U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Nego, i ovo pozivanje Alica iz Slobode je nazor, ne vjerujem da nemamo boljih i iskusnijih mladih napadaca?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Amar Memic ali mislim da ne znaj nas selektor ko je on.
edit: moram naci novi avatar
edit: moram naci novi avatar

Denis Alijagic je komotno mogao bit na spisku,mislim da je on trenutno najperspektivniji napadac kojeg imamo.
S obzirom na podmlađenu ekipu Zelje ocekivao sam da Gasal bude jedan od vođa svoje ekipe a on minutazu dobija na kapaljku.Ima strasnu lijevu nogu al je izgleda problem kod njega u glavi
S obzirom na podmlađenu ekipu Zelje ocekivao sam da Gasal bude jedan od vođa svoje ekipe a on minutazu dobija na kapaljku.Ima strasnu lijevu nogu al je izgleda problem kod njega u glavi
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije ni Mašić loš, samo što mu je trebalo biti rečeno da neće imati priliku pored najboljeg napadača lige. Da je u bilo kojem drugom klubu osim TC i Zrinjski sigurno bi igrao u prvih 11.
Igra on dobro za U21.
Igra on dobro za U21.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- marlostanf1eld
- Kontakt:
U-16 reprezentacija Bosne i Hercegovine će u Rogli (Slovenija) odigrati dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Saudijske Arabije.
Utakmice su na rasporedu 1.9. u 16:30 sati i 3. septembra u 11:00.
Selektor Nermin Šabić je za ove susrete pozvao sljedeće igrače:
Adel Duškaj (Željezničar), Emir Dugić (Željezničar), Dženan Šabić (Željezničar), Filip Taraba (Široki Brijeg), Đorđe Burnjaković (Borac), Krešimir Medić (Široki Brijeg), Marko Brekalo (Široki Brijeg), Ivano Gojsilović (Široki Brijeg), Marko Begić (Posušje), Andrej Subotić (Čukarički, Srbija), Adrian Manuel Perić (Zrinjski), Faris Mehić (Sarajevo), Eldar Mehić (Velež), Harun Sadžak (Željezničar), Aldin Beganović (Sloboda), Nedim Keranović (Sarajevo), Stefan Marčeta (Borac), Zlatan Zeničanin (Željezničar).
Igrači će se okupiti 28. avgusta u Trening centru NS/FS BiH u Zenici, a 31. 8. putuju u Sloveniju.
Utakmice su na rasporedu 1.9. u 16:30 sati i 3. septembra u 11:00.
Selektor Nermin Šabić je za ove susrete pozvao sljedeće igrače:
Adel Duškaj (Željezničar), Emir Dugić (Željezničar), Dženan Šabić (Željezničar), Filip Taraba (Široki Brijeg), Đorđe Burnjaković (Borac), Krešimir Medić (Široki Brijeg), Marko Brekalo (Široki Brijeg), Ivano Gojsilović (Široki Brijeg), Marko Begić (Posušje), Andrej Subotić (Čukarički, Srbija), Adrian Manuel Perić (Zrinjski), Faris Mehić (Sarajevo), Eldar Mehić (Velež), Harun Sadžak (Željezničar), Aldin Beganović (Sloboda), Nedim Keranović (Sarajevo), Stefan Marčeta (Borac), Zlatan Zeničanin (Željezničar).
Igrači će se okupiti 28. avgusta u Trening centru NS/FS BiH u Zenici, a 31. 8. putuju u Sloveniju.
Redi meniHarise je napisao/la: ↑24 avg 2021, 17:45Tek sad mi je jasno da si ti Zoran28 ili Belosevic28NazorUso je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:14Harise je napisao/la: ↑23 avg 2021, 17:085 igraća iz Borca na spisku, a Borac je najgorja ekipa trenutno u našu ligu zamisli sudije nemože njih više izvadit iz g.ovana. Valdja su dobili poziv redi premije. Ovu mladu reprezentaciju moraš ugasit nema smisla da bude neki Cetkovic, Kujundic, Zukanovic, Nikic, Tahric i još neki anti talente. Gdje je Subasic? Salcin? Trako? Ramic? Aljkanovic? Brajlovic? Da bogda nas suspendovali ovo nema više smisla!!
Evo pobjeguljo sta si pisao !!!jel ti krivo da si redi meni dobio ban i to več drugi put? Bolje prati Stupcanicu iz Olove i mani se mene
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Spisak Svedske za utakmice sa Crnom Gorom i BiH.Målvakter:
Jakob Tånnander, HJK Helsingfors
Samuel Brolin, Mjällby AIF
Daniel Strindholm, Malaga
Backar:
Hussein Ali, Örebro SK
Noah Eile, Malmö FF
Emil Holm, Sönderjyske
Eric Kahl, AGF Århus
Aiham Ousou, Slavia Prag
Daniel Svensson, FC Nordsjälland
Jesper Tolinsson, Lommel SK
Pavle Vagic, Rosenborg BK
Mittfältare/forwards:
Anthony Elanga, Manchester United
Hampus Finndell, Djurgårdens IF
Nils Fröling, Kalmar FF
Armin Gigovic, Rostov
Carl Gustafsson, Kalmar FF
Rami Hajal, SC Heerenveen
Isak Jansson, Kalmar FF
Bilal Hussein, AIK
Benjamin Nygren, SC Heerenveen
Tim Prica, Ålborg
Amin Sarr, Mjällby AIF
Patrik Wålemark, BK Häcken
Iako su nesto oslabljeni u napadu zbog izostanka Abrahama iz Groningena i Mbunge iz Sunderlanda, i dalje je to dosta jaka reprezentacija. Realno jedan bod protiv Svedske bi bila premija. Nazalost ne zbog toga sto oni imaju neku velesilu od ekipe, vec zbog naseg sastava.
Sreca u nesreci, odnosno gdje vidim nasu sansu, je to sto neki od bitniji igraca poput Gigovica, Nygrena, Hajala.. ne igraju redovno u svojim klubovima ili su tek poceli sezonu i nemaju puno utakmica u nogama. S druge strane skoro svi igraci pozvani iz Allsvenskan/Skandinavije su standardni u svojim klubovima i vec odavno igraju takmicarski fudbal.
Elanga ce biti najveca opasnost po nasoj ekipi. Radi se o vanserijskom talentu koji je vec debitovao za A-tim Uniteda i postigao gol. Brz, jak, dobar sut, elegantan, ima sve. Nygren ce takodjer biti nezgodan iako do sada nije se pokazao van Svedske granice. Hussein dosta dobar vezni igrac, pametan. Neke druge igrace sam vec spomenuo iznad.
Kratko receno, vezni red i napad dosta dobri, trkacki jaki, dok su u odbrani onako srednje. Tu bi mogli imati neku sansu, a pogotovo na golmanskoj poziciji nisu nesto specijalni.
@igrajlopte 🐦
A spisak u-19
A spisak u-19
Muhamed Šahinović (Sarajevo), Luka Damjanović (Borac), Mustafa Šukilović (Tuzla City), Mihajlo Jovašević (Sarajevo), Tarik Kapetanović (Sloboda), Muharem Trako (Sarajevo), Tarik Muharemović (Juventus, Italija), Amar Musić (Željezničar), Tarik Ramić (Sarajevo), Muhamed Buljubašić (Sarajevo), Petar Sučić (Zrinjski), Matej Šakota (Zrinjski), Vukašin Daničić (Borac), Luka Božičković (Hamburger SV, Njemačka), Viktor Grbić (FSV Frankfurt, Njemačka), Anes Krdžalić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Benjamin Mešić (Arminia Bielefeld, Njemačka), Franko Sabljić (Zrinjski), Haris Zahirović (Rapid Wien, Austrija), Dino Okanović (Molde FK, Norveška), Dino Nuhanović (VfL Wolfsburg, Njemačka), Boro Erić (Borac).
Fali Alijagic i Mehicevic nadam sa da ce oba igrati kad bude trebalo.
Edit : na kraju ove iz njemacke nece biti tu zato opet neko iz Mladost i tako.
Edit : na kraju ove iz njemacke nece biti tu zato opet neko iz Mladost i tako.

-
- Kontakt:
Muharemovic u prvih 11 juventusa u19, vode 2-0 kod Fiorentine.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Šukilović i Trako imaju u nogama utakmice u Premijer ligi, trebali bi biti dobar stoperski par.
Muharemovic je starter i to se nece promjeniti. Decko je vanserijski talenat i nije odustao od slovenskog i austrijanskog dresa da kod nas sjedi na klupi. 
Ali je svakako lijepo da ovi vec sada imaju iskustva sa a-fudbalom, pa makar to i bila nasa liga.

Ali je svakako lijepo da ovi vec sada imaju iskustva sa a-fudbalom, pa makar to i bila nasa liga.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šukilović i Muharemović su najjači štoperski par u19.
Nije mi jasno zašto Alijagić nije poziv dobio??
Nije mi jasno zašto Alijagić nije poziv dobio??
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Odusevljeni navijaci Juveta, pisu Muharemovic najbolji na terenu
kad bude sljedeca utakmica stavljam ovdje link pa ko hoce neka pogleda.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Alijagić gol u prvoj minuti utakmice. Ovo mu je već osmi gol ove sezone - 4 u ligi, 4 u kupu.