Samo da ti ovdje sprčim majku
Premijer liga BiH - aktuelno
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
- Meraak1921
- Kontakt:
Plavi uzimaju lakse od ocekivanog ..sotomayor je napisao/la: ↑29 avg 2021, 11:46Realno, danas se suvremeni nogomet u BiH igra iskljucivo na Grbavici i samo na Grbavici, ostali tereni i za Armenijom kaskaju.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 10:18LJEPOTICA
Najbolji uslovi u BiH
10500 natkrivenih mjesta
Hibridni travnjak
Kad platis ulaznicu da znas da neces dobit upalu pluca il tuberkulozu
GOLEM SI ZELJO
Danas kad sloboda iz onog gofneta na tusnju dodje na Grbavicu, poludit ce. Dvica je.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tobe yarabbi
Vec spremno u šteku par acc sad mu došla obavijest da je prošlo sve pa se opustio dok ga ne banuju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:15Tobe yarabbi

A zamisli pozivati se na strance i baklje ljudi više pale od nas.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne znam ybg, ko misli da ovdje može proći bez piro, taj neka prati Hasanaginicu u pozorištu.
MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:32Ne znam ybg, ko misli da ovdje može proći bez piro, taj neka prati Hasanaginicu u pozorištu.
Al' mi smo kar'ne obicne što se toga tice baš me zanima pricaju li švabe o pirotehnici koliko nasi naglabaju..
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma ljudima je to normalno, pa u Norveškoj su legalizovali baklje. Samo kod nas je to i dalje bauk jer patimo od malograđanskog kompleksa, mislimo da su Zapadnjaci olicje kulture a zapravo je suprotno.90minut je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:34MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:32Ne znam ybg, ko misli da ovdje može proći bez piro, taj neka prati Hasanaginicu u pozorištu.
Al' mi smo kar'ne obicne što se toga tice baš me zanima pricaju li švabe o pirotehnici koliko nasi naglabaju..
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E po meni jedino je greška što se ubacuju u teren pa čak i na suprotnu tribinu(primjer naše zdenke na Grbavici)RollingPaper je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:38Ma ljudima je to normalno, pa u Norveškoj su legalizovali baklje. Samo kod nas je to i dalje bauk jer patimo od malograđanskog kompleksa, mislimo da su Zapadnjaci olicje kulture a zapravo je suprotno.90minut je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:34MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:32Ne znam ybg, ko misli da ovdje može proći bez piro, taj neka prati Hasanaginicu u pozorištu.
Ko nema gdje danas gledati Pos-Zri i Bor-Rad nek se sad javi u pp, a ne minut pred tekmu 

Mene zanima kakav li će biti danas travnjak na Mokrom Dolcu... da li je natopljen

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Tuzla treći gol iz ofsajda, prije drugog gola takođe ofsajd. Zato je Azmir ušao u savez. 

Jel nudi moja tv još uvijek pay per view opciju za utakmice koje prenose?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Shategabri
- Kontakt:
1500svrakino1921 je napisao/la: ↑29 avg 2021, 10:18LJEPOTICA
Najbolji uslovi u BiH
10500 natkrivenih mjesta
Hibridni travnjak
Kad platis ulaznicu da znas da neces dobit upalu pluca il tuberkulozu
GOLEM SI ZELJO

Koševo Zapad
TC klasicni tajkunsko mafijaski klub. Takvi "plesu" par sezona. Nije da ih nije bilo i do sada.
- FKS -
Sta se bijeli u gori zelenojMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:32Ne znam ybg, ko misli da ovdje može proći bez piro, taj neka prati Hasanaginicu u pozorištu.
Il je snijeg il su dimne ?

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:

Evo papak, jel ofsajd cetvrti gol ? Treci gol za Tuzlu nije bio ofsajd, to si upravu, jer je ponisten cist gol.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑29 avg 2021, 13:15Sta se bijeli u gori zelenojMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 avg 2021, 12:32Ne znam ybg, ko misli da ovdje može proći bez piro, taj neka prati Hasanaginicu u pozorištu.
Il je snijeg il su dimne ?![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.