Auu jel ovo ide nova katrina
Baš na guglu kucam zanimljivo koliko su se pripremili i poboljšali nakon Katrine, a gdje i nece..
Al' ako udari kako treba nema tu značajne pomoci.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Auu jel ovo ide nova katrina
Nismo valjda toliko stari da smo među ljudima koji se ne sjećaju Katrine.
Istih smo godina pa se sjecamo itekako, al' ima dosta raje koja ne poznaje uopšte a naših su godina recimo nevjerovatni su to snimci i slike i kakva kod njih katastrofa zna biti kad naleti..Marsal je napisao/la: ↑29 avg 2021, 10:46Nismo valjda toliko stari da smo među ljudima koji se ne sjećaju Katrine.
Možda i najveća mrlja u Bushovom predsjedavanju... Mislim da je čekao 4 ili 5 dana nakon Katrine da pošalje Nacionalnu gardu u NO, a sama evukuacija i priprema za Katrinu su bile grozno odrađene.
Poginule su skoro 2000 ljudi. Sjećam se snimaka jbt, tijela plutaju New Orleansom.
To mi prvo izbaci kad sam guglao maloprije na godišnjicu obilježavanja im opet dolazi
Evo i ja sad gledam, Katrina bila 29. Augusta jbt i baš danas očekuju udar ovog uragana.90minut je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:04To mi prvo izbaci kad sam guglao maloprije na godišnjicu obilježavanja im opet dolazi2005 godina je u pitanju sjecam se vala dobro ostalo mi je u memoriji baš taj dan kad sam gledao tv baš kao što imam kad se teroristi zabiše u zgrade oba dana se sjecam kao sad.
ja se sjećam tog 11.09 sunčan dan bio kod nas, ja vozio biciklo vani, šest godina mi biloMarsal je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:08Evo i ja sad gledam, Katrina bila 29. Augusta jbt i baš danas očekuju udar ovog uragana.90minut je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:04To mi prvo izbaci kad sam guglao maloprije na godišnjicu obilježavanja im opet dolazi2005 godina je u pitanju sjecam se vala dobro ostalo mi je u memoriji baš taj dan kad sam gledao tv baš kao što imam kad se teroristi zabiše u zgrade oba dana se sjecam kao sad.
![]()
Kako da se ne sjećam blizanaca, došao iz škole, haman sam bio četvrti razred, palim TV kad ono gori jedan toranj, dolazi mater sa posla u 2 kaže koji film to gledaš, sjebala se kad je skontala da nije film.
Gledali do pola 10 navečer uživo, sjećam se da su stariji bili zabrinuti, a mi djeca već dutra daj nam lopte i krišku hljeba![]()
28."I'm a girl, and when I was 11, I had cut my knee riding my bike. It was bad enough to require stitches. My mother had taken me to the ER, and a male nurse tended to my wound. My mother was just outside the room when this male nurse said to me, 'Wow, your legs are really hairy. You should really shave them.' I was so embarrassed, I almost cried."
41."Ten years old, karate class. I was leaving the dojo when the teens' class was entering. One creepy boy — I'd say he was 15 — started making comments about how cute I was and how he could see my bra. Unfortunately for him, I was exceedingly short and level with his crotch. Long story short, he was on the floor screaming within three seconds."
Ma bog zna koliko troll komentara ima.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:33https://www.yahoo.com/lifestyle/women-s ... 12622.html
Women Are Sharing Stories About The First Time They Were Sexualized, And To Say I'm Disgusted Would Be An Understatement
28."I'm a girl, and when I was 11, I had cut my knee riding my bike. It was bad enough to require stitches. My mother had taken me to the ER, and a male nurse tended to my wound. My mother was just outside the room when this male nurse said to me, 'Wow, your legs are really hairy. You should really shave them.' I was so embarrassed, I almost cried."41."Ten years old, karate class. I was leaving the dojo when the teens' class was entering. One creepy boy — I'd say he was 15 — started making comments about how cute I was and how he could see my bra. Unfortunately for him, I was exceedingly short and level with his crotch. Long story short, he was on the floor screaming within three seconds."
Ja se vraćao sa kursa, pita mene jaran u ulici ko je napao Ameriku sa avionima?FoSte95 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:14ja se sjećam tog 11.09 sunčan dan bio kod nas, ja vozio biciklo vani, šest godina mi biloMarsal je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:08Evo i ja sad gledam, Katrina bila 29. Augusta jbt i baš danas očekuju udar ovog uragana.90minut je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:04
To mi prvo izbaci kad sam guglao maloprije na godišnjicu obilježavanja im opet dolazi2005 godina je u pitanju sjecam se vala dobro ostalo mi je u memoriji baš taj dan kad sam gledao tv baš kao što imam kad se teroristi zabiše u zgrade oba dana se sjecam kao sad.
![]()
Kako da se ne sjećam blizanaca, došao iz škole, haman sam bio četvrti razred, palim TV kad ono gori jedan toranj, dolazi mater sa posla u 2 kaže koji film to gledaš, sjebala se kad je skontala da nije film.
Gledali do pola 10 navečer uživo, sjećam se da su stariji bili zabrinuti, a mi djeca već dutra daj nam lopte i krišku hljeba![]()
. Došli mi stric i strina iz bijeljine ja u kuću kad na TVu samo dim, vidiš ruše se zgrade i ostatak dana samo to gledao. Kad sad skontaš ni interneta ni telefona nije bilo već što čuješ i cvidiš na TVu to je to
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.