Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta se ovo u BLu dešava 

Izgleda mi kao da se tražila karta više za ovaj derbi začelja.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Šta je s ovim forumom, šta dupla postove.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 29 avg 2021, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Tako je elvise, smradu balijski. Čovjek sklanja ruku od lopte.
ide penal, ma možeeee
Sad ce Borac expresno da nanize pobjede do decembra i preuzme prvo mjesto a onda ce Vico da prekinel ligu radi Covid19 i ovi ce biti sampioni.
Mjau !
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
LJubomora na veliki Borac kojem ce ovo biti prekretnica u sezoni
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
- jozospricalo
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Pa kalibar su i Posušje, Rudar, Leotar eto sad su to bolje ekipe od Radnika...al dobro.delko je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:02A kakvi su nasi golovi bili? Odbrana smusena da bog sacuva, Radnik nije dzabe na dnu tabele kao i mi..sta ocekujete od Radnika da igra savrsenu odbranu a ljudi sui kalibar za ispadanje.. glupostiShategabri je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:00Drugi gol malo je reći koliko je ofiran onaj iz Radnika kako se ''pogubio''.
Realno je u onom haosu Radnik mogao i do trećeg gola na početku, ali Vlado smisleno povlači ručnu![]()
![]()
Jedno je kad je odbrana smušena, kad ispadne, oba gola Radnika su bila kontra, onaj gol igrač Radnika ofirno poklanja loptu igračima Borca.
Ok sve, mislim 3. minuta i 0-2 za ekipu koja je u raspadu od početka prvenstva, onda preokret...malo je sve to onako sumnjivo.
Koševo Zapad
Bice neki cirkus sa njima u reziji saveza i sudija kao da gledam.jozospricalo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:29jedini klub koji je na taj nacin postao sampion je Sarajevo, tako da...![]()
Mjau !
Pa lopovski klub, drugacije i ne mogu.jozospricalo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:29jedini klub koji je na taj nacin postao sampion je Sarajevo, tako da...![]()
- Kockoglavi
- Kontakt:
Koja lice sad izjava biti prevare od trenera.jade vlagodica
- Shategabri
- Kontakt:
Pa kud ćeš veći od prošle i kompenzacije titule sa kupomMachak je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:32Bice neki cirkus sa njima u reziji saveza i sudija kao da gledam.jozospricalo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:29jedini klub koji je na taj nacin postao sampion je Sarajevo, tako da...![]()

Koševo Zapad
Da to su mnogi vec zaboravili, cirkus se nasatavlja, kao sto sam napisao ekspresno ce Borac biti prvi do decembra.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:35Pa kud ćeš veći od prošle i kompenzacije titule sa kupomMachak je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:32Bice neki cirkus sa njima u reziji saveza i sudija kao da gledam.jozospricalo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:29
jedini klub koji je na taj nacin postao sampion je Sarajevo, tako da...![]()
![]()
![]()
Mjau !
- Shategabri
- Kontakt:
Ja mislim da su nam ko i vama zaprijetili suspenzijom zbog duga poreznoj. Samo šute ovi naši.Machak je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:38Da to su mnogi vec zaboravili, cirkus se nasatavlja, kao sto sam napisao ekspresno ce Borac biti prvi do decembra.Shategabri je napisao/la: ↑29 avg 2021, 20:35Pa kud ćeš veći od prošle i kompenzacije titule sa kupom![]()
![]()
Koševo Zapad
Kao da su svi stali nakon četvrtog gola Borca i da se samo čeka kraj.

Mjau !
6 kvota na Slobodu,bas me zanima kako su za ovaj mec sastavili ovolike kvote,po tabeli je Sloboda ispred,a i zadnje 4 na Grbavici je bilo nerjeseno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Tristan
- Kontakt:
Neko sa ove strane sa koje se snima ima natkrivenu tribinu sa oko 3000 mjesta.
Neko ima predionicu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Može biti da je loš ugao za procjenu. Ako možeš da nam podijeliš fotografiju te tribine sa današnje utakmice?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Shategabri
- Kontakt:
I svejedno ne možeš igrati Evropu.
Jbo i tribinu i sve, kad ti je stadion žnj kategorija. Ne samo vaš nego uglavnom stadioni u BiH.
Što vam ne uradi bar stadion ovaj Viconi? Mislim bar teren? Ionako je obećao. Skršili lovu sigurno što je obećano za tri terena.
Koševo Zapad