hahahahahaha

"I notorna je činjenica da za Sarajevo navijaju došljaci u Sarajevu. Da bi se brže asimiliralito je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka u grad u koji je došao vecina sarajlija tradicijski navija za Želju"
hahahahahaha
"I notorna je činjenica da za Sarajevo navijaju došljaci u Sarajevu. Da bi se brže asimiliralito je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka u grad u koji je došao vecina sarajlija tradicijski navija za Želju"
A ovaj plitkoumni citat je od...?
izgluglaj carsijoHajdeee je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:23A ovaj plitkoumni citat je od...?
Ma ja, sve Sarajlije do 10. koljena navijaju za FKŽ
O tome pricamgrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:14Na Koševu bi otišla na parking Zetre a na Tušnju bi završila kod Mejdana.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:08Ovaj Said bivsi Velicanstveni ne bih nikad zabio ovakav gol na Tusnju
Yebiga dajemo najbolje uslove za igru u ligi
Sad ce Said lafu bit majstor igrice
Ma mrsh tamo
HAJMO PONAVLjAJ I TI, A I TI DEBELI, NEMA VIŠE GOSPODE U SARAJEVU,HAJDE PONAVLjAJ!
hahahah baš me sad zanima kakav je golsvrakino1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:27O tome pricamgrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:14Na Koševu bi otišla na parking Zetre a na Tušnju bi završila kod Mejdana.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:08Ovaj Said bivsi Velicanstveni ne bih nikad zabio ovakav gol na Tusnju
Yebiga dajemo najbolje uslove za igru u ligi
Sad ce Said lafu bit majstor igrice
Ma mrsh tamo
Ljigavac i "dinar efendija". Covjek koji je promjenio stranaka, dvocifren broj. Lik koji je intimus od notornih SDA "elitasa", do srpskih nacionalista.
Najvecu bazu navijaca u Sa i u Bih da imamo mi. Seljacine poput ovog antikloca koji ne znaju da je Grbavica naselje u centru grada navijaju za vas. Kobiljoglavari navijaju za vas. Isto tako da raja zna da je prije mjesec dana pisao da njegova mahala intelektualca vidjela nije a da su svi pitari dok sad pise da su za sarajevo samo doktori i visa klasa. Suma sumarum mi smo klub za koji navijaju obicni ljudi pribrani i normalni a tu ima svakakvih profila dok za sarajevo navija jedan profil ljudi papci i neandertalci. Ima pokoji normalan covjek ali oni nisu pravilo nego izuzetak.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:25Ma ja, sve Sarajlije do 10. koljena navijaju za FKŽ![]()
I kakav dokaz ima za tu notornu činjenicu?
A vi prvi se hvalite kako imate najveću bazu navijača u BiH, kako iz svih krajeva navijaju za Želju?
I šta onda kad ti ljudi dođu u Sa da studiraju, rade, onda ne navijaju za Želju?
I onda kažeš notorna činjenica...pa dogovorite se prvo sa sobom koje ćete, da kako kažeš ''došlje'' navijaju za nas ili za vas?
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:02Vidi se da se stvarno trudi Ivkovic i da ime neku zelju
Izvlaci najvise sto moze iz kona
Ali realno,nije on kakav takticar
Solidan trener,ali nije ni u top 5 u PL
ja sam siguran da bi vas bar 90% imalo njegovu sliku uokvirenu u dnevnom boravku zajedno sa ovim citatom da je kontra npr. rekaoHajdeee je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:33Ljigavac i "dinar efendija". Covjek koji je promjenio stranaka, dvocifren broj. Lik koji je intimus od motornih SDA "elitasa", do srpskih nacionalista.
Moze svi, moze sve - kameleon mentalitet.
Bas lik relevantan za bilo sta. Etiku, moralisanje, dijeljenje moralnih i vrijednosnih okvira i normi.
Dobrog covjeka citiras.![]()
![]()
Hajdeee je napisao/la: ↑29 avg 2021, 23:23A ovaj plitkoumni citat je od...?
Abdulah o toj temi da komentariše je ekvivalent vođe Šabana iz Zenice o navijackoj sceni.
Trenutno korisnika/ca: supervizor, Zigazaga i 17 gostiju.