Premijer liga BiH - aktuelno
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav treci gol Radnika, sklonise se svi covjeku od centra 

Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
sad ste gotovi.kupice vas svejubitubi je napisao/la: ↑29 avg 2021, 19:54prva teorija:namjestena im je titula.a stigli -13.
druga teorija:nece borcu moci niko nista namjestice im i sljedecu sezonu.zna se vec da borac osvaja ne trebamo igrati
treca teorija:sumnjivo je sto su zadnji i jos sad gube 0:2 lopovi.namjesteno iz 2 u 1 bice 3:2 na kraju
cetvrta teorija:vico je stavio imovinu na 7+
ajmo dalje![]()
- Shategabri
- Kontakt:
- Devetomjesto
- Kontakt:
Na mojatv grb zeljkana NK. Jesu li to opet promijenili stranku? 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoće li neko sa mnom da počnemo navijati za Pariz, ko još ovu ligu prati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Devetomjesto
- Kontakt:
Slobodu opet sudije guraju. Sad jos vise nego protiv Sarajeva. Cist penal za zelju nije sviro. Igrac rukama odbrani gol sudija gleda i ne reaguje.

- Shategabri
- Kontakt:
Čisti mazohizam

Jok, ništa plastika

Samo korupcija, loši tereni, najgori fudbal

Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- Devetomjesto
- Kontakt:
Jednom sa se za vrijeme neke vjezbe sa slovenskim partizanima popeo na onu veliku skakonicu na planici. Svako ko sskace sa onih sranja samo da bi se takmicio, nije normalan. Da se useres.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:07Čisti mazohizam![]()
Jok, ništa plastika![]()
Samo korupcija, loši tereni, najgori fudbal![]()

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 29 avg 2021, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Civic je najgluplji igrac u ligi. Ima raznih krampi, ali on je nenadyebiv...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Tristan
- Kontakt:
Kako ne mozes. Pa igrali smo ovdje i sa Kluzom i sa Linfildom. Za dalja kola nam trebaju citaci karata na svim tribinama (zapad vec ima) i neke manje korekcije oko VIP i novinarskih loza. Nista sto se ne moze uraditi za sedmicu, dvije.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:47I svejedno ne možeš igrati Evropu.
Jbo i tribinu i sve, kad ti je stadion žnj kategorija. Ne samo vaš nego uglavnom stadioni u BiH.
Što vam ne uradi bar stadion ovaj Viconi? Mislim bar teren? Ionako je obećao. Skršili lovu sigurno što je obećano za tri terena.
Ova tribina je svakako luksuz kad je kisa, doci i normalno pogledati utakmicu. Kao i na Bilinom polju, Pecari i istoku Grbavice.
Gledam vas kako se mucite sa onim kisobranima, onoliki stadion, a natkriven samo onaj mali tor na zapadu.
Zadnja izmjena: Tristan, dana/u 29 avg 2021, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- RollingPaper
- Kontakt:
Komentatoru yebem ti porodicu u p.cku
Budi malo objektivan, pseto jedno. Lakat u facu i sutis ko slina
Budi malo objektivan, pseto jedno. Lakat u facu i sutis ko slina
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba ti brate dosta više za grupnu fazu, vi ste samo drugo kolo igraliTristan je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:19Kako ne mozes. Pa igrali smo ovdje i sa Kluzom i sa Linfildom. Za dalja kola nam trebaju citaci karata na svim tribinama (zapad vec ima) i neke manje korekcije oko VIP i novinarskih loza. Nista sto se ne moze uraditi za sedmicu, dvije.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:47I svejedno ne možeš igrati Evropu.
Jbo i tribinu i sve, kad ti je stadion žnj kategorija. Ne samo vaš nego uglavnom stadioni u BiH.
Što vam ne uradi bar stadion ovaj Viconi? Mislim bar teren? Ionako je obećao. Skršili lovu sigurno što je obećano za tri terena.
Ova tribina je svakako luksuz kad je kisa, doci i normalno pogledati utakmicu. Kao i na Bilinom polju, Pecari i istoku Grbavice.
Gledam vas kako se mucite sa onim kisobranima, onoliki stadion, a natkriven samo onaj mali tor na zapadu.
- Tristan
- Kontakt:
Mislio sam za dalja pretkola, za trecu kategoriju.MortemHz je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:21Treba ti brate dosta više za grupnu fazu, vi ste samo drugo kolo igraliTristan je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:19Kako ne mozes. Pa igrali smo ovdje i sa Kluzom i sa Linfildom. Za dalja kola nam trebaju citaci karata na svim tribinama (zapad vec ima) i neke manje korekcije oko VIP i novinarskih loza. Nista sto se ne moze uraditi za sedmicu, dvije.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:47
I svejedno ne možeš igrati Evropu.
Za play off LS i grupnu fazu je cetvrta kategorija.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
I ja sam u Sloveniji bio u partizanima. Kozina - Trst je naš.Devetomjesto je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:17Jednom sa se za vrijeme neke vjezbe sa slovenskim partizanima popeo na onu veliku skakonicu na planici. Svako ko sskace sa onih sranja samo da bi se takmicio, nije normalan. Da se useres.
Ma dzaba vam Santiago Bernabeu kad vam je nakon titule na glavnoj tribini 30-tak ljudi...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
(
Brate, mene moraju zalijevati vodom samo kad bacim pogled sa starog mosta, a ne da skočim. E zamisli sad da se natandarim na skije i skačem na Planici, ma važi.Devetomjesto je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:17Jednom sa se za vrijeme neke vjezbe sa slovenskim partizanima popeo na onu veliku skakonicu na planici. Svako ko sskace sa onih sranja samo da bi se takmicio, nije normalan. Da se useres.
Tristan je napisao/la: ↑29 avg 2021, 21:19Kako ne mozes. Pa igrali smo ovdje i sa Kluzom i sa Linfildom. Za dalja kola nam trebaju citaci karata na svim tribinama (zapad vec ima) i neke manje korekcije oko VIP i novinarskih loza. Nista sto se ne moze uraditi za sedmicu, dvije.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:47I svejedno ne možeš igrati Evropu.
[/quote
Čitači karata ti ne garantuju prolaz dalje. Moraš pobijediti protivnika.
- RollingPaper
- Kontakt:
Komentator nece da kaze da nije ofsajd jel moguce
Picko mala

Picko mala
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, supervizor, VivaLaLiberta i 11 gostiju.