoamerickom fudbalu, njegov glas mi je postao sinonim za Argentince, pogotovo za River i Gallarda![]()
A i kada krene rukometna sezona pitanje je da li ce ovako cesto raditi prenose fudbala
uz njega će biti uživanje pratiti utakmice kraljica šokainside je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:43Ne znam jesam li ranije spominjao ali ga na Južnoamerikancima nema zbog zdravstvenih problema, nije mu preporučljivo da radi kasne prijenose.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:28Koliko mi je drago sto Sreten sada vise radi Lige petice toliko mi je zao sto ga vise nema toliko na juznoamerickom fudbalu, njegov glas mi je postao sinonim za Argentince, pogotovo za River i Gallarda![]()
A i kada krene rukometna sezona pitanje je da li ce ovako cesto raditi prenose fudbala
Do Eura za žene pa onda muškarce, bit će često i na fudbalu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VolimBiH96 i 2 gosta.